Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 11:40, 08 gru 2016

UrsaMaior napisał(a)

Taaa, czy to będzie malowane haha skąd ja to znam I jeszcze o gładziach zawsze było, że od cholery będzie potrzebne U mnie te betony wtedy wyszły przypadkiem, spodobała mi się faktura ściany po obrzuceniu jej zaprawą, a że forsy nie miałam to stwierdziłam, że zostawiam jak jest Z tymi lampami podobnie, brak pieniędzy i konieczność wykombinowania czegoś... Mam gdzieś zdjęcie tej kuchni, teraz normalka, a wtedy na czubka wyszłam
A tak poza tym, to chciałam Cię poinformować, że poukładałam sobie moje gwiazdki ze sklejki tak jak Twoje betonowe z awatarka i bardzo mi się podoba Choć też pewnie usłyszę od paru osób, że mało świątecznie to wygląda

Byłaś prekursorką betonów we wnętrzach Lubię osoby z inwencją twórczą. Jakbyś kiedyś znalazła zdjęcia to pokażesz?

Sklejkę, drewno też lubię! Pokazywałaś u siebie?
W salonie nijak nie mogłam szarych betonów wprowadzić teraz do dekoracji to wykorzystałam gwiazdy drewniane pomalowane na biało.

polinka 11:42, 08 gru 2016

Dziewczynki miło sie z Wami rozmawia ale łazienka czeka na porządki Dziękuję za wsparcie i przepraszam
Kawa 11:47, 08 gru 2016

polinka napisał(a)

Kamilko ale ja też lubię czerwony Teraz przygotowuję świeczniki gipsowe na jarmark właśnie z czerwonymi dodatkami A moje główne zdjęcie na FB też ma czerwoną kokardkę

wiem Poli wiem
nawet tu świeczuszkę masz z kokardeczką
to napisałam że każdy może sobie szary beton przyozdobić jak mu pasuje

a em się spodobała porowata strona Twoich gwiazd
i nawet je tą stroną poodwracał
Kawa 11:48, 08 gru 2016

polinka napisał(a)
Dziewczynki miło sie z Wami rozmawia ale łazienka czeka na porządki Dziękuję za wsparcie i przepraszam

,to może z rozpędu i moją ogarniesz hę?
UrsaMaior 12:09, 08 gru 2016

polinka napisał(a)

Byłaś prekursorką betonów we wnętrzach Lubię osoby z inwencją twórczą. Jakbyś kiedyś znalazła zdjęcia to pokażesz?

Sklejkę, drewno też lubię! Pokazywałaś u siebie?
W salonie nijak nie mogłam szarych betonów wprowadzić teraz do dekoracji to wykorzystałam gwiazdy drewniane pomalowane na biało.

Haha pomiziałaś mnie z tą prekursorką No taaa, taaa, a jakże Ok, wstawiam, ale nie śmiej się, dobrze? To było rozwiązanie low budget Pamiętam, że meble kosztowały mnie 650 zł Eh...co za czasy
Daj znaka jak obejrzysz to wywalę.
Przed:

Po:
UrsaMaior 12:11, 08 gru 2016

A moich sklejek jeszcze nie pokazywałam, chciałam dziś jakiś preview wrzucić, bo jeszcze nie wszystkie materiały dotarły. Ale Polinkowe gwiazdy mam na stole i mogę sfocić
Kawa 12:13, 08 gru 2016

Iza super metamorfoza
pięknie
UrsaMaior 12:14, 08 gru 2016

Kamila, dzięki To mieszkanie już nie moje, przed sprzedażą musiałam ucywilizować Ale miło się wspomina, to było moje panieńskie mieszkanko, pierwsze w życiu
nawigatorka 12:29, 08 gru 2016

UrsaMaior napisał(a)
Polinko. Odzywam się w charakterze pogotowia estetycznego Tak się składa, że betony przerobiłam już kilkanaście lat temu, ale do dziś pamiętam te spojrzenia i jęki "o matko, ale tu jeszcze roboty zostało!", a potem spojrzenie jak na kretyna kiedy mówiłam "nie, nie, tu już wszystko gotowe". Na dodatek miałam jeszcze wtedy wielkie, fabryczne lampy, które teraz ma prawie każdy, ale wtedy ich nie było. Moje zdobyłam przypadkiem i na dodatek za darmo, od znajomego, który pracował w rozbieranej hali i powiesiłam je, bo w kamienicy miałam bardzo wysoko i żadna ze sklepowych lamp nie dawała rady, a na super włoskie wypasy nie było mnie stać. Bosz...jak ja sobie przypomnę te uśmieszki i spojrzenia... Są ludzie, którym po prostu nie mieści się w głowie, że coś takiego może się podobać. W takiej sytuacji szkoda Twojej energii, włącz tryb "ignore". Rób swoje i tyle.
w moim domu wisi pięc takich lamp. kocham je
nawigatorka 12:30, 08 gru 2016

polinka napisał(a)

tak, o tym dekoracyjnym ze zdjęciami. Kokoszka na fb udostępniała
serio bo mi tam mail nie działa....