Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Maria667 20:27, 15 mar 2014

Małgosiu!
Szukam i szukam o jakich różach piszecie, i nie znalazłam
Przymierzam się do zakupu róż okrywowych. Chciałm koło ścieżki je posadzić. Widziałam takie w necie. Bardzo obficie kwitną. Tylko nie wiem, czy wszystkie okrywowe tak mają, czy jakieś konkretne. Na razie szukam i patrze, co kto ma.
Może jednak jakieś inne, sama nie wiem
makkasia 13:35, 16 mar 2014

Małgosiu moje stipy już kiełkują
Baardzo się cieszę
ściskam
Margarete 14:23, 16 mar 2014

Oj ilu gośći......wszystkich mocno i serdecznie ściskam.
Padam na pysk...........ja po tej chorobie jeszcze troszke jestem słaba, ale musiałam stanąc na wysokości zadania.Moi goście własnie pojechali................teraz odpoczywam............i ja i pies też padł.....

Makasiu - super że ci wzeszła, ja bede w poniedziałek pikować swoja.

Anitko - wygooglam sobie te twoje róże i pooglądam, ja tworze jak wiesz swoja listę chciejstw różanych, potem dam ci do konsultacji.....

Mandżen- polecę wieczorem do ciebie i popatrzę jakie te twoje różane szaleństwa.

Maryniu - dziewczyny chwalą the fairy jako super okrwowe, bezobsługowe, nawet lepsze niż bonica, ale ja sie nie znam,masz racje porozglądasz sier popytasz = dobrze że mamy Ogrodowisko z tym całym wielkim zasobem wiedzy i doświadczenia. Pozdrawiam

Margarete 14:27, 16 mar 2014

Pogoda też i u mnie okropna, moje plany o spacerach z wnusią i zabawach w ogródku poszły sobie razem z tym wczorajszym wiatrem. Wczoraj tez i u mnie padał grad, grzmiało, burza w marcu !!!! Dzisiaj leje od rana i zimno, szkoda bo z jednej strony deszcz roślinkom potrzebny a z drugiej jak na wekend to kiepsko, po takim pieknym tygodniu......
Agania 14:38, 16 mar 2014

Kiedy jedziesz po magnolkę pogada nas nie rozpieszcza Małgosiu
Margarete 14:59, 16 mar 2014

Agania napisał(a)
Kiedy jedziesz po magnolkę pogada nas nie rozpieszcza Małgosiu

Aganiu- dopiero od poniedziałku bede funkcjonowa c w miare normalnie po tym moim chorowaniu i po gosciach....dzis jestem nieżywa
W poniedziałek mam masażyste po pracy ale po masażu kto wie, kto wie...najpóźniej we wtorek po pracy........oby jeszcze tylko była w łódzkim OBI
jotka 16:51, 16 mar 2014

O i tu widzę niedomagania i wpływ zlej pogody ...
życzę wiec niech wszystko szybko obroci się na lepsze
Anita1978 19:54, 16 mar 2014

Maria667 napisał(a)
Małgosiu!
Szukam i szukam o jakich różach piszecie, i nie znalazłam
Przymierzam się do zakupu róż okrywowych. Chciałm koło ścieżki je posadzić. Widziałam takie w necie. Bardzo obficie kwitną. Tylko nie wiem, czy wszystkie okrywowe tak mają, czy jakieś konkretne. Na razie szukam i patrze, co kto ma.
Może jednak jakieś inne, sama nie wiem

Polecam The Fairy- jest cudna, kwitnie do mrozów, jest bezobsługowa
Anita1978 19:56, 16 mar 2014

Margarete napisał(a)

Aganiu- dopiero od poniedziałku bede funkcjonowa c w miare normalnie po tym moim chorowaniu i po gosciach....dzis jestem nieżywa
W poniedziałek mam masażyste po pracy ale po masażu kto wie, kto wie...najpóźniej we wtorek po pracy........oby jeszcze tylko była w łódzkim OBI

Jaką magnolie? Też by mi się przydała... mus iść do obi
A tak wogóle to pozdrawiam niedzielne! Ja dziś mimo deszczu sadziłam róże, musiałam, bo były z gołym korzeniem i moczyły się 2 dni....
Margarete 20:14, 16 mar 2014

jotka napisał(a)
O i tu widzę niedomagania i wpływ zlej pogody ...
życzę wiec niech wszystko szybko obroci się na lepsze

Dzieki Jolu już mi lepiej i powolutku wracam do życia !
Wzajemnie duzo wiosny w sercu i za oknem dla ciebie !