Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 19:22, 30 sie 2014

popcarol napisał(a)
Małgoś, magnolie czasem kwitną dwukrotnie.
Pokaż trawę mutanta A gdzie kupowałaś ten nawóz i po ile, jeśli nie tajemnica? Też wiosną zainwestuję

Pogoda wkurzająca jest, prawda? Po południu nie ma jak popracować, bo pada :/
dzisiaj za to pięknie, ale mam gości po południu i znowu nic nie zrobię
Ja się piszę z Tobą też do Kutna; Skierniewice chyba odpadną, bo M ma imprezę integracyjną - gokarty chyba że Młodą odwiozę do dziadków...

pozdrawiam!!

Ok, jedziemy razem do Kutna
Margarete 19:25, 30 sie 2014

Jestem "ubezwłasolniona" bo padł mi mój domowy komputer, wpisuje sie teraz korzystając gościnnie z komputera mamy. Nie wiem co padło w moim, w poniedziałek albo wtorek musze go dac do fachowca......
popcorn 21:08, 30 sie 2014

uuu masakra!!
miłej niedzieli, pozdrawiam!!
Nikita 22:46, 31 sie 2014

Małgoś, moja trawa też zieloniutka i rośnie jak szalona. Ten Hydrocomplex będzie trzeba zamówić w hurtowych ilościach, bo już chyba na jakieś 10 worków jest chętnych. Trzeba koniecznie zgadać się na wiosnę i zamówić.

Jutro odezwę się do ciebie w sprawie Kutna.
Pozdrawiam wieczorowo.
popcorn 09:14, 01 wrz 2014

też jestem chętna na hydrocomplex
00:02, 02 wrz 2014
Wiem już, że urlop na Mazurach zaliczyłaś do udanych, z wiatrem i bez deszczu i bez tłumów, a teraz tylko pogodnych dni Ci potrzeba, by ogród uporządkować. A u mnie sennie, prawie jesiennie
Ciepłego września!
Anita1978 07:36, 02 wrz 2014

Hej!
Zaglądam, czytam o Kutnie i mnie ściska.....mam wesele w Warszawie.....a tak chciałam jechac i cos kupić oczywiście.......buuuu.....
popcorn 09:28, 02 wrz 2014

Małgoś, jak tam net, działa już? Jeżóweczka czeka, teraz już nie jeżdżę na Bugaj w sobotę Ci podam??
Margarete 15:21, 02 wrz 2014

Hej, dziewczyny
Komputer nadal w domu nie działa, teraz z pracy zagladam na moment.......

Karolinko - ok to chyba w sobote juz odbiore od ciebie ta jezówkę, ciesze cie na to nasze sobotnie spotkanie

Anitko - żal mi - w ubiegłym roku cie chororoba zmogła w tym roku inne przyczyny...opowiemy ci jak było i pokazemy fotki
Miłej zabawy na weselu !

Iwa - miło ze zaglądasz - rzeczywiście po urlopowaniu przyszedł czas na obowiazki i prace, zaszalałam w ostatni weekend w ogrodzie, odchwasciłam, wykosiłam, przekopałam placyk żwirowy przy grilu od nowa, zmniejszyłam go troche, przygotowałam ziemie do posadzenia bukszpanów na niska obwódke dookoła placyku, zamocowałam ekobordy i to wszystko robiłam równiez w niedziele ku zgorszeniu moich sasiadów...

Nikita, Karolina - ten hydrokomplex to chyba zamówimy jakąs hurtowa dostawa na wiosne bo moje kolezanki w pracy tez sie pisza na ten nawóz - o ile pamietam on był w workach po 25 kilo - i wtedy cena była lepsza - ja kupiłam 10 kilo z czego 5 kg jednorazowo wykorzystałam posypując trawnik przy areacji - efekt jest piorunujacy w porównaniu z poprzednimi nawozami innych firm. Warto było, co dzien teraz rano z przyjemnoscia spogladam na ten zieloniutki trawniczek przez okno, nawet jak pada to miło sie oglada rosliny na takim tle
A wszystko za sparawą Anity

polinka 16:39, 02 wrz 2014

I ja się będę rozglądać za tym hydrokomplexem
Ciekawi mnie ten placyk z obwódką bukszpanową.