Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 15:10, 18 maj 2015

rozark napisał(a)
wstałaś już? nie trzymaj nas w napięciu

Reniu ja nie wziełam apartu - dziewczyny robiły dużo zdjęc, na pewno wrzuca w swoich wątkach, ja dostane moze na płycie zdjecia robione przez moja przyjaciółke która z nami była ale nie ma swojego wątku, to wtedy na pewno wstawie, sama zrobiłam tylko kilka fotek telefonem...
Margarete 15:11, 18 maj 2015

popcorn napisał(a)

Było fajnie ! Szkoda ze z nami sie nie wybrałaś....
Margarete 15:13, 18 maj 2015

Milka napisał(a)
Już wracają
Małgosiu, na pamiątkę wstawiam dzięki za odwiedziny, wspaniały z ciebie kierowca i niesamowicie fajna babka, szkoda, że tak króciutko.

Dzieki za fotki
I za gościnę, za kolejne zaproszenie, z przyjemnością jeszcze do ciebie wpadne, jak wiesz Wrocłąw jest częstym celem moich podrózy
Buziaki
Robertop 15:19, 18 maj 2015

Margarete napisał(a)

Robert - dużo usmiechów bo i powodów do nch było co niemiara, pogoda nam dopisała, w sobotę było prawie lato a i w niedziele choc chłodniej też było dobrze, do chodzenia akurat. Dziewczyny fajne - to wiesz, humory nam dopisywały, okoliczności przyrody piekne, miejsce noclegowe też udane. Same plusy, reszte pokażą dziewczyny (Bogdzia, Irenka i Krysia ) na fotkach

Małgosiu, super, ze wyprawa sie udała. Byłem z Wami myślami. W tym sezonie nie braknie powodów do uśmiechów
Margarete 15:30, 18 maj 2015

Madzenka napisał(a)
Tak szybko wracacie?

Mandżen wystartowałysmy w piątek bezpośrednio po pracy, a wróciłyśmy w niedziele o północy, intensywne 2,5 dnia....poza dwoma niemieckimi parkami i jednym polskim arboretum oraz wizytą u Irenki udało sie nam jeszcze odwiedzic Zamek Kliczków oraz zaliczyc w ramach nocy muzeów nocne zwiedzanie Zamku Grodziec....
Margarete 15:32, 18 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
Małgos dzięki za tą wspaniałą wycieczke , Twoja wielką dawke energii w nia włożoną i trud kierowania i myślenia gdzie nas zawieźc. Kierowca z Ciebie lepszy od rajdowca, równy Ance i obydwie macie niespożyte pokłady energii.Buziaki.

Ale ci fajne fotki wyszły
Dzieki za komplementy i za towarzystwo - to mnie było miło ze spedziałam z Toba i pozostałymi tak świetnie czas
Milka 16:43, 18 maj 2015

Ale nam Bogdzia fajne fotki zrobiła
i faktycznie dobrze mówi, energii u ciebie za 10 wiem, ze Wrocław u ciebie na stale, cieszę się bardzo nie pogadałam sobie, a fajnie się ciebie słuchało
Anita1978 16:52, 18 maj 2015

Cała ty

Fajnie wam! Zazdraszczam !
paniprzyroda 22:55, 18 maj 2015

Już jestem na bieżąco z wyprawą. Fajnie, że wszystko się udało
Margarete 23:09, 18 maj 2015

paniprzyroda napisał(a)
Już jestem na bieżąco z wyprawą. Fajnie, że wszystko się udało

Anita1978 napisał(a)
Cała ty

Fajnie wam! Zazdraszczam !

Anitko, Pani Prrzyrodo - a nie męczyła was czkawka....wspominałysmy was, szczególnie jak wieczorkiem popijałyśmy moją dereniówkę z derenia od Pani przyrody, którą zabrałam ze soba w tej śmiesznej butelce od ciebie Anitko - podarowałas mi w niej kiedyś nalewke z czarnej porzeczki....