Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 00:41, 18 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Proszę.. Karolina jak Mikołaj ..... prezenty na płocie będzie wieszać
Jaką magnolię kupujesz??

Mała Mi - wokół mnie same pozytywne postaci tu z Ogrodowiska, życzliwi, przyjaźni, uprzejmie pomocni.........
Co do magnolii to chciałam kupic Geenie bo była w dobrej cenie, w promocji...zobaczymy czy jeszcze bedzie .
Madzenka 07:04, 18 mar 2014

To ja czekam nie tylko na fotki bukszpanów ale przede wszystkim info gdzie ty je posadzisz?
21 szt to całe moje auto osobowe.... nikita to taki Duuuuuuuży Mikołaj
Anita1978 07:23, 18 mar 2014

Tak myślałam, że ty będziesz chętna na te bukszpany- cena atrakcyjna i ładne sa - widziałam U Nikity
Jak pogoda się poprawi to może w sobotę pojadę do Tracza - nie mam konkretnych planów, może magnolia, po prostu nie chce mi się siedzieć przed tv...myślisz, że wystawił już rośliny?
A ty po coś konkretnego chcesz jechać? Możemy jechać razem . Po śniadaniu? Po obiedzie?
Tylko czy już wystawił rośliny?
Margarete 09:53, 18 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
Tak myślałam, że ty będziesz chętna na te bukszpany- cena atrakcyjna i ładne sa - widziałam U Nikity
Jak pogoda się poprawi to może w sobotę pojadę do Tracza - nie mam konkretnych planów, może magnolia, po prostu nie chce mi się siedzieć przed tv...myślisz, że wystawił już rośliny?
A ty po coś konkretnego chcesz jechać? Możemy jechać razem . Po śniadaniu? Po obiedzie?

Jak wiesz Anitko nie wyszły nam wspólne zakupy kopanych bukszpanów u tego twojego pana znajomego więc propozycja Nikity trafiła do mnie w odpowiednim momencie . Te 21 sztuk to nie dla mnie całość, częśc jest dla Kasi-Luizy.
Sa większe niz sie spodziewałam więc będę miąła zagwozdke jak je posadzic i gdzie.....
Nie miała baba kłopotu..........kupiła sobie bukszpany...............
Margarete 10:04, 18 mar 2014

Anita1978 napisał(a)

Co do Tracza to nie wiem czy wystawili już rosliny, ja bym chciała dokupic donice a tam duzy wybór był, poza tym podobnie jak ty nie chcę siedziec i patrzec na TV, wole na rosliny, zadzwonie do ciebie to sie umówimy.
Tusiala 13:08, 18 mar 2014

Małgosiu czytałam u Zielonej to, co napisałaś o szałwi. Ja nie wiem jak zrobić, żeby kępy były tak śliczne jak u Ani z Zie....
Anita1978 13:10, 18 mar 2014

Z tego co wiem, to dobry zakup( chodzi o buksiki) , cena fajna
Ok, umówimy sie!
Monika1202 23:31, 18 mar 2014

Witam ,
Przejrzałam calość fajnie jestem pod wrażeniem uświadomiłam sobie ile mnie pracy czeka na moim placu ... Zazdroszcze spotkań w gronie wielbicieli ogrodów. Pozdrawiam serdecznie i czekam aż będę mogła zaprezentować moje dokonania ogrodowe. Zapraszam oczywiście do siebie. Będę śledzić Twoje poczynania.
Toja 18:22, 19 mar 2014

Witaj bardzo mi miło,ze podoba Ci sie moj ogrod. W tym roku już zaczełam zakupy, 15clematisów i 11róż już do mnie jedzie także zaczynamy.....a teraz czytam twój wątek. Pozdrawiam
kaisog1 22:10, 19 mar 2014

Gosiu czytałam o bukszpanach i uwierz, że kulki zawsze da sie gdzieś "wcisnać" ...a jak nie to sie robi nową rabatę hihihihiih