Na słonecznym stanowisku ta zieleń u Silverow wchodzi w żółty,taki slomkawy.
Ogród wieczorową porą prezentuje się równie uroczo, co w dzień. Mój pies też lubi nam towarzyszyć podczas odpoczynku. Zwykle zalega pod hamaczkiem.
Poli! Jaki nastrój! Pięknie!
Jaka trawa rośnie na pierwszym planie? Pięknie się prezentuje.
Bardzo nastrojowo Zaległabym na tym leżaczku z winkiem, teraz trochę chłodniej w nocy, ale za to komary pewnie by mnie zeżarły. No chyba, że masz piękny ogród i do tego bez komarów? Jak tak to ja się nie bawię
Pięknie masz ,bardzo fajne miejsce do odpoczynku i psiur fajny
Polinko pewnie już milion razy odpowiadałaś na to pytanie na wątku, ale powiedź mi proszę milion pierwszy- jak jest zrobione to podświetlenie drzewa? Wygląda to fenomenalnie! Urok daje taki, że WOW!!! Oczywiście mam świadomość, że do takiego efektu, trzeba mieć taki ogród, w tym takie drzewo do podświetlenia, jak u Ciebie, ale jestem zauroczona całością- komponuje się wszystko ze sobą rewelacyjnie!!
Polinka u Ciebie nawet nocą bosko to wygląda!!
Dziękuję Poli, jak to robisz, ze od początku sezonu masz już gnojówkę z pokrzyw kiedy u mnie jeszcze ich nie ma ? Masz jakies prywatne poletko czy jak
O żesz! Pięknie jest , leżaczek winko, muzyczka w tle i można się delektować nicnierobieniem (po ciężkiej orce )