Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

kitek81 22:09, 09 kwi 2015

yolka napisał(a)
Moje tulipany powitały mnie dzisiaj jak wróciłam z pracy, wczoraj były pąki

super miałaś powitanie wystarczyło troszkę słoneczka i roślinki od razu inaczej się rozwijają
Mala_Mi 23:02, 09 kwi 2015

Tulipki cieszą sie z wiosny Moje też japy do słoneczka wystawiły.

Też śmigam po ikonkach.. prawie jak Ty tylko w innej branży, ale podobnie śmigamy

Niebieska Twoja też mi się bardzo podoba.

A kto każe Ci sadzić lawendę??
iwonaal 23:19, 09 kwi 2015

Ale pikne
babka 23:41, 09 kwi 2015

Ale ładnie rozkwitły, prawda jak potrafią ucieszyć ? Micha sama się do nich śmieje
Moje - jak się niedawno dowiedziałam - botaniczne wylądowały w wazonie, na resztę muszę jeszcze trochę poczekać bo narazie w głębokich pąkach jeszcze Ja to mam takie dzikusy, wyhodowałam sporą ilość z kilku babcinych cebulek. Żal wyrzucić a miejsca brak by dosadzić szlachetniejsze odmiany.
Ania Mi mówi, ze lawenda niekoniecznie no i racja. Nie trzeba się sztywno nastawiać na konkretną roślinę bo to może ograniczać dobór pozostałych nasadzeń.
Taki szpaler hortensjowy byłby zdecydowanym akcentem
Nie ma to jak kilka pomysłów na raz
yolka 17:04, 10 kwi 2015

moje pierwsze srokrotki

yolka 17:15, 10 kwi 2015

Mala_Mi napisał(a)
Tulipki cieszą sie z wiosny Moje też japy do słoneczka wystawiły.

Też śmigam po ikonkach.. prawie jak Ty tylko w innej branży, ale podobnie śmigamy

Niebieska Twoja też mi się bardzo podoba.

A kto każe Ci sadzić lawendę??

Po ikonach śmigam jak średnio inteligentny szympans, samouk i murzyn, który nie może ramki wypełnić coby zaś bardziej etycznie wyglądało

Lawendy nie bedzie i już
Chyba bedzie juka z trawami a zamiast przywrotnika hakonechloa - to z inspiracji przez Ciebie podesłanej. W w środku rabaty chyba jednak różowe hortensje, szałwia, cienkie trawy i może przywrotnik przy szałwi. Hortensje w zimie będą dekoracyjne, a róże i perovska nie i byłoby pusto, co o tym myslisz?

yolka 17:16, 10 kwi 2015

iwonaal napisał(a)
Ale pikne

Tulipany tak, narazie tylko one
yolka 17:17, 10 kwi 2015

babka napisał(a)
Ale ładnie rozkwitły, prawda jak potrafią ucieszyć ? Micha sama się do nich śmieje
Moje - jak się niedawno dowiedziałam - botaniczne wylądowały w wazonie, na resztę muszę jeszcze trochę poczekać bo narazie w głębokich pąkach jeszcze Ja to mam takie dzikusy, wyhodowałam sporą ilość z kilku babcinych cebulek. Żal wyrzucić a miejsca brak by dosadzić szlachetniejsze odmiany.
Ania Mi mówi, ze lawenda niekoniecznie no i racja. Nie trzeba się sztywno nastawiać na konkretną roślinę bo to może ograniczać dobór pozostałych nasadzeń.
Taki szpaler hortensjowy byłby zdecydowanym akcentem
Nie ma to jak kilka pomysłów na raz

Tak pokrótce to cutując Anię Mi odpowiedziałam także Tobie
yolka 17:40, 10 kwi 2015

wertykulator nie miał humoru, dlatego zrobiłam zdjęcie z ukrycia przez zamknięte okno

malgorzata_s... 19:47, 10 kwi 2015

yolka napisał(a)
moje pierwsze srokrotki

Ta największa stokrotka najpiękniejsiejsza Szpaler hortkowy to jest to