Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 09:52, 28 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Małgosiu zobacz u mnie jakie zaproszenie mamy od Mariusza i co Ty na to??? Bardzo kuszace ale wszystko zależy od Ciebie Ty wybierasz termin.Miłego dnia.

Juz pędzę, podtrzymuje wole i ochotę odwiedzenia Ani i Mariusza, umówiłysmy sie przeciez ze tylko przekadamy nasz plan z jesieni na wiosne, a nie ze rezygnujemy Juz sie nie mogę doczekać....
Bardzo dziekuje i bardzo sie ciesze ze taka mozliwość sie rysuje..........termin dokładny uzgodnimy blizej wiosny........
Bogdzia 13:55, 28 sty 2014

Margarete napisał(a)

Juz pędzę, podtrzymuje wole i ochotę odwiedzenia Ani i Mariusza, umówiłysmy sie przeciez ze tylko przekadamy nasz plan z jesieni na wiosne, a nie ze rezygnujemy Juz sie nie mogę doczekać....
Bardzo dziekuje i bardzo sie ciesze ze taka mozliwość sie rysuje..........termin dokładny uzgodnimy blizej wiosny........

Myśl usilnie nad terminem, moze biorąc pod uwagę sugetie Mariusza o ile wiadomo nie koliduje to z pracą.
Margarete 15:28, 28 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Myśl usilnie nad terminem, moze biorąc pod uwagę sugetie Mariusza o ile wiadomo nie koliduje to z pracą.

Mysle ....pogadamy u mnie jak sie zobaczymy 15.02, ok ?
JoannA 16:54, 28 sty 2014

Małgosiu,
stipę siałam w ubiegłym roku w lutym ale nie pamiętam dokładnie jaki to był dzień. Kupiłam w Casto ziemię do siewek i rozsad i w taką siałam nasionka, roślinki pikowałam do ziemi z insekta ale niezła partia mi sie trafiła. Później jak kupowałam to była gorsza jakościowo.
Swoją stipę planuję siać w połowie lutego, myślę że to będzie dobry termin.
pozdrawiam Małgosiu
JoannA 16:55, 28 sty 2014

Zapomniałam dopisać że ta ziemia do siewek jest już dostępna bo w niedzielę kupiłam.
Bogdzia 18:43, 28 sty 2014

Margarete napisał(a)

Mysle ....pogadamy u mnie jak sie zobaczymy 15.02, ok ?

Trzeba by się umówic co która przyniesie , ja też jestem chetna bo jak sie nie umówimy to czegoś może byc za mało a czego innego za dużo.Widziałam ze Karola chciała zrobic tysiąc rzeczy a mnie sie wydaje że jedna dla każdego wystarczy.Ja musze przyjechac z M bo kierowca mi potrzebny, wolałabym bez ale sama nie przyjade wiec nie mam wyjścia..
Agania 22:27, 28 sty 2014

Małgosiu, zaglądam i pozdrawiam, fajnie czas Wam płynie, na planowaniu kolejnego spotkanka

Też będę wysiewać stipę powodzenia z trawkami, mam nadzieję, że moje nasionka wykiełkują, to moja pierwsza taka zabawa
monteverde 22:33, 28 sty 2014

Małgoś poczytałam pisma zaległe, filmik obejrzałam, niekiepski pozdrawiam serdecznie
barbara_kraj... 22:47, 28 sty 2014

A ja z rewizytą i z... kwiatkiem

paniprzyroda 11:59, 29 sty 2014

Małgoś, wczoraj stipa doszła, ziemię już mam, a wysieję zgodnie z sugestią powyżej kwiatek u góry piękny, to zostawiam coś innego