Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

paniprzyroda 18:09, 09 cze 2014

Pięknie uff, jak gorąco...
Kindzia 20:22, 09 cze 2014

Małgosiu, coraz piękniej u Ciebie! I żurawy jakie dorodne!!! Pachną Ci te goździki w donicy? Ładne bardzo
I jaki lilak wielki! Muszę się do takiego przymierzyć na pniu.
Moje bukszpany też jeszcze nie gotowe do ciachnięcia...zresztą u mnie teraz chyba tylko kosmetycznie będzie, na wiosnę cięłam dość radykalnie, chciałabym żeby trochę urosły.
Pozdrawiam Małgosiu
Ivvvona 21:20, 09 cze 2014

Gosia,ogród coraz piękniejszy i dojrzalszy. Wszystko ładnie rozrośnięte. Bez Pallibin jest na liście moich chciejstw, tylko szukam mu miejsca. Fajnie jest mieć las za płotem, ja mam chwasty po pas i plantacje malin za ogrodzeniem Poranek w ogrodzie i kawka połączona z obchodem to moje ulubione chwile w ogrodzieCo do jaśminu, to mój jest ten najzwyklejszy, pospolity, ukopany od korzenia u sąsiadki. Może Twój jakiś bardziej szlachetny, bo te ponoć nie pachną.
Margarete 00:23, 10 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu coraz piękniej to fakt Pozdrawiam

Pozdrawiam !
Margarete 00:25, 10 cze 2014

paniprzyroda napisał(a)
Pięknie uff, jak gorąco...

Oj tak, dopiero koło 20 wzięłam sie za jakies prace ogrodowe bo wczesniej nie miałam siły przez ten upał.......
Margarete 00:27, 10 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Małgosiu, coraz piękniej u Ciebie! I żurawy jakie dorodne!!! Pachną Ci te goździki w donicy? Ładne bardzo
I jaki lilak wielki! Muszę się do takiego przymierzyć na pniu.
Moje bukszpany też jeszcze nie gotowe do ciachnięcia...zresztą u mnie teraz chyba tylko kosmetycznie będzie, na wiosnę cięłam dość radykalnie, chciałabym żeby trochę urosły.
Pozdrawiam Małgosiu

Przyznam sie że gożdzików nie wąchałam, ale zaraz jutro sprawdzę.

Mój lilak jest cudny........i juz stary, to była pierwsza roslina posadzona w ogrodzie przy tarasie.....ale jak pachnie....bardzo go lubie
Buziaki !
Margarete 00:31, 10 cze 2014

Ivvvona napisał(a)
Gosia,ogród coraz piękniejszy i dojrzalszy. Wszystko ładnie rozrośnięte. Bez Pallibin jest na liście moich chciejstw, tylko szukam mu miejsca. Fajnie jest mieć las za płotem, ja mam chwasty po pas i plantacje malin za ogrodzeniem Poranek w ogrodzie i kawka połączona z obchodem to moje ulubione chwile w ogrodzieCo do jaśminu, to mój jest ten najzwyklejszy, pospolity, ukopany od korzenia u sąsiadki. Może Twój jakiś bardziej szlachetny, bo te ponoć nie pachną.

Kup pablina, ostatnio wypatrzyłam u nas w centrum ogrodniczym takiego dla mojej kuzynki, tez na pniu za 35 zł, bo zawsze mi zazdrościła mojego.....
Jest wdzięczny, strzyżony w kulę daje potem efekt kwitnącego, kulistego bukietu i posadz blisko mejsc gdzie przebywasz,żeby mógł czarowac nie tylko wygladem ale i zapachem.
Pozdrawiam
AgnieszkaW 06:40, 10 cze 2014

Przyszłam tę wielką Twoją szałwię zobaczyć, a tu fotek nie ma Pokaż to monstrum jak kwitnie
Kindzia 08:54, 10 cze 2014

Już masz nas wszystkie podpisane I leżące dziecko też

Upał do zdechnięcia...jak tu pracować???

Miłego Małgosiu
Margarete 11:09, 10 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Przyszłam tę wielką Twoją szałwię zobaczyć, a tu fotek nie ma Pokaż to monstrum jak kwitnie

Aga pokaże jak zdąże jeszcze dzis, bo szykuje sie do wyjazdu, nie bedzie mnie kilka dni i wiesz jak to jest mnóstwo spraw do załatwienia...
Buziaki i pozdrowienia !
Upał...wytapiam sie w pracy bez klimy.......