Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Mala_Mi 09:28, 31 maj 2014

yolka napisał(a)
Z porannego obchodu

moja ulubiona

Zajrzałam z ciekawości... chociaż już nigdzie nie zaglądam, bo czas mi ucieka na forum za bardzo.. a tu taka piękna niebieska rabata.... piękna jest Cudo malina i niebieska... lubię niebieski...
yolka 22:41, 31 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Zajrzałam z ciekawości... chociaż już nigdzie nie zaglądam, bo czas mi ucieka na forum za bardzo.. a tu taka piękna niebieska rabata.... piękna jest Cudo malina i niebieska... lubię niebieski...

Bardzo dziekuję. Pochwała włascicielki tak cudownego ogrodu ma dla mnie wartośc szczególną. Dziekuję raz jeszcze
kitek81 23:38, 31 maj 2014

śliczne rabatki i nawet podjeść pomidorka będzie można
pozdrawiam
Mala_Mi 07:58, 01 cze 2014

yolka napisał(a)

Bardzo dziekuję. Pochwała włascicielki tak cudownego ogrodu ma dla mnie wartośc szczególną. Dziekuję raz jeszcze

Wszytko na foto można pokazać pięknie.. i piękno to rzecz względna.. dla jednego piękny jest trawnik z tujami, a dla drugiego kwietna łąka.... o gustach się nie dyskutuje.. każdy ogród jest piękny.... jeżeli jakoś zadbany Ta rabata wyjątkowo piękna bo w moim guście I zadbana
Mala_Mi 08:08, 01 cze 2014

yolka napisał(a)
Niedokończone dzieło ostatnich dni

To też fajne

Zaglądam co kilka stronek.... byłam u Ciebie na samym poczatku bo też wprowadziliśmy sie na beton... i początki były podobne
Cholerka za dużo wątków i nie da się być wszędzie...
yolka 11:20, 01 cze 2014

Oj wiem, ze ciężko wszystko zobaczyć, o wpisach nie wspomnę, ale miło mi będzie Cie gościć choćby od święta - krajanko rodziny mojego męża i ssiadko za miedzy moich rodziców . Ludzie z południowego wschodu są ciepli i otwarci, Pamiętam jak przychodząc do kogoś na wsi oczywiscie, do drzwi sie nie pukało nie czekało aż ktoś zaprosi aby siąść. U nas tego nie było i z pewnościa nie będzie. Lata pruskiego zaboru zrobiły swoje. Pozdrawiam i życzę Ci miłej niedzieli, a roślinkom sprzyjającej aury.
Agania 12:42, 03 cze 2014

Też posadziłam pomidorki koktailowe..... żurawki już piękne są jak się rozrosną będzie cudownie na rabacie, ale masz tojeść rozległa się pod krzewuszką.........nieźle spełnia swoja okrywową rolę w ogrodzie u ciebie

Pozdrawiam Jolu
yolka 22:05, 03 cze 2014

Agania napisał(a)
Też posadziłam pomidorki koktailowe..... żurawki już piękne są jak się rozrosną będzie cudownie na rabacie, ale masz tojeść rozległa się pod krzewuszką.........nieźle spełnia swoja okrywową rolę w ogrodzie u ciebie

Pozdrawiam Jolu

Zobaczymy co uda sie zebrać z tych krzaczków. Obecność plantacji ziemniaka u sąsiadów nie napawa mnie optymizmem, ale zobaczymy.
ModraSowa 22:17, 03 cze 2014

Witaj yolka. Ten Twój prawie ogród, to piękny ogród. Bodziszek śliczny. Zaglądam często, ale dzis nie anonimowo
yolka 08:47, 04 cze 2014

ModraSowa napisał(a)
Witaj yolka. Ten Twój prawie ogród, to piękny ogród. Bodziszek śliczny. Zaglądam często, ale dzis nie anonimowo

zapraszam oczywiscie