Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 20:15, 16 mar 2014

Anita1978 napisał(a)

Jaką magnolie? Też by mi się przydała... mus iść do obi
A tak wogóle to pozdrawiam niedzielne! Ja dziś mimo deszczu sadziłam róże, musiałam, bo były z gołym korzeniem i moczyły się 2 dni....

Wpisałam sie u ciebie, padam, pozdrawiam, potem woadne poogladac co u ciebie i nadrobic zaległości.
Buziam !
popcorn 11:40, 17 mar 2014

Małgoś, poczytałam o Twoim weekendzie u Anitki, odpoczywaj!! Odwiedziny są super, ale gospodyni zawsze zmęczona...
pozdrawiam Cię serdecznie!
Karolina

PS Dżemiki Ci obiecałam to bym podrzuciła, powieszę Ci na siatce któregoś dnia po 16tej??
Margarete 13:04, 17 mar 2014

popcarol napisał(a)
Małgoś, poczytałam o Twoim weekendzie u Anitki, odpoczywaj!! Odwiedziny są super, ale gospodyni zawsze zmęczona...
pozdrawiam Cię serdecznie!
Karolina

PS Dżemiki Ci obiecałam to bym podrzuciła, powieszę Ci na siatce któregoś dnia po 16tej??

Z góry dziekuję !
Mala_Mi 18:15, 17 mar 2014

Proszę.. Karolina jak Mikołaj ..... prezenty na płocie będzie wieszać
Jaką magnolię kupujesz??
gierczusia 19:51, 17 mar 2014

Margarete napisał(a)

Aganiu- dopiero od poniedziałku bede funkcjonowa c w miare normalnie po tym moim chorowaniu i po gosciach....dzis jestem nieżywa
W poniedziałek mam masażyste po pracy ale po masażu kto wie, kto wie...najpóźniej we wtorek po pracy........oby jeszcze tylko była w łódzkim OBI

To ja trzymam kciuki za fffszytsko .. Za masaż , za zdrowienie i za tą magnolię co to jej jeszcze nie kupiłaś

Ściskam
Maria667 20:24, 17 mar 2014

Margarete napisał(a)

Maryniu - dziewczyny chwalą the fairy jako super okrwowe, bezobsługowe, nawet lepsze niż bonica, ale ja sie nie znam,masz racje porozglądasz sier popytasz = dobrze że mamy Ogrodowisko z tym całym wielkim zasobem wiedzy i doświadczenia. Pozdrawiam

Kopiuję tę ściągę do siebie, żeby mieć nazwę. Dzięki
Anita1978 21:07, 17 mar 2014

Jak tam po masażu? A masażysta chociaż do rzeczy?
Margarete 00:35, 18 mar 2014

Anita1978 napisał(a)
Jak tam po masażu? A masażysta chociaż do rzeczy?

Dzięki Anitko - wspaniale. Jeszcze kilka takich sesji z panem masażystą i będę jak nowa...
A masażysta całkiem przystojny i taki w moim wieku , tyle ze zonaty....

Za to zaraz bezpośrednio po masazu razem z Nikitą i przy jej wydatnej pomocy przeniosłam z ciezarówki do ogrodu 15+ 6 = 21 szt wielgaśnych i cięzkich bukszpanów, które kupiła dla nas i przywiozła Nikita. Te bukszpany śliczne, wielgaśne z duża i ciężką bryłą ziemi każdy, gotowe do kształtowania z nich stozków lub kul a cena o wiele niższa niz ostatnio były w OBI, Super !
Ale ciężar swój mają, akurat do ćwiczenia wydolności nadwątlonego kręgosłupa i mięsni...
Jutro zrobie im zdjęcie jak wróce za widoku do domu albo rano.

Ta nasza Nikita to złota kobita (rymnęło mi sie ), nie dość że kupowała z przygodami te bukszpany, przywiozła pod dom ( widzisz Mała Mi - same Mikołaje obok mnie sie kręca Karolina, Nikita...) to jeszcze pomagała mi nosić je do ogrodu. Nie chcę juz nawet opisywać jak wyglądało wnetrze jej auta po tym transporcie i ile pracy ma jeszcze żeby je oczyścic z ziemi i pozostałości po kopanych prosto z pola bukszpanach.
Nikita - raz jeszcze wielkie dzieki i duża dobra kawa ode mnie ci sie nalezy !!!
Margarete 00:36, 18 mar 2014

Maria667 napisał(a)

Kopiuję tę ściągę do siebie, żeby mieć nazwę. Dzięki

Margarete 00:38, 18 mar 2014

gierczusia napisał(a)

To ja trzymam kciuki za fffszytsko .. Za masaż , za zdrowienie i za tą magnolię co to jej jeszcze nie kupiłaś

Ściskam

Witaj Eluś,
za kciukasy dziekuje, masaż wraz z uzupełniajacymi ćwiczeniami........ opisałam powyżej, zdrowieje powolutku, a magnolia....może we środe wybiore sie po nią.
Buziaki !