Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Donia72 10:04, 08 wrz 2015

Trawy masz obłędne
polinka 11:22, 08 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Polinko te gracki to jest szał ...wiatr z nich modeli robi

Jolu, cuda wytrzyniały na tym wietrze, gięły się do samej ziemi. Lubię sobie tak poobserwować te moje gracki, przynajmniej jak się na nie patrzę to serce nie drży z obawy, że się połamią tak jak graby czy śliwy.
polinka 11:24, 08 wrz 2015

aga_pe napisał(a)

Szlak konny obok nie przechodzi....ale jak podjedzie sprawnym i w miarę nowym autem to biorę. Moje dziś odmówiło posłuszeństwa. Dobrze, że nie w weekend. Chociaż już zaczęło wtedy wariować

Skarbonki bez dna te auta. Kiedyś maluszek jak nie chciał odpalić to miałam deseczkę w aucie i tą deseczką w silniku ponaciskałam coś tam i odpalał a teraz bez mechanika nawet nie ruszysz...
polinka 11:25, 08 wrz 2015

Donia72 napisał(a)
Trawy masz obłędne

Doniu cieszę się, że ładnie rosną i cieszą nie tylko moje oczy
Anda 11:43, 08 wrz 2015

To ja też pochwalę Twoje trawy, fantastyczne są Bajzlu również nigdzie nie widziałam

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
polinka 11:53, 08 wrz 2015

Anda napisał(a)
To ja też pochwalę Twoje trawy, fantastyczne są Bajzlu również nigdzie nie widziałam

Ewka, może okulary pożyczyć? Trzeba uwierzyć, że są części działki mało reprezentacyjne ale na szczęście idziemy w domym kierunku

Za pochwały dziękuję!
Anda 11:57, 08 wrz 2015

polinka napisał(a)

Ewka, może okulary pożyczyć? Trzeba uwierzyć, że są części działki mało reprezentacyjne ale na szczęście idziemy w domym kierunku

Za pochwały dziękuję!

Dziękuję, ale okulary mam własne

Wierzę, bo przecież też mam ogródek i osobisty bajzlownik
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Bogdzia 19:50, 08 wrz 2015

polinka napisał(a)
Powoli zacznę Was przygotowywać na widoki do których nie jesteście przyzwyczajeni na forum Nikt nie pokazuje bajzlowników, brzydkich ścian itd. Zimą będę myśleć nad elewacją i będą musiały pojawić się zdjęcia całego mojego domu więc zaczynam od dziś przyzwyczajać Wasze oczy do brzydactwa...

Donice z buksami przed domem i bakopa...

Wieje dzisiaj od rana, zaczaiłam się z aparatem i czekałam na mocniejsze podmuchy! Falujące gracilimusy

Barony i ML też tańczą na wietrze

Tymi zdjeciami nas do brzydactwa raczej nie przyzwyczaisz. Pięknie.
MirellaB 10:15, 09 wrz 2015

Paulinko,a ja nie mam dokończonego trawnika i kostki do drugiego garażu i nie wstydzę się pokazywać tych widoków
Wczoraj zrobiłam więcej fotek tego co niezrobione ku pamięci.

Trawki falujące na wietrze cudne. Obłędnie piękne masz te trawy. Kilku osobą podałam Twój wątek jako wzór rabat z trawami
Paulinka moje ML ładnie ruszyły, czy one zimą są czy zanikają?
ren133 11:36, 09 wrz 2015

polinka napisał(a)

Toszka i to jest chyba to czego mi tam brakuje! Nie kwiatów ( bo ja też niekwiatowa) ale pośredniego piętra! Pewnie kiedyś bym to wymyśliła ale szczęście, że czuwasz

W "projekcie" miałam tam limkę i nawet miałam już ją tam posadzoną ale okazało się, że to nie limka tylko jakaś inna i była wyprowadzka. Kwiatowego raczej tam nic nie wprowadzę oprócz szafirków, które będą we wszystkich Silverach, które mam w ogrodzie. Ale zastanawiam się nad wyższą kostką bukszpanową...Tylko czy nie będzie zgrzytu bo trzy kostki, które mam w ogrodzie mają w środku graby a tu co...jedna kostka łysa...
Muszę to na spokojnie przemyśleć

A może berberysy?
Pozdrawiam