Agatko ,ja pracuję w tych miejscach co mam słonko ,jak chwilkę popracuję to mi tak gorąco ,że do krótkiego rękawka bym się rozebrała .U mnie róże i wrzosy ,bez okrycia bez kopczyka .pozdrawiam
Martuś ,u mnie tak ,jakoś w zimowych kurtkach za gorąco ,dziś już w bucikach bez ocieplania i w krótkim rękawku na to kurtka zimowa ,u mnie bez śniegu nawet w cienistych miejscach już po ,tylko strasznie tam mokro .pozdrawiam
Karola ,no jasne ,do wiosny będzie bliżej od marca obliczać .Ja liczę na wiosnę ,że już będzie ,bo biedronki spotykam ,kaczki wczoraj słyszałam .pozdrawiam
Ja ,dziś odpuściłam prace w ogrodzie chodź miałam plan na wytyczenie ,nowej rabatki ,ale pojechałyśmy z siorką ,do Terranowy ,bo są obniżki ,kupiłam córze ,getry ,sztruksowe krótkie spodenki ,spódniczkę bawełnianą w czaszki ,oraz apaszkę i zapłaciłam 34 zł ,ludzi tam jak mrówków było ,połaziłyśmy jeszcze trosze po plantach.
Kasiu,tak na Zwierzynieckiej .Centy super warto ,mają też trochę dziecinnych .Zdjęcia wstawię ,jak kupię nowy kabel do aparatu ,bo psina pogryzła stary .