Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 19:49, 08 maj 2018

Na szybko pstryknęłam dzisiaj kilka zdjęć ponieważ trawiszcza rosną jak oszalałe a warto zachować taki dowód na przyszłosć

Gracilimus, który jak na początek maja pobija wszystkie rekordy w tempie wzrostu. Codziennie dostaje wodę z węża i jak do tej pory podlałam jeden raz gnojówką.

Red Baron zaczyna się czerwienić, Ice Dancy też odżywają a cisy rewelacyjnie się zagęszczają-jak tak dalej będą rosły to w następnym roku powinien być już ładny zywopłotek przed hortensjami.

20:03, 08 maj 2018
cisów Repandens znasz masz wiesz jak sie prowadzi ...bo to mój nowy nabytek na niskie poduszki ...jeszcze w donicy

ciekawa jestem czy w razie draki na ludwiczki by sie nadał ...skoro na wysokośc nie szaleje ...tylko na szerokośc to bym cieła ...albo ludwiczki zmieniłyby fason na pełne prostokąty
nawigatorka 21:12, 08 maj 2018

Orzesz...moje gracki ledwo znad ziemi widać. No dobra maja z 30 cm...
anbu 21:15, 08 maj 2018

Ekstra trawiszcza ogromne jak w środku lata
polinka 21:46, 08 maj 2018

eee_taam napisał(a)
cisów Repandens znasz masz wiesz jak sie prowadzi ...bo to mój nowy nabytek na niskie poduszki ...jeszcze w donicy

ciekawa jestem czy w razie draki na ludwiczki by sie nadał ...skoro na wysokośc nie szaleje ...tylko na szerokośc to bym cieła ...albo ludwiczki zmieniłyby fason na pełne prostokąty

Nie pomogę...nie znam tej odmiany cisów. Ale jeśli rosną wszerz to myślę, że jak najbardziej będą dobre A jakby Ci ogród wyszlachetniaj Żart!
polinka 21:48, 08 maj 2018

nawigatorka napisał(a)
Orzesz...moje gracki ledwo znad ziemi widać. No dobra maja z 30 cm...

Navi, nie wiem co się dzieje W drugim ogrodzie też takich nie mam a tu jakby na sterydach jechały Mam nadzieję, że dorosną do 2 m i się zatrzymają
polinka 21:49, 08 maj 2018

anbu napisał(a)
Ekstra trawiszcza ogromne jak w środku lata

W tamtym roku takie miałam na początku czerwca...
eVka 22:15, 08 maj 2018

polinka napisał(a)
Na szybko pstryknęłam dzisiaj kilka zdjęć ponieważ trawiszcza rosną jak oszalałe a warto zachować taki dowód na przyszłosć

Gracilimus, który jak na początek maja pobija wszystkie rekordy w tempie wzrostu. Codziennie dostaje wodę z węża i jak do tej pory podlałam jeden raz gnojówką.

Red Baron zaczyna się czerwienić, Ice Dancy też odżywają a cisy rewelacyjnie się zagęszczają-jak tak dalej będą rosły to w następnym roku powinien być już ładny zywopłotek przed hortensjami.

Ale że jak to sa aktualne gracki? Dużo mają tam światła? Ja nie podlewam za często, chyba to zmienię dla takiego efektu!!!
eVka 22:16, 08 maj 2018

polinka napisał(a)

Trzy poprzednie sama sadziłam, te dwa teraz wspólnie z eMem i bratem bo za wielkie bryły korzeniowe miały na jedną osobę

No i zaraziłaś mnie grabowo
leon60 22:17, 08 maj 2018

Gracki giganty