Małgosiu witaj imienniczko !
Ty chyba pierwszy raz u mnie ? Miło mi że wpadłaś i chwalisz moje rabaty. Szkoda że nie widziałas jakie klepisko i ugór miałam jeszce dwa lata temu - to dopiero drugi sezon mojego ogródkowania..
Pozdrawiam !
Witaj Krysiu,
Dzieki za miłe słowa
U ciebie też pieknie, kolorowo, fajnie że tak można zmioeniac to nasze otoczenie, a dzieki Ogrodowisku do tego jeszcze można sie tym pochwalic, podpytac, zasiegnąc opinii i cieszyc sie wspónie tymi dokonaniami )
Buziaki !
O, bardzo dziekuje Mariolko, mnie tez cieszy to co robie w swoim ogrodzie i jakie to daje efekty. Zmiany widac choc daleko im jeszcze do ideału. Ja wiem ze wiele jeszcze ogródkowi brakuje, ale ograniczeniam jest kasa i moje siły oraz czas, robie wszystko sama z niewielkim udziałem mojej mamy.....więc to wszystko trwa....ale tym bardziej mam satysfakcje z tego co juz zrobiłam i ciągle mam apetyt na wiecej.
Pozdrawiam !
Ogromne zmiany Małgosiu, ogród pięknieje z każdym dniem i prezentuje się świetnie. A najważniejsze że masz satysfakcję z tego co do tej pory zrobiłaś i daje motywację do dalszych zmian.
Ja ciągle mam apetyt na więcej ale czasu mało, a im wićej roslin w ogrodzie, tym więcej pracy.
pozdrawiam
Dzieki Joasiu za miłe słowa
A wiesz że ty byłaś pierwszą albo drugą osobą ktora mnie tu w moim wątku odwiedziła na Ogrodowisku...... to było w marcu 2013 roku, 300 stron temu...alez ja wtedy miałam ugór i klepisko w porównaiu do dzisiejszego wyglądu ogrodu...
Pozdrawiam !