Iwonko jeśli Twój Zbyszek od drewna to szalunek zrobi , jak dla mnie najgorsza robota to zespawanie zbrojenia. A z betonem jestem pewna, że sama byś sobie poradziła
Piękne cudeńka Kokoszko
Niestety beton architektoniczny to już cena i potrzeba całkiem innego klienta na takie wyroby.
Póki co przymierzamy się do betonowej ściany w altanie.
Kasiu ależ ja nie mialabym pretensji wiesz, że lubię być dociekliwy ale tutaj by się to zgubiła a tam będzie pod ręką w razie problemu.
Mam nadzieję że już lepiej klosownicy?
Kasiu dziękuję! Trąbki w tym sezonie i mnie zaskoczyły, oczywiście bardzo się cieszę , że wszystkie gnojowki tak im posmakowaly
A inwencję twórcze to taki nasz "konik" z EMem
Witaj Teresko u mnie Toszka mnie poleciła? Miło mi bardzo...
Niestety nie mam dla Ciebie dobrych wiadomosci przed red balonem mam Carex Ice Dance i jest ekspansywny.u mnie ma ograniczenie w postaci pasków blachy wkopanych w ziemię ale robiłam to głównie z myślą o red barwnie,ponieważ założenie jest aby utworzył zwarty pas czerwieni a nie rozchodzil się gdzieś poza wyznaczony teren.
Aleś , dziękuję. Najważniejsze , że wiemy co robić , jest określony plan działania to i jakiś troszkę spokojniej człowiek o tym myśli. Najgorsza jest niepewność.