Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 10:53, 28 wrz 2017

Margerytka40 napisał(a)
O tak Małgosiu,też jak wyszło trochę słoneczka to nie wiem za co się brać w ogrodzie. Przez ten deszcz tyle zaległości. Trawa,chwasty,cebulki a jeszcze przydałoby się nad nowymi rabatami popracować. Mogło by być już teraz ładnie do grudnia

No własnie , czas ucieka, do zimy blisko a roboty w ogrodzie huk jeszcze przede mna
Pozdrawiam Joasiu i cieszę sie że do mnie zaglądasz

rozark 11:32, 28 wrz 2017

zima ma być wczesna i ma być zimą stulecia więc pomysł nacieszenia sie słoneczkiem popieram i idę w twoje ślady
malgorzata_s... 11:40, 28 wrz 2017

Gosiu szkoda że późno wracasz ale nadchodzi piąteczek weekend
Zawilce piękne
AgataP 19:05, 28 wrz 2017

rozark napisał(a)
zima ma być wczesna i ma być zimą stulecia więc pomysł nacieszenia sie słoneczkiem popieram i idę w twoje ślady

Reńka już Anka głosi ze zima stulecia, starczy ja tam trzymam się opinii ang/usa że zima będzie ciepła na wszelki wypadek zamówiliśmy więcej drzewa do kominka a i przegląd nalewek tez zrobiłam
Margarete 21:16, 28 wrz 2017

A ja nie wierzę w takie przepowiednie. Te długoterminowe prognozy na 2 - 3 tygodnie mają problem żeby były trafne i się sprawdziły a co dopiero mówić o kilku miesiącach na przód. Pamiętam jak jesienią 2015 roku też tu na forum rozgorzała dyskusjw o zimie bo wtedy też powszechne były przewidywania z jednej strony bardzo lekkiej a z innej strony wyjątkowo mroźnej zimy. Zima okazała się wtedy raczej mało uciążliwa, ani mrozu ani śniegu jakoś specjalnie nie pamiętam. Liczę więc że i tym razem tak się skończy. Drewna do kominka nie dokupywałam w tym roku bo po poprzednich sezonach dużo mi zostało. Dużo mam też tych kostek z trocin i brykietu więc palić będzie czym. A nalewka z derenia się robi
Byle do wiosny !!!
Krys 21:16, 28 wrz 2017

AgataP napisał(a)

Reńka już Anka głosi ze zima stulecia, starczy ja tam trzymam się opinii ang/usa że zima będzie ciepła na wszelki wypadek zamówiliśmy więcej drzewa do kominka a i przegląd nalewek tez zrobiłam

Głupoty piszecie z ta zima stulecia to jak u Indian
Krys 21:24, 28 wrz 2017

zima bedzie piękna,sloneczna,lekki mrozek,troche śniegu kiedy trzeba czyli w Boże Narodzenie i Sylwestra,a zaraz potem juz przedwiośnie !!!!!
Margarete 21:26, 28 wrz 2017

Krys napisał(a)
zima bedzie piękna,sloneczna,lekki mrozek,troche śniegu kiedy trzeba czyli w Boże Narodzenie i Sylwestra,a zaraz potem juz przedwiośnie !!!!!

I tak mi mów !
frezja 21:58, 28 wrz 2017

Margarete napisał(a)
A ja nie wierzę w takie przepowiednie. Te długoterminowe prognozy na 2 - 3 tygodnie mają problem żeby były trafne i się sprawdziły a co dopiero mówić o kilku miesiącach na przód.

Prawda to nikt tego nie wie.
rozark 11:55, 29 wrz 2017

pożyjemy zobaczymy najważniejsze żeby w sercu było ciepło