Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

renatamama3 19:33, 17 kwi 2016

07_Rene napisał(a)

Biały, fioletowy i czerwony. Na targu dużo większe sadzonki i tańsze niż w szkółce

Ja ,kupiłam fiolet i takie niby bordo .Ja nie pamiętam po ile kupowałam w Jaworniku .pozdrawiam
renatamama3 19:40, 17 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
Mus do nadrobienia Będzie lektura na weekend (na szybko machnęłam dwie ostatnie strony i wypadu w góry zazdroszczę). A krokusy to uwielbiam te majowe na trasie ze Starych Wierchów na Turbacz. Kiedy je ostatnio widziałm - szkoda gadać.

Zapraszam do poczytania ,chodź u mnie to taki zwykły ogród ,taki po mojemu.
Dla mnie każdy pretekst do wypadu w góry jest dobry ,dzisiaj chciałam na górę Chełm się wybrać,ale M musiał na giełdę samochodową ,po 2 młoda jutro pisze test gimnazjalny .Na pocieszenie na rowerku z M zrobiłam 20 km w okolicach Tyńca.pozdrawiam
renatamama3 19:43, 17 kwi 2016

ryska napisał(a)
Świetny duet szafirki i te trawy brązowe. Zapomniałam, że też masz oczko. Normalnie chyba zrobię sobie notes z krótkimi opisami wątków które często odwiedzam. Albo takie w excelu tabelki- oczko jest, brak; róże są, brak

Reniu to trawa frosted curls ,też już czasem nie wiem co gdzie ,i też się łapię ,że chyba muszę zapisywać nie tylko w pamięci czachy hi hi ,mam nadzieję ,że to jeszcze nie starcza skleroza? pozdrawiam
renatamama3 19:45, 17 kwi 2016

W czwartek na Wawelu.

07_Rene 18:21, 18 kwi 2016

renatamama3 napisał(a)

Zapraszam do poczytania ,chodź u mnie to taki zwykły ogród ,taki po mojemu.

Zawsze jest na co popatrzeć i podpatrzyć pewne rozwiązania - czytaj: zainspirować się
Reniu, więcej fotek proszę... Już nie pada to może się uda

O! Wawel, nie byłam od dziecka...
Konieczki 18:26, 18 kwi 2016

Powodzenia dla córci. A szóstoklasisty egz też chyba miałaś w tym roku?

Reniu a nie wiesz czy w tej Waszej szkółce dostałabym takie wysokie graby (hahah i jeszcze na promocji).
U Gosi Margaretki naczytałam się negatywnych opini o Marchołta, ja tam ich lubię - nic mi nie zaminili a i wszystko rośnie super (w przeciwienstwie do innej szkółki )

No to kiedy spotykamy się na Wzgórzu Wawelskim
Gardener27 19:14, 18 kwi 2016

Dawno na Wawelu mnie nie widzieli, czasu brak na tego typu wycieczki Już zapomniałem jak tam jest klimatycznie a przecież rzut beretem mam

Wiosna bardzo ładnie rozgościła się w Twoim ogrodzie Planujesz jakieś zmiany w tym sezonie ?
renatamama3 20:28, 18 kwi 2016

07_Rene napisał(a)

Zawsze jest na co popatrzeć i podpatrzyć pewne rozwiązania - czytaj: zainspirować się
Reniu, więcej fotek proszę... Już nie pada to może się uda

O! Wawel, nie byłam od dziecka...

Reniu ,to najwyższy czas to naprawić ,dzieciniec i okolica bardzo klimatyczna i zadbana ,ja pojechałam tylko do US na Grodzką i na Wawel mnie poniosło ,kilka razy w roku jestem .

Fotki ,może jutro ,bo dzisiaj sadziłam zakupy ,potem pojechałam z M zrobić wycieczkę po Lidlach ,byłam w 3 ,chciałam myjkę kerchera do okien ,niestety rozeszły się jak ciepłe bułeczki ,potem na 18.15 na zumbę .pozdrawiam
renatamama3 20:37, 18 kwi 2016

Konieczki napisał(a)
Powodzenia dla córci. A szóstoklasisty egz też chyba miałaś w tym roku?

Reniu a nie wiesz czy w tej Waszej szkółce dostałabym takie wysokie graby (hahah i jeszcze na promocji).
U Gosi Margaretki naczytałam się negatywnych opini o Marchołta, ja tam ich lubię - nic mi nie zaminili a i wszystko rośnie super (w przeciwienstwie do innej szkółki )

No to kiedy spotykamy się na Wzgórzu Wawelskim

Dzięki za córę ,sprawdzała sobie historię i ma 16 punktów na 26 więc średnio ,jej brat młodszy ,bo z pierwszej gim ,wypełnił test i zdobył 21 punktów ,ale lubi historię ,polski wie tylko z pytań otwartych .
Miałam szóstoklasisty ,z otwartych młody chyba naliczył 14 punków ,angielski nie sprawdzał .
Przyjedź ,do mnie to graby wykopiesz w lesie ,żartuję ,nie rozglądałam się w szkółce nigdy za grabami ,może na feccebuka do nich napiszesz ? szybko odpisują
Byłam ,raz lub dwa razy na Marchołta ,trochę drogo tam .

Podajcie termin i można się spotkać ?
renatamama3 20:46, 18 kwi 2016

Gardener27 napisał(a)
Dawno na Wawelu mnie nie widzieli, czasu brak na tego typu wycieczki Już zapomniałem jak tam jest klimatycznie a przecież rzut beretem mam

Wiosna bardzo ładnie rozgościła się w Twoim ogrodzie Planujesz jakieś zmiany w tym sezonie ?

A Ja przestałam pędzić ,bo i tak z tego nic nie ma ,nerwy stres ,no może kasa ,ale do grobu jej nie zabiorę ,cieszę się z małych rzeczy ,choćby z wczorajszej wyprawy rowerowej z M ,potem spacerem 10 km ja + M + pies na totalnym bezludziu w śród pól obsadzonych pszenicą w oddali las .
Wawel ,mus nadrobić ,od jakiegoś czasu bardzo ładnie są obsadzone rabaty.
Zmian 0 ,kończymy podjazd do garażu i kawałek drogi i 4 skrzynie na warzywa pozdrawiam