Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 10:11, 14 sie 2014

popcarol napisał(a)
hej Dziewczyny!
Malgos, jest pieknie! Kawal dobrej roboty!
pozdrawiam!

Margarete 10:14, 14 sie 2014

Ogrodeczek napisał(a)
Piękny ogród
Śliczne kwiaty, hortki, żurawki, trawki
Achhhh jak wspaniale!!!

Małgosiu witaj imienniczko !
Ty chyba pierwszy raz u mnie ? Miło mi że wpadłaś i chwalisz moje rabaty. Szkoda że nie widziałas jakie klepisko i ugór miałam jeszce dwa lata temu - to dopiero drugi sezon mojego ogródkowania..
Pozdrawiam !
Margarete 10:16, 14 sie 2014

Krys napisał(a)
Małgosiu cudna przemiana ogrodu,napracowałaś się ale efekt jest imponujący

Witaj Krysiu,
Dzieki za miłe słowa
U ciebie też pieknie, kolorowo, fajnie że tak można zmioeniac to nasze otoczenie, a dzieki Ogrodowisku do tego jeszcze można sie tym pochwalic, podpytac, zasiegnąc opinii i cieszyc sie wspónie tymi dokonaniami )
Buziaki !
Margarete 10:20, 14 sie 2014

paniprzyroda napisał(a)
łał... widać efekty pracy, fajne zdjęcia perspektywiczne, bo dają ogólny obraz ogrodu. Buziaki, idę spać, ale musiałam do Ciebie zajrzeć

O, bardzo dziekuje Mariolko, mnie tez cieszy to co robie w swoim ogrodzie i jakie to daje efekty. Zmiany widac choc daleko im jeszcze do ideału. Ja wiem ze wiele jeszcze ogródkowi brakuje, ale ograniczeniam jest kasa i moje siły oraz czas, robie wszystko sama z niewielkim udziałem mojej mamy.....więc to wszystko trwa....ale tym bardziej mam satysfakcje z tego co juz zrobiłam i ciągle mam apetyt na wiecej.
Pozdrawiam !
JoannA 10:46, 14 sie 2014

Margarete napisał(a)

O, bardzo dziekuje Mariolko, mnie tez cieszy to co robie w swoim ogrodzie i jakie to daje efekty. Zmiany widac choc daleko im jeszcze do ideału. Ja wiem ze wiele jeszcze ogródkowi brakuje, ale ograniczeniam jest kasa i moje siły oraz czas, robie wszystko sama z niewielkim udziałem mojej mamy.....więc to wszystko trwa....ale tym bardziej mam satysfakcje z tego co juz zrobiłam i ciągle mam apetyt na wiecej.
Pozdrawiam !

Ogromne zmiany Małgosiu, ogród pięknieje z każdym dniem i prezentuje się świetnie. A najważniejsze że masz satysfakcję z tego co do tej pory zrobiłaś i daje motywację do dalszych zmian.
Ja ciągle mam apetyt na więcej ale czasu mało, a im wićej roslin w ogrodzie, tym więcej pracy.
pozdrawiam
Margarete 14:49, 14 sie 2014

JoannA napisał(a)

Ogromne zmiany Małgosiu, ogród pięknieje z każdym dniem i prezentuje się świetnie. A najważniejsze że masz satysfakcję z tego co do tej pory zrobiłaś i daje motywację do dalszych zmian.
Ja ciągle mam apetyt na więcej ale czasu mało, a im wićej roslin w ogrodzie, tym więcej pracy.
pozdrawiam

Dzieki Joasiu za miłe słowa
A wiesz że ty byłaś pierwszą albo drugą osobą ktora mnie tu w moim wątku odwiedziła na Ogrodowisku...... to było w marcu 2013 roku, 300 stron temu...alez ja wtedy miałam ugór i klepisko w porównaiu do dzisiejszego wyglądu ogrodu...
Pozdrawiam !
JoannA 15:10, 14 sie 2014

Kondzio był pierwszy
Marzec 2013...jak ten czas leci
Słoneczko wysyłam
popcorn 22:32, 14 sie 2014

Milego długiego weekendu! Ale fajnie!
Margarete 00:48, 15 sie 2014

popcarol napisał(a)
Milego długiego weekendu! Ale fajnie!

Dzieki Karola ! Wzajemnie !
Mój weekend bedzie nawet nieco dłuższy bo zaczynam teraz druga czesc urlopu
Mala_Mi 10:06, 15 sie 2014

Foti obejrzałam.. i miłego urlopowania życzę Zaległe gratki na 300 zostawiam.