Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

popcorn 12:03, 27 sie 2014

Widziałam że wróciłaś! A tu cisza??
Nikita 12:18, 27 sie 2014

Małgoś, zaginęła gdzieś w gąszczu chwastów... słoneczko świeci, pewno pieli.

Fajnie że już wróciłaś, buziaki przesyłam
PS.o kosiarce napisałam u mnie.
Margarete 16:03, 27 sie 2014

Cześć dziewczyny i chłopaki !
Wróciłam wieczorem w niedziele ale przepadłam z kretesem pod nawałem obowiązków w pracy oraz innych pilnych i pilniejszych spraw do załaatwienia.....
Urlop udany, pogoda mało plazowa ale bez deszczu ..prawie...za to wietrzna i słoneczna dzieki temu udało sie żeglowanie, motorówkowanie, rowerkowanie, pływanie wpław (WODA W JEZIORACH NAGRZANA !!) i generalnie wypoczełam.
Ogród dopilnowany przez mame ma sie dobrze, urosło wszystko a najbardziej chwasty
Tyle roboty przede mna a tu pada codziennie od mojego powrotu, nie ma kiedy skosic, nie ma kiedy pielic....może dzis coś mi sie uda podziałac w ogrodzie.

Karolinko - jezówka sliczna, mam chba podobną w kiolorze ( komputer przekłamuje troche te kolory) ale tę też biorę od ciebie na 100% Umówimy sie co i jak, kiedy bede mogła popdjechac nie wiem - oze około weekendu ok ?
Bardzo dziekuje za zakup dla mnie

Pozostałych odwiedzajacych pozdrawiam : Agatanowa, Bogdzia, Nikita, Pani Przyroda - Buziaki dla Was
Margarete 16:06, 27 sie 2014

agatanowa napisał(a)
Hej Gosia, miłego wypoczynku.
Zachodzę w głowę, dlaczego ludzie na otwartym, publicznym forum, gdzie często pokazują domy, piszą, że obecnie w tych domach ich nie ma...

Dzieki za troske Agatko !
Wierz mi że ja zawsze rozwaznie pisze i wiem jakie sa twoje obawy, u mnie nigdy nie jest tak że dom zostaje bez opieki, mam zwierzęta które trzeba zaopiekowac, nie mówiąc juz o pozostawieniu domu "samopas"
Paradoksalnie - włamanie do domu miałam 2 lata temu gdy wyszłam z psem na spacer i nie było nikogo w domu przez 45-50 minut... tak więc....
Ale ja jak pisałam zawsze dbam o to by dom nie został sam....
Dzieki za troske i pozdrawiam !
popcorn 20:12, 27 sie 2014

Małgosiu, ok, daj znać - jutro będę w okolicy (Młoda jeszcze jutro do przedszkola), to Ci ją mogę włożyć przez płot hihi
Bogdzia 20:29, 27 sie 2014

Fajnie że jesteś. Szykuj się na Kutno.
Luiza 21:48, 28 sie 2014

Małgosiu witaj.Jak mnie zabierzesz to pojadę do Kutna.Buziaki.
Margarete 08:58, 29 sie 2014

Luiza napisał(a)
Małgosiu witaj.Jak mnie zabierzesz to pojadę do Kutna.Buziaki.

No pewnie Kasiu ze cie zabiore
Zdzwonimy sie jeszcze co i jak - bede dzwonic tez do Karoli, Magdy, Bozenki a Anita chyba raczej i tym razem z nami nie pojedzie....
Margarete 09:02, 29 sie 2014

W ogrodzie chwasty hulają jak chca, trawa szaleja ...a deszcz codziennie po południu i wieczotrem popaduje i nie daje mozliwości na porządkowanie ogrodu..
Może w weekend bedzie lepiej.....
Juz nie moge patrzec na to trawsko - mimo ze zieloniutkie i lśniące ale za wysokie....widać że moja sandałowa areacja i nawóz Hydrocomplex przyniosły porządany skutek, do tego deszcz tez zrobił swoje - na wiosne tez kupie od razu na początku sezonu ten sam nawóz, polecam

Donosze jeszcze że po raz piewszy moja magnolia Susan ma pąki kwiatowe - teraz - późnym latem..........
popcorn 09:26, 29 sie 2014

Małgoś, magnolie czasem kwitną dwukrotnie.
Pokaż trawę mutanta A gdzie kupowałaś ten nawóz i po ile, jeśli nie tajemnica? Też wiosną zainwestuję

Pogoda wkurzająca jest, prawda? Po południu nie ma jak popracować, bo pada :/
dzisiaj za to pięknie, ale mam gości po południu i znowu nic nie zrobię
Ja się piszę z Tobą też do Kutna; Skierniewice chyba odpadną, bo M ma imprezę integracyjną - gokarty chyba że Młodą odwiozę do dziadków...

pozdrawiam!!