Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 01:57, 06 sty 2017

rozark napisał(a)
u mnie też biało

U mnie jeszcze dosypało w nocy...rano miałam kolejną akcję z łopatą
Ja nie lubię śniegu ale jutro będą u mnie dzieciaki to będzie radocha bo u nich śniegu nie ma prawie wcale
AgataP 14:35, 06 sty 2017

Margarete napisał(a)

Ja nie lubię śniegu ale jutro będą u mnie dzieciaki to będzie radocha bo u nich śniegu nie ma prawie wcale

No to będzie zabawa, u mnie dzieciaki we środę i czwartek poszalały.
Teraz ich nie wypuszczam bo temperatura nie schodzi powyżej - 12... na chwilę tylko do psa zrobić jej kiziol miziol i fru do domu

Ja też machałam łopatą wczoraj, pług zostawił mi hałdę na metr wysoką pod bramą. Mąż się jakoś przebił, a że wyjeżdżał w nocy to machanie dla mnie zostało za widoku
polinka 15:10, 06 sty 2017

Margarete napisał(a)

Ja nie dzieciak a też bym miała radochę z takiej ilości śniegu

Miłego babciowania Małgoś
Luteczka 15:17, 06 sty 2017

Cześć Małgosiu u mnie też biało, i zimno,i słonecznie też na szczęście. Pozdrawiam zimowo
Nikita 10:28, 07 sty 2017

Małgoś, jak tam ...nie przymarzłaś ? Zima jest piękna, ale bez przesady...- 20 stopni to już lekkie przegięcie !!!
Kasya 10:53, 07 sty 2017

Nikita napisał(a)
Małgoś, jak tam ...nie przymarzłaś ? Zima jest piękna, ale bez przesady...- 20 stopni to już lekkie przegięcie !!!

Zgadzam się, przegiecie
Dobrze ze trochę śniegu jest
AgataP 11:35, 07 sty 2017

U nas - 22 nad ranem
yolka 11:44, 07 sty 2017

Jak u mnie zimnica to u Ciebie na pewno - byle do wiosny
AnnaCh 12:56, 07 sty 2017

No zgadzam się z dziewczynami, lekka przesada z tym mrozem, dobrze dla roślinek, że śniegu nawaliło
Margarete 00:15, 08 sty 2017

Samochód odpalał bez problemu, słonko świeciło, miło było popatrzeć przez okno, w domu cieplutko i miło, no i wesoło bo miałam gości to mi nawet te 20 na minusie nie przeszkadzało
Tyle że mało czasu na świeżym powietrzu dało się spędzić....bo szczypało w nos i policzki...
Madziu - nie zamarzłam, wspominaliśmy za to rok 1987 kiedy siedziałam na macierzyńskim i wtedy w styczniu było kilka dni z temperatura minus 32,to był najwyższy u nad mróz jaki pamiętam...a żyję już trochę..
Kasya- i mnie też cieszy ta pierzynka na rabatach. A ptaki w ten mróz jedzą podwójnie, w takim tempie i tumulcie jedzących i tak wielu to dawno nie widziałam.

Agata- teraz właśnie wróciłam z koncertu i w Łodzi było minus 13, mam wrażenie że mróz słabnie....albo ja się juz trochę przyzwyczaiłam

Yolka -,u nas też nad ranem do 19 doszło, dobrze że to w weekend wypadlo i człowiek zmotoryzowany bo nie wyobrażam sobie tak wystawać na przystanku albo gonić pieszo do pracy....brrr

Aniu- ja generalnie nie lubię zimy, na nartach jeżdżę słabo a śniegu nie lubię wręcz. Dla mnie mogłaby być zima ze śniegiem i niedużym mrozem tylko w okolicach świąt a potem to już tylko w górach, u nas nie :\k

Pozdrawiam odwiedzających mój wątek i spadam do swoich gości