Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

AniMa 18:43, 08 gru 2016

Do Izy: ja jestem ta bardziej z ludwikowego stylu ale twoja kuchnia zachwyca. Ide do ciebie szukac tych znalezisk ulicznch
polinka 18:47, 08 gru 2016

Izka, teraz to padłam!! Boszzz...kocham takie klimaty! Rewelacyjna kuchnia i jeśli kilkanaście lat temu miałaś takie pomysły to aż się boję zapytać jak masz urządzony teraz dom? Marzę o czymś takim w altanie i vały czas nie mogę podjąć ostecznej decyzji czy zrobić ściany betonowe czy podłogę?

Zdjęć jeśli możesz to nie usuwaj. A w sprawie betonów napiszę na pw. bo mnie zaskoczyłaś...
polinka 18:49, 08 gru 2016

nawigatorka napisał(a)
serio bo mi tam mail nie działa....

Serio Wiesz, że ja też mam problem z wiadomościami na fb. Na tel. nie zawsze wszystko widzę ale juz wiem, że od czasu do czasu trzeba odpalić kompa i wtedy jest ok.
polinka 18:52, 08 gru 2016

makadamia napisał(a)

Ooo, to tym bardziej podziwiam! Trzeba mieć prawdziwą wyobraźnię, odwagę i siłę przebicia żeby zrobić coś zupełnie pod prąd.
Mnie chwalą za kreatywność, ale prawda jest taka, że moje pomysły są bardzo odtwórcze: najpierw muszę zobaczyć, a potem zastosować. Jestem jak Japończycy - oni też sami niczego z siebie wymyślą, ale świetnie potrafią adaptować i modyfikować to, co już zostało wymyślone. Tacy ludzie też potrzebni

Asiu, witam w klubie I ja nie jestem żadną wizjonerką a tylko kopiuję pomysły innych.
polinka 18:58, 08 gru 2016

AniMa napisał(a)
Poli czy wiesz, jak Ty mi serducho rozgrzałaś tym wpisem???A jezeli chodzi o "górę" to ktos od Ciebie i ode mnie tam czuwa...
Z tym zagladaniem sąsiadki to kolana mi zmiękły...ale weź to pozytywnie: musi im sie podobac, skoro po kryjomu patrzą, szczerze w oczy to pewnie ciężko prawdę przyznać

Wiesz, wierzę bardzo w Górę i wiem, że Oni są cały czas ze mną. Jesteś drugą osobą tu na forum, którą poznałam w realu i co do której mam pewnosć, że nie jest to przypadek...

A sąsiadka wykorzystuje chyba moment jak nie mam firanek
polinka 19:07, 08 gru 2016

Iza, Asia, Martuś, Aniu, cieszę się, że fajny temat został poruszony i padło tutaj wiele mądrych słów.
Powiem szczerze, że lubię takie dni gdzie coś merytorycznego mogę poczytać przy okazji ucząc się nowych rzeczy. I chodzi mi oczywiście nie tylko o mój wątek

Jest kilka takich osób na forum, które świetnie piszą i z przyjemnoscią się czyta Ich wypowiedzi.

Melduję, że mam prawie wszystko posprzątane i udekorowane Uwielbiam moment, gdy dom lśni czystością a wszystkie dekoracje są na swoim miejscu Może jutro zrobię zdjecia choć jak to Kokoszka mówi- d..y nie urywa...
Magda70 19:21, 08 gru 2016

No i zamiast robić pierniki to siedzę u Ciebie na wątku

I oglądam cudne fotki kuchni Izy....tzn byłej kuchni...ale jakże cudowne fotki

Magda70 19:22, 08 gru 2016

polinka napisał(a)
Iza, Asia, Martuś, Aniu, cieszę się, że fajny temat został poruszony i padło tutaj wiele mądrych słów.
Powiem szczerze, że lubię takie dni gdzie coś merytorycznego mogę poczytać przy okazji ucząc się nowych rzeczy. I chodzi mi oczywiście nie tylko o mój wątek

Jest kilka takich osób na forum, które świetnie piszą i z przyjemnoscią się czyta Ich wypowiedzi.

Melduję, że mam prawie wszystko posprzątane i udekorowane Uwielbiam moment, gdy dom lśni czystością a wszystkie dekoracje są na swoim miejscu Może jutro zrobię zdjecia choć jak to Kokoszka mówi- d..y nie urywa...

Tobie może doopy nie urwie...ale nam...kto wie
nawigatorka 19:37, 08 gru 2016

u mnie dekoracje może są ale lsni tylko jakieś 30 minut i to o ile dzieciaki w przedszkolu
czekam na fotki
UrsaMaior 19:38, 08 gru 2016

polinka napisał(a)

O Matko, Iza nie zazdroszczę takich lekcji...Ostatecznie kolega oddał pożyczkę??

Ostatecznie po 3 latach, na drodze sądowej. Wyroku nie uszanował, ale zaczął mi oddawać po 150 - 200 zł co jakiś czas, zwrotu więc nie poczułam. Tak to bywa, jak człowiek jest uczciwy i do głowy mu nie przychodzi, że inni nie są...

AniMa napisał(a)
Do Izy: ja jestem ta bardziej z ludwikowego stylu ale twoja kuchnia zachwyca. Ide do ciebie szukac tych znalezisk ulicznch

AniMa, dziękuję za ciepłe słowo! U mnie chyba nie pokazywałam nic z wnętrz, ale ostatnio znalazłam wersalkę i zrobiłam jej makeover, może wrzucę

polinka napisał(a)
Izka, teraz to padłam!! Boszzz...kocham takie klimaty! Rewelacyjna kuchnia i jeśli kilkanaście lat temu miałaś takie pomysły to aż się boję zapytać jak masz urządzony teraz dom? Marzę o czymś takim w altanie i vały czas nie mogę podjąć ostecznej decyzji czy zrobić ściany betonowe czy podłogę?

Zdjęć jeśli możesz to nie usuwaj. A w sprawie betonów napiszę na pw. bo mnie zaskoczyłaś...

Prostota zawsze się obroni Podłogi betonowej nie robiłam, ale w altanie faktycznie wyglądałaby fajnie. Ja stawiałabym na podłogę, a nie ściany.

Magda70 napisał(a)
No i zamiast robić pierniki to siedzę u Ciebie na wątku I oglądam cudne fotki kuchni Izy....tzn byłej kuchni...ale jakże cudowne fotki

Haha moja kochana pierwsza kuchnia No szkoda, że sprzedana i nie mogę tam stanąć i powiedzieć do niej No w końcu się komuś spodobałaś