Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 15:28, 16 cze 2016

frezja napisał(a)

Przybywam i co widzę...piękne dorodne krzaczki i to zapączkowane na maxa...ja jeszcze czekam cierpliwie. Cieszę się z Tobą Małgosiu

Oj tak są piękne, juz sie cieszę na dzisiejsze sadzenie i póxniejszą radoche z ich kwitnienia
Zdam ci relacje Ewo jak sie zadomowią, boś ty taką "chrzestną matka" ich troche
AgataP 16:35, 16 cze 2016

Margarete napisał(a)

Oj tak są piękne, juz sie cieszę na dzisiejsze sadzenie i póxniejszą radoche z ich kwitnienia
Zdam ci relacje Ewo jak sie zadomowią, boś ty taką "chrzestną matka" ich troche

Małgoś piękne, moja edenka jeszcze nie pokaże chyba w tym roku kwiatków, ale jestem cierpliwa, poczekam
Bardzo mi się podoba zachwalana wszędzie Munstead Wood - jak będzie miejsce to i u mnie zamieszka
rozark 20:48, 16 cze 2016

czy ja dobrze widzę, że róże zakupiłaś???
od razu mi się przypomniało jak się w marcu zarzekałaś, że nie masz miejsca na nowe róże hi hi
Margarete 21:33, 16 cze 2016

rozark napisał(a)
czy ja dobrze widzę, że róże zakupiłaś???
od razu mi się przypomniało jak się w marcu zarzekałaś, że nie masz miejsca na nowe róże hi hi

Kupiłam bo przecież poszerzyłam rabatę, kosztem trawnika - w myśl hasła naszej różanej Anitki...."a po co komu trawnik....?"
Mój syn stwierdził że następne zakupione rośliny to już muszę sadzić u sąsiada bl u nas już nie ma miejsca a on przeciw kolejnemu poszerzaniu rabat się buntuje
Margarete 01:52, 17 cze 2016

AgataP napisał(a)

Małgoś piękne, moja edenka jeszcze nie pokaże chyba w tym roku kwiatków, ale jestem cierpliwa, poczekam
Bardzo mi się podoba zachwalana wszędzie Munstead Wood - jak będzie miejsce to i u mnie zamieszka

Mounsted Wood rzeczywiście cudna jest
Moja edenka to chyba nie na 100% edenka jest, kupowałam ją u sprzedawcy nie licencjowanego. Oglądałam edenki u innych i one trochę się różnią od mojej.

Madzenka 06:50, 17 cze 2016

Własnie miałam pytac o Edenkę bo orzede wszystkim ma dziwny pokrój krzaka
Munstead zachwycajaca. Napisz gdzie kupiłas.
Kasya 07:08, 17 cze 2016

Margarete napisał(a)

Mounsted Wood rzeczywiście cudna jest
Moja edenka to chyba nie na 100% edenka jest, kupowałam ją u sprzedawcy nie licencjowanego. Oglądałam edenki u innych i one trochę się różnią od mojej.

Mundtesd śliczna jest i pachnąca ale dość szybko przekwita niestety
Natomiast na Eden przestaje Juz narzekać....ma bardzo mocną zaletę, właściwie dochodzę do wniosku ze to jest najważniejsza zaleta : nieprawdopodobnie długo trzyma kwiaty

Aż mi się zachcialo kupić jakieś róże
Kasik 08:57, 17 cze 2016

Dostawa wzorcowa Piękne róże zamówiłaś, a i piękne krzaczki wysłali.
Twój Leonardo mnie w tamtym roku zaraził i posadziłam pod koniec lata maleńka sadzonkę. Dziś ma kilkanaście kwiatków, choć młody bardzo. Kolor przecudny.

Tylko nie wiem czemu - jako jedyny- złapał plamistość. Musze pryskać.

Czekam na zdjęcia po posadzeniu.

Margarete 12:59, 17 cze 2016

Kasik napisał(a)
Dostawa wzorcowa Piękne róże zamówiłaś, a i piękne krzaczki wysłali.
Twój Leonardo mnie w tamtym roku zaraził i posadziłam pod koniec lata maleńka sadzonkę. Dziś ma kilkanaście kwiatków, choć młody bardzo. Kolor przecudny.

Tylko nie wiem czemu - jako jedyny- złapał plamistość. Musze pryskać.

Czekam na zdjęcia po posadzeniu.

Piekne róże i piękna cena...niestety, nie tania w porównaniu do innych dostawców ale u innych MW nie było dostępne. CZego sie nie robi dla spełnienia marzeń ...

U mnie odwrotnie - Leoś to terminator, wszystkie inne kwiaty przypalone słońcem a Leoś się trzyma, albo wszystkie inne kwiaty zmarnowane od deszczu a Leoś sie trzyma, na innych krzewach róż w ub roku była plamistośc a Leoś ani jednej plamki...jakiś dobry egzemplarz mi sie trafił.
Margarete 13:00, 17 cze 2016

Kasya napisał(a)

Mundtesd śliczna jest i pachnąca ale dość szybko przekwita niestety
Natomiast na Eden przestaje Juz narzekać....ma bardzo mocną zaletę, właściwie dochodzę do wniosku ze to jest najważniejsza zaleta : nieprawdopodobnie długo trzyma kwiaty

Aż mi się zachcialo kupić jakieś róże

Kasiu kupuj - przecież ty kochasz róże i one kochają ciebie i twój ogród, tak ładnie u ciebie wyglądają....tylko nie wiem jak z miejscem u ciebie...