Chciałam się po raz pierwszy przywitać, przydreptałam do Twojego pięknego ogrodu za radą Toszki. Chciałam zapytać o trawki, które rosną przed red baron, chodzi mi o nazwę i czy Twoim zdaniem nie są zbyt ekspansywne. Miałam już m.in. the beatles i tak się rozłaziły, że musiałam je szybko usunąć, zresztą do tej pory łażą mi po skarpie. Tak więc nie chciałabym traw, które mają duże rozłogi.
Moniko , dziękuję.
Gipsowa jestem zachwycona! Po miesiącu od posadzenia pięknie się rozrosła i zapełnia prawie całą betonowa donice.
Ja również myślałam , że gipsowka to wysokie lodyzki takie jakie dodaje się do bukietów.
Jakbyś nie znalazła czasu na własne tworzenie to mam dwie doniczki i jeden maly swiecznik do oddania. Kazda jest z lekkim defektem ale nie jest to az tak bardzo widoczne , tylko musialabys do mnie podjechać.
Aniu chyba w sredzinie będę musiała upomnieć się o jakąś znizke
U mnie umbrelek brak , mam śliwy wiśniowe na przedplociu i mieszkam w trochę innej części doliny baryczy
Dobra kawa mnie kusisz,oj bardzo...kocham kawe
Jak tylko będziesz miała czas i chęć, zapraszam do mojego ogrodu. Kawy dobrej nie mam ale może zielonym koktajlem i falujacymi na wietrze trawami Cię skuszę ?
Pozdrawiam.