Izka, teraz to padłam!! Boszzz...kocham takie klimaty! Rewelacyjna kuchnia i jeśli kilkanaście lat temu miałaś takie pomysły to aż się boję zapytać jak masz urządzony teraz dom? Marzę o czymś takim w altanie i vały czas nie mogę podjąć ostecznej decyzji czy zrobić ściany betonowe czy podłogę?
Zdjęć jeśli możesz to nie usuwaj. A w sprawie betonów napiszę na pw. bo mnie zaskoczyłaś...
Serio Wiesz, że ja też mam problem z wiadomościami na fb. Na tel. nie zawsze wszystko widzę ale juz wiem, że od czasu do czasu trzeba odpalić kompa i wtedy jest ok.
Wiesz, wierzę bardzo w Górę i wiem, że Oni są cały czas ze mną. Jesteś drugą osobą tu na forum, którą poznałam w realu i co do której mam pewnosć, że nie jest to przypadek...
A sąsiadka wykorzystuje chyba moment jak nie mam firanek
Iza, Asia, Martuś, Aniu, cieszę się, że fajny temat został poruszony i padło tutaj wiele mądrych słów.
Powiem szczerze, że lubię takie dni gdzie coś merytorycznego mogę poczytać przy okazji ucząc się nowych rzeczy. I chodzi mi oczywiście nie tylko o mój wątek
Jest kilka takich osób na forum, które świetnie piszą i z przyjemnoscią się czyta Ich wypowiedzi.
Melduję, że mam prawie wszystko posprzątane i udekorowane Uwielbiam moment, gdy dom lśni czystością a wszystkie dekoracje są na swoim miejscu Może jutro zrobię zdjecia choć jak to Kokoszka mówi- d..y nie urywa...
Ostatecznie po 3 latach, na drodze sądowej. Wyroku nie uszanował, ale zaczął mi oddawać po 150 - 200 zł co jakiś czas, zwrotu więc nie poczułam. Tak to bywa, jak człowiek jest uczciwy i do głowy mu nie przychodzi, że inni nie są...
AniMa, dziękuję za ciepłe słowo! U mnie chyba nie pokazywałam nic z wnętrz, ale ostatnio znalazłam wersalkę i zrobiłam jej makeover, może wrzucę
Prostota zawsze się obroni Podłogi betonowej nie robiłam, ale w altanie faktycznie wyglądałaby fajnie. Ja stawiałabym na podłogę, a nie ściany.
Haha moja kochana pierwsza kuchnia No szkoda, że sprzedana i nie mogę tam stanąć i powiedzieć do niej No w końcu się komuś spodobałaś