Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Makusia 19:22, 22 sie 2017

Bogdzia i jej drób w wersji martwej natury Przyznać należy, że drób wygląda zacnie i na pewno zdobi pięknie rabaty

Nikita 21:31, 22 sie 2017

Małgoś, fajną, kajakową wyprawę miałaś...zdjęcia fantastyczne, zwłaszcza o zachodzie słońca. A i ptaszki z Milicza śliczne.
Margarete 21:38, 22 sie 2017

Makusia napisał(a)
Bogdzia i jej drób w wersji martwej natury Przyznać należy, że drób wygląda zacnie i na pewno zdobi pięknie rabaty

No nie że fajne - i zdobić będą rabaty a do tego unikatowe bo handmade...
Margarete 21:45, 22 sie 2017

Nikita napisał(a)
Małgoś, fajną, kajakową wyprawę miałaś...zdjęcia fantastyczne, zwłaszcza o zachodzie słońca. A i ptaszki z Milicza śliczne.

Zdjęć mam więcej ładnych ale staram się takich z osobami spoza Ogrodowisku nie wstawiać, no ale te robione na kajaku to już się nie dało. I tak ryzykowałam utratę telefonu - dobrze że go nie zwodowałam. Co prawda kiedyś ze starą Nokią w kieszeni miałam kajakową wywrotkę u nas na Widawce ale dało się ją rozłożyć na części, podsuszyć i działało. Ale z tymi nowymi smartfonami to by już nie było tak łatwo.
polinka 21:47, 22 sie 2017

Małgosiu cieszę się, że wycieczka udana Szkoda tylko, że nie udało mi się z Tobą spotkać...ale mam nadzieję, że jesienna Twoja wizyta bardziej zgra nam się czasowo

Buziaki!
Margarete 21:49, 22 sie 2017

lojalna_ napisał(a)
Małgosiu świetne foty wakacyjne. Wypoczelas pełna piersią a znak z ptakiem rewelacja !

Mi też się te znaki podobały - było ich tam wiele bo to rezerwat ptactwa jest - takich ilości czapli w jednym miejscu jeszcze w życiu nie widziałam, choć bywam regularnie na Mazurach - tam na stawach milickich były ich setki.
Odpoczęłam dziękuję - niestety jak zwykle za krótko....
Margarete 21:54, 22 sie 2017

Makusia napisał(a)
Dzień dobry Małgorzato
Witam się w Twoim wątku, dziękuję za przemiłe spotkanie- strasznie sympatyczną i otwartą osobą jesteś- miałam wrażenie, jakbym znała Cię pół życia
Przy okazji załapałam się na zdjęcia z urlopu i zazdraszczam! Ja jeszcze do piątku muszę wytrwać w pracy, a myśli już ciężko skupić

Wzajemnie i mnie było miło cię poznać Marto. Mijałyśmy się tu na forum w różnych wątkach...ale co w realu to w realu...
Udanego urlopu życzę !

Margarete 21:59, 22 sie 2017

polinka napisał(a)
Małgosiu cieszę się, że wycieczka udana Szkoda tylko, że nie udało mi się z Tobą spotkać...ale mam nadzieję, że jesienna Twoja wizyta bardziej zgra nam się czasowo

Buziaki!

Koniecznie !!
Planuję jakiś jesienny wypad - dla kolorów tych waszych cudnych miejsc w jesiennej odsłonie i może trochę na rowerach pojeździmy bo na kajaki to już trochę za chłodno będzie choć ja mam wśród swoich przyjaciół takich bohaterów którzy na Barbórkowe spływy w grudniu jeżdżą...
Buziaki!
Margarete 22:00, 22 sie 2017

yolka napisał(a)
Ciszy tej zazdroszczę najbardziej

Rozumiem, rozumiem....
Krys 22:27, 22 sie 2017

Piękna wyprawa ,pamietaj o mnie przy planowaniu nastepnej,może będę mogła