Małgoś dziękuję za wszystko, było przemiło i nawet pogoda nas rozpieszczała (biorąc pod uwagę jaka popołudniu burza przeszła nad województwem...u mnie grad podziurawił wszystkie moskitiery w oknach). W któryś dzień podjadę to podam mamie "porcelanę" Odpoczywaj sobie.Pa pa
Zaglądam do was znad bałtyckiego brzegu.....
U mnie jest super pogoda, nie jest upalnie i plażowo ale ja nie lubię wylegiwania się wole chodzić, a właśnie tak jest teraz, w centralnej Polsce deszcz a u nas bez deszczu, temperatura 20-22 stopnie, na spacery akurat, okolica śliczna,od jutra ma być coraz cieplej wiec i plażowania tez trochę będzie. POZDRAWIAM ZE ŚWINOUJSCIA!
Juz jestem Karolina......ale nie mogę dać rady teraz z praca - zaległości, urlopy koleżanek, szczyt sezonu itd....szok
Do tego w ogrodzie zaległości, koniczyna mi zakwitła na trawniku- musze herbicyd zastosowac jakis bo nie dam rady... nie mówiąc o "normalnych" chwastach na rbatach.
Nie wykulkowane bukszpany tez dopominaja sie o zwrócenie na nie uwagi...w ciągu najbliższych 2 tygodni zaczynam odnawianie mieszkania, mus zacząc powoli przygotowywac mieszkanie do tej akcji...nie wiem w co ręce włozyc najpierw......cóz...życie
A wróciłam taka pogodna i wypoczęta.... a teraz dopadła mnie juz codzienności tzw. "bieżączka"
Pozdrawiam
p.s. twoja kurtka jest u mnie, podwieżć ci ją ?