Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

AgnieszkaW 22:21, 19 mar 2014

I tu kulki bukszpanowe się szykują?
Bogdzia 22:42, 19 mar 2014

U Nikity nie ma zdjec posadzonych bukszpanów ,u Ciebie również , zaniedbujecie sie dziewczynki a ja chciałam zobaczyc jak ładnie wygladaja w Waszych ogrodach.Pozdrówka.
Margarete 09:34, 20 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
U Nikity nie ma zdjec posadzonych bukszpanów ,u Ciebie również , zaniedbujecie sie dziewczynki a ja chciałam zobaczyc jak ładnie wygladaja w Waszych ogrodach.Pozdrówka.

Bożenko witaj,
jeszcze nie posadziłam, kręgosłup tak mnie nawala ze łopaty w dłonie wziąc bym nie dała rady, latam na masaże co drugi dzien....moze do połowy przyszłego tygodnia mi przejdzie, wtedy posadze. Póki co stoja w wielgasnych bryłach ziemi ( ciężkie były jak czort do dźwigania...) na dworze, na deszczu to nic im nie bedzie, nie padna mam nadzieje.
Margarete 09:36, 20 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
I tu kulki bukszpanowe się szykują?

Witaj Agnieszko - tak bede wkopywac 4 kulki kupione w OBI + te bukszpany kopane z pola które dopiero kulkami maja sie stać.
Margarete 09:39, 20 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Małgosiu czytałam u Zielonej to, co napisałaś o szałwi. Ja nie wiem jak zrobić, żeby kępy były tak śliczne jak u Ani z Zie....

Tusiala witaj u mnie
ja tez wiem tylko teoretycznie, moje doswiadczenia z szałwią i z ogródkowaniem generalnie sa słabe, dopiero w ub roku kupiłam szałwie i ciełam dwa razy czyli raz po kwitnieniu i raz teraz na wiosne. Zobaczymy czy uda mi sie osiagnac taki efekt jak zamierzałam, sadziłam po dwie roslinki obok siebie wiec już sa ładnie zagęszcone, teraz jeszcze tylko pozostaje praca nad takim półkolistym lształtem. Jak im podsypałam florovit to kwitły ładnie i długo. Zobaczymy.......
Margarete 09:40, 20 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
Z tego co wiem, to dobry zakup( chodzi o buksiki) , cena fajna
Ok, umówimy sie!

Tak, tak, zadzwonie w piatek
Margarete 09:43, 20 mar 2014

Monika1202 napisał(a)
Witam ,
Przejrzałam calość fajnie jestem pod wrażeniem uświadomiłam sobie ile mnie pracy czeka na moim placu ... Zazdroszcze spotkań w gronie wielbicieli ogrodów. Pozdrawiam serdecznie i czekam aż będę mogła zaprezentować moje dokonania ogrodowe. Zapraszam oczywiście do siebie. Będę śledzić Twoje poczynania.

Hej hej Moniko
pracy jest duzo to fakt, ale potem jaka satysfakcja i radocha jak juz rośnie,kwitnie, cieszy oko - uczucie nie do opisania !!!
Margarete 09:48, 20 mar 2014

Toja napisał(a)
Witaj bardzo mi miło,ze podoba Ci sie moj ogrod. W tym roku już zaczełam zakupy, 15clematisów i 11róż już do mnie jedzie także zaczynamy.....a teraz czytam twój wątek. Pozdrawiam

Cześć Toja,
ale zakupy, bede zagladac do ciebie żeby zobaczyc jak posadzisz je. Anita z Ogródka Anity jest moim guru jesli chodzi o róże i o clematisy, ma ich dużo, dokupuje, pieknie jej kwitną. Byłaś u niej ? ma cudny ogród .............
Czytasz cały mój wątek - duzo tego , podziwiam, ja często skrótem lecę albo tylko "obrazkowym pismem" czesto w nowym wątku.
Pozdrawiam !
Margarete 09:49, 20 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
To ja czekam nie tylko na fotki bukszpanów ale przede wszystkim info gdzie ty je posadzisz?
21 szt to całe moje auto osobowe.... nikita to taki Duuuuuuuży Mikołaj

Marzenko - mysle cały czas jak i gdzie, póki co plecy mnie bola.......nici z kopania, chodze na masaże.....może mi pomoże...........
ewa004 10:00, 20 mar 2014

Zdrówka życzę
Pozdrawiam

A masażysta stary czy młody ?