Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 19:39, 11 maj 2014

Luiza napisał(a)
Dzięki dziewczyny, że pamiętacie o mnie, ale ta niedziela odpada. Małgosiu, funkia, którą chciałaś w końcu ruszyła. Jak wsadziłam do doniczki to przyszedł przymrozek. Nie byłam pewna, czy jej nie zaszkodził. Sprawdzałam dzisiaj jest ok. W przyszłym tygodniu podrzucę na schody.

Z góry wielkie dzieki Kasiu, szkoda że cie dzis z nami nie było.
Pozdrawiam
Margarete 19:47, 11 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale fajne spotkanko miałyście Bogdzia zawsze ma wzięcie na forum również Pozdrawiam

Fajne dziewczyny, piekny ogród, majowa ciepła pogoda, czego chcieć więcej do szczęścia Małgosiu.
Wierz mi na tych fotkach które mi Anita wstawiła widac niewielką częśc jej ogrodu gdzie nasadzenia są ograniczone do kilku gatunków ale w pozostałych cześciach ogrodu jest naprawde obficie, kolorowo i jeszcze ładniej.
Margarete 19:51, 11 maj 2014

Anita1978 napisał(a)
Małgosia pomyliłam sie i zdjęcia u ciebie wstawiłam....

No coś ty trzeba było nie usuwać i zostawić, ja swoich fotek nie robiłam u ciebie, tylko cyknełam kilka telefonem na targach w trakcie zkupów, zaraz wstawie.
Oto reprezenatcja łódzkiej grupy ogrodowiskowej na Taragch PAMIĘTAJCIE O OGRODACH w Piotrkowie Trybunalskim (wersja przodem.....i tyłem...co kto woli )

Od lewej : Bogdzia, Anita1878,Nikita, moja mama, Popcarol............i ja tam byłam ale fotkę robiłam...
Margarete 19:53, 11 maj 2014

Donia72 napisał(a)
Dziewczyny, pozdrawiam Was cieplutko

I ja ciebie Doniu cieplutko witam i majowo pozdrawiam
Dawno u mnie nie byłas ale i ja mam zaległosci w twoim wątku, wieczorkiem nadrobię
Margarete 20:00, 11 maj 2014

Dzisiejsza nasza wizyta w Piotrkowie Trybunalskim była bardzo owocna, targi PAMIĘTAJCIE O OGRODACH bogate jeśli chodzi o ofertę roslin, umiarkowane cenowo, choć były jakies szalone ceny klonów palmowych lub magnolii ale tez były i okazje, skorzystałam z takiej okazji i kupiłam swietny, wyrosniety klonik palmowy za 25 zł + bodziszek w gratisie ( Anitka tez taki sam kupiła w tej dobrej cenie)
Ogród Anity piekny, zadbany, bogaty w piękne rosliny, z cudownym trawnikiem. Poczestunek pyszny, dziewczyny fajne, wesołe, nawet pogoda nam sprzyjała choć zapowiedzi były nieciekawe.

Donia72 20:02, 11 maj 2014

Małgosiu, obiecuję poprawę Zaznaczyłam sobie Twój wątek i już będę na bieżąco
No, ale teraz wybywamy z mężem na torcika urodzinowego do mojej przyjaciółki
Margarete 20:04, 11 maj 2014

A teraz pochwale sie moim dzisiejszym ogrodem fotografowanym rano i troche tez popołudniem, jest ładnie, kolorowo - choć niewiedziec czemu dominuje przypadkiem różowy kolor - jest wiosennie i zieloniutko i świeżo, za sprawą tej najpiekniejszej bo majowej zieleni

Margarete 20:09, 11 maj 2014

Peonie drzewiaste na życzenie Karoliny i Bogdzi....... rózowa ma chyba 12 kwiatów.....

a ta amarantowa ma tylko jeden kwiat...........
Margarete 20:14, 11 maj 2014

Dla Bogdzi mój rh otrzymany w prezencie z Rododendronowego ogrodu, celem identyfikacji gatunku .....

To jest jednak może odmiana percy wiseman....miałas racje Bogdziu, on jasnieje z każdym dniem, w pąkach był malinowy a teraz bladorózowy...sliczny
Margarete 20:17, 11 maj 2014

Kolejny rh już w blokach startowych ..........

azalie kwitną na całego...........