Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Makusia 10:34, 20 wrz 2017

Małgoś przyznam, ze określenie Twojego ogrodu przez Bogdzię "jak dziewczyna na studniówce" jest przednie!
Świetnie, że wycieczkę krajoznawczą miałaś i akumulatory naładowane. Ja też się urlopowałam, ale po tygodniu znowu pojechałabym na urlop- już czuję się zmęczona
yolka 19:37, 20 wrz 2017

Małgosiu, barbula i zawilec kwitną, jedna róża jeszcze też ale potargana przez deszcze
Margarete 21:55, 20 wrz 2017

yolka napisał(a)
Małgosiu, barbula i zawilec kwitną, jedna róża jeszcze też ale potargana przez deszcze

Już byłam u ciebie i widziałam zanim dotarłam do siebie
Ależ ty masz tam kolorów jeszcze....wow.
Margarete 21:59, 20 wrz 2017

Makusia napisał(a)
Małgoś przyznam, ze określenie Twojego ogrodu przez Bogdzię "jak dziewczyna na studniówce" jest przednie!
Świetnie, że wycieczkę krajoznawczą miałaś i akumulatory naładowane. Ja też się urlopowałam, ale po tygodniu znowu pojechałabym na urlop- już czuję się zmęczona

Hej Marto, no nie pocieszę cię chyba bo ja czuję się ostatnio i zmęczona i zdołowana....tą pogodą za oknem, perspektywą zimy i w ogóle innymi "kopami" od życia...

Określenie Bożenki fantastyczne - masz rację
Magda70 22:24, 20 wrz 2017

rozchodniki i trawy...zgrany duet!
kasja83 08:11, 25 wrz 2017

Margarete napisał(a)

Hej Marto, no nie pocieszę cię chyba bo ja czuję się ostatnio i zmęczona i zdołowana....tą pogodą za oknem, perspektywą zimy i w ogóle innymi "kopami" od życia...

Określenie Bożenki fantastyczne - masz rację

Możemy założyć klub...u mnie poziom chcenia i energii-minus 100!
AgataP 17:02, 25 wrz 2017

Małgoś te zawilce to masz przednie Kiedyś sobie takie dokupię na 100%

Tymczasem i u mnie słonko się pokazało - hurra, ale wszystko mokre - bleee, ale ma być cieplej i słonecznej hurraa, ale będziemy pracować - bleee....
Normalnie jak w skeczu z lat 80-tych hahah
Dowieźli buty do sklepu - hurrra, ale same lewe - bleee itd

Festiwal - oczywiście że wiem, tym razem jadę z synem, bo jeszcze nie widział Buziaki Małgoś.
Nikita 22:44, 25 wrz 2017

Margarete napisał(a)
Za wcześnie ta jesień przyszła, za wcześnie.....

Oj, tak tak ...stanowczo za wcześnie.
W ogóle ten sezon jakiś pokićkany...wiosny prawie nie było, lato w kratkę - dwa dni ulewy, dwa dni tropikalne upały, a teraz we wrześniu listopad....eeeech.
U mnie też kaloryfery już ciepłe, choć chyba wolałabym kominek...taki jak twój (własnie takie narożne mi się podobają).
Oglądałam pogodę długoterminową u syna. Tam zapowiadają 22 stopnie...jest nadzieja, że i do nas dotrze to ciepełko.
Margarete 22:47, 25 wrz 2017

Nikita napisał(a)

Oj, tak tak ...stanowczo za wcześnie.
W ogóle ten sezon jakiś pokićkany...wiosny prawie nie było, lato w kratkę - dwa dni ulewy, dwa dni tropikalne upały, a teraz we wrześniu listopad....eeeech.
U mnie też kaloryfery już ciepłe, choć chyba wolałabym kominek...taki jak twój (własnie takie narożne mi się podobają).
Oglądałam pogodę długoterminową u syna. Tam zapowiadają 22 stopnie...jest nadzieja, że i do nas dotrze to ciepełko.

Ty u mnie a ja u ciebie ...telepatia ?!...
Margarete 22:50, 25 wrz 2017

AgataP napisał(a)
Małgoś te zawilce to masz przednie Kiedyś sobie takie dokupię na 100%

Tymczasem i u mnie słonko się pokazało - hurra, ale wszystko mokre - bleee, ale ma być cieplej i słonecznej hurraa, ale będziemy pracować - bleee....
Normalnie jak w skeczu z lat 80-tych hahah
Dowieźli buty do sklepu - hurrra, ale same lewe - bleee itd

Festiwal - oczywiście że wiem, tym razem jadę z synem, bo jeszcze nie widział Buziaki Małgoś.

Zawilce dopiero teraz się rozkręcają - wczorajsze i dzisiejsze chwile ze słońcem dały im impuls i buchnęły dużą ilością kwiatów. Tłumione były przez deszcze i zimno to teraz nadrabiają. Jutro je cyknę i pokażę bo śliczne i kwitnące duże kępy są.