Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

malgorzata_s... 12:01, 29 wrz 2017

Krys napisał(a)
zima bedzie piękna,sloneczna,lekki mrozek,troche śniegu kiedy trzeba czyli w Boże Narodzenie i Sylwestra,a zaraz potem juz przedwiośnie !!!!!

Krysiu kochana oby Twoje proroctwa się sprawdziły

Gosiu widoki choć jesienne to kolorowe i radosne.Mam nadzieję że jeszcze się nimi nacieszymy
yolka 15:30, 29 wrz 2017

Startuję za 40 min
jankosia 20:30, 30 wrz 2017

Małgosia dziękuję za wizytę. Nie ma mnie ostatnio na forum a do tego przecież bezwątkowa jestem i tak sobie ostatnio myślałam że chyba wypadłam poza łódzką grupę. Miło mi więc tym bardziej że pomyślałaś o mnie i jeszcze dziewczyny na kundy zabrałaś A że własne ciasto przywiozłyście to już w ogóle goście idealni Zresztą, niezjedzony kawałek bardzo się przyda bo cały dzień z Tomkiem rylismy i niedawno dopiero do domu zeszliśmy więc jak tylko znajdę w sobie tyle siły żeby mięśnie w nogach uruchomić (w jednej powinno wystarczyć ) to pójdę po nie i zeżrę ze smakiem coby poziom cukru uzupełnić Szkoda tylko że sąsiad mi takie zapachy zaserwował,ale w tym roku to niestety nagminne, nie wiem dlaczego, nic się nie zmieniło a capi z tamtej strony jak sto pięćdziesiąt Z przyjemnością przeniosę się z ogrodem na tyły Jutro może nawet pierwsze trawy posadzę bo już i glina i obornik tam zgrytany ładnie Gdyby mój szanowny małżonek częściej miał ochotę podziałać w ogrodzie to spokojnie już byśmy na całej działce preriówkę mieli Dlaczego ja ci to wszystko piszę? No właśnie tak jest jak wejdę na forum- gadulstwo od razu się załącza Dlatego nie wchodzę
Buziaki dla ciebie i dziewczyn :*
Bogdzia 17:04, 01 paź 2017

Monia pisz , pisz jak najwięcej , brak mi Twoich wywodów, zaniedbujesz sie równiez u siebie.Wczoraj sprawdzałam, czosnki nie dla mnie.Buziaki.
Małgos podobno masz jeszcze jeden zbędny nawóz z polecanych przez Kindzie , chętnie wezmę.(i zapłacę)
Kasya 18:08, 01 paź 2017

jankosia napisał(a)
Małgosia dziękuję za wizytę. Nie ma mnie ostatnio na forum a do tego przecież bezwątkowa jestem i tak sobie ostatnio myślałam że chyba wypadłam poza łódzką grupę. Miło mi więc tym bardziej że pomyślałaś o mnie i jeszcze dziewczyny na kundy zabrałaś A że własne ciasto przywiozłyście to już w ogóle goście idealni Zresztą, niezjedzony kawałek bardzo się przyda bo cały dzień z Tomkiem rylismy i niedawno dopiero do domu zeszliśmy więc jak tylko znajdę w sobie tyle siły żeby mięśnie w nogach uruchomić (w jednej powinno wystarczyć ) to pójdę po nie i zeżrę ze smakiem coby poziom cukru uzupełnić Szkoda tylko że sąsiad mi takie zapachy zaserwował,ale w tym roku to niestety nagminne, nie wiem dlaczego, nic się nie zmieniło a capi z tamtej strony jak sto pięćdziesiąt Z przyjemnością przeniosę się z ogrodem na tyły Jutro może nawet pierwsze trawy posadzę bo już i glina i obornik tam zgrytany ładnie Gdyby mój szanowny małżonek częściej miał ochotę podziałać w ogrodzie to spokojnie już byśmy na całej działce preriówkę mieli Dlaczego ja ci to wszystko piszę? No właśnie tak jest jak wejdę na forum- gadulstwo od razu się załącza Dlatego nie wchodzę

idealnie by bylo jakbys swoje wywody, ktore notabene fajnie sie czyta, zilustrowala jakos
i fajnie ze milo spedzaci wspolnie czas
ja w koncu wykorzystalam ostatni dzien ladnej pogody, ale wszystkiego sie nie udalo zrobic
Margarete 22:23, 01 paź 2017

yolka napisał(a)
Startuję za 40 min

Dzięki za odwiedziny i fajnie spędzony wspólnie czas, program jak zwykle intensywny a czasu za mało, a poza tym w wesołym towarzystwie czas szybko leci
Nawet pogodę zamówiłaś wystrzałową Jolu.
Margarete 22:36, 01 paź 2017

jankosia napisał(a)

Monia uwielbiam jak piszesz więc pisz jak najczęściej. A co do obecności w łódzkiej grupie to nie gadaj głupot o "wypadaniu".Każdy z nas jest w niej bądź nie jest na tyle na ile chce albo może uczestniczyć w jej spotkaniach, wyjazdach etc...
Nikt tu autorytarnie nikogo nie przyjmuje ani nie wyklucza. Jak chcesz i możesz, to przecież jesteś z nami i z tego się cieszę.
Miło mi że kolejny raz mogłam być w twoim cudnym ogrodzie. Ogród wypiękniał, wyrósł a taras z przyległościami, meblami i nasadzeniami to już szkoda słów, taki fajny i stylowy. Dzięki za gościnę mimo tej twojej i męża dużej roboty z glebogryzarką. No i ten pełen bagażnik roślin ( nie dziękuję )
Ciasto to nie moja zasługa - to dziewczyny , mi też dziś jeszcze zostawiły kawałek na jutro
Buziaki!
p.s. czy mogę u siebie wstawiać kilka fotek z tej wizyty ?
Margarete 22:39, 01 paź 2017

Kasya napisał(a)

idealnie by bylo jakbys swoje wywody, ktore notabene fajnie sie czyta, zilustrowala jakos
i fajnie ze milo spedzaci wspolnie czas
ja w koncu wykorzystalam ostatni dzien ladnej pogody, ale wszystkiego sie nie udalo zrobic

My też wykorzystałyśmy superowe i ogrodowo ostatnie dni pięknej pogody
Posiedzenie na kilku tarasach, wspólne oglądanie kilku pięknych ogrodów, pyszne kawki i ciacha, wesołe pogaduchy, to wszystko w promieniach cieplutko ego słońca
Margarete 22:45, 01 paź 2017

Bogdzia napisał(a)
Monia pisz , pisz jak najwięcej , brak mi Twoich wywodów, zaniedbujesz sie równiez u siebie.Wczoraj sprawdzałam, czosnki nie dla mnie.Buziaki.
Małgos podobno masz jeszcze jeden zbędny nawóz z polecanych przez Kindzie , chętnie wezmę.(i zapłacę)

Bożenko już uplynniłam koleżance z pracy. Magda nie chciała to opyliłam w pracy. Ale ja w tym centrum ogrodniczym bywam często bo lubię i to w sumie niedaleko ode mnie to ci kupię jak tylko będą bo ostatnio jak brałam to dla siebie i dla Pani Przyrody wykupiłam ostatnie pudełka. Nie wiem czy teraz, przed zimą oni to jeszcze sprowadzą ale po zimie to na pewno będą do kupienia.
Margarete 22:47, 01 paź 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Krysiu kochana oby Twoje proroctwa się sprawdziły

Gosiu widoki choć jesienne to kolorowe i radosne.Mam nadzieję że jeszcze się nimi nacieszymy

Oby...te kilka ostatnich dni ze słońcem od razu mi poprawiły humor i nabrałam większej ochoty do życia