Małgosia dziękuję za wizytę. Nie ma mnie ostatnio na forum a do tego przecież bezwątkowa jestem i tak sobie ostatnio myślałam że chyba wypadłam poza łódzką grupę. Miło mi więc tym bardziej że pomyślałaś o mnie i jeszcze dziewczyny na kundy zabrałaś

A że własne ciasto przywiozłyście to już w ogóle goście idealni

Zresztą, niezjedzony kawałek bardzo się przyda bo cały dzień z Tomkiem rylismy i niedawno dopiero do domu zeszliśmy więc jak tylko znajdę w sobie tyle siły żeby mięśnie w nogach uruchomić (w jednej powinno wystarczyć ) to pójdę po nie i zeżrę ze smakiem coby poziom cukru uzupełnić

Szkoda tylko że sąsiad mi takie zapachy zaserwował,ale w tym roku to niestety nagminne, nie wiem dlaczego, nic się nie zmieniło a capi z tamtej strony jak sto pięćdziesiąt

Z przyjemnością przeniosę się z ogrodem na tyły

Jutro może nawet pierwsze trawy posadzę bo już i glina i obornik tam zgrytany ładnie

Gdyby mój szanowny małżonek częściej miał ochotę podziałać w ogrodzie to spokojnie już byśmy na całej działce preriówkę mieli

Dlaczego ja ci to wszystko piszę? No właśnie tak jest jak wejdę na forum- gadulstwo od razu się załącza

Dlatego nie wchodzę

Buziaki dla ciebie i dziewczyn :*