Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Toszka 19:51, 18 wrz 2017

To skutek zimna (skoki pomiędzy dniem, a nocą), takichże deszczy i wiatru. Można ściąć i opryskać p/grzybowi.
Margarete 00:51, 19 wrz 2017

Toszka napisał(a)
To skutek zimna (skoki pomiędzy dniem, a nocą), takichże deszczy i wiatru. Można ściąć i opryskać p/grzybowi.

Dzięki Toszko tak zrobię jak tylko przestanie padać.
lojalna_ 07:09, 19 wrz 2017

Te wirtualne spacery miód na duszę u Ciebie.

Toszka zawsze zdobią porada nie tylko rośliny uleczy. Zainteresował mnie ten przepis )((
kasja83 07:37, 19 wrz 2017

Margarete napisał(a)
Cały dzień pogoda się maże jakaś taka mokra, zimna,ciemna i ponurą ta niedziela,....
Odpaliłam dziś kominek pierwszy raz w tym sezonie i....dobrze że tej derenióweczki mi jeszcze sporo zostało....
Od popołudnia nie pada ale leje....i w prognozach taki lejący ma być cały tydzień i następny weekend też......o rany. Dziś założyłam już podkoszulkę i cieplejsze buty pierwszy raz tego lata.... Bo przypominam że wciąż mamy kalendarzowe i astronomiczne lato....kominkowe lato ale lato...

U mnie też było kominkowo cały weekend, kocowo jeszcze teżZa szybko jakoś ta pogoda nam oklapła.
AgataP 13:51, 19 wrz 2017

Kurcze kominkowo to jeszcze nie, u mnie w domu syn w krótkich spodenkach chodzi No ale ja już przeprosiłam się ze sweterkami. No a córka pierwsze objawy powrotu do przedszkola - kaszel. Więc zapodaję obojgu od tygodnia lemoniadę, czyli odstaną wodę z miodem i sokiem z całej cytryny, teraz dodaję nawet sok wyciskany z dzikiej róży.
Margarete 17:35, 19 wrz 2017

AgataP napisał(a)
Kurcze kominkowo to jeszcze nie, u mnie w domu syn w krótkich spodenkach chodzi No ale ja już przeprosiłam się ze sweterkami. No a córka pierwsze objawy powrotu do przedszkola - kaszel. Więc zapodaję obojgu od tygodnia lemoniadę, czyli odstaną wodę z miodem i sokiem z całej cytryny, teraz dodaję nawet sok wyciskany z dzikiej róży.

U mnie już elektrociepłownia od poniedziałku ruszyła - zaczęli stoniowy rozruch a ja mam ciepło miejskie więc pod koniec tygodnia będę może mieć już ciepłe kaloryfery....
Za wcześnie ta jesień przyszła, za wcześnie.....
Margarete 17:40, 19 wrz 2017

Dziś był słoneczny dzień - podobno jedyny taki w tym tygodniu więc w ogrodzie od razu wszystko ruszyło zawilce, róże, zimowity....ogród tak jak my tęskni za słońcem....
Fotki popołudniowe...jesienne....ale chociaż bez deszczu....

Margarete 17:42, 19 wrz 2017

Chippendales o tej porze roku w ciemniejszej odsłonie

Eden Rose

I Leonardo
Margarete 17:46, 19 wrz 2017

Zgrany duecik....

Jesienne kolory...

I kwitnący powojnik
Bogdzia 18:29, 19 wrz 2017

Piękne widoki ale niestety widac ze jesienne.