Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Milka 17:59, 11 mar 2014

Bo o to właśnie chyba chodzi w ogrodzie, no bo ile można tylko patrzeć przyjdzie czas, że tylko peilęgnacja będzie, ale pisząc to, chyba sama w to nie wierzę
polinka 07:34, 13 mar 2014

Irenko obyśmy nie doczekały takiego stanu ogrodu To planowanie, przesadzanie najlepsze w tym wszystkim
polinka 07:37, 13 mar 2014

Po szybkim porannym przeglądzie ogrodu zaczynam poważnie się zastanawiać czy nie nawiedziły mnie opuchlaki Żurawki z tygodnia na tydzień marniejsze. Jesienią były jeszcze ok. teraz marnieją w oczach. W następnym tygodniu mus zajrzeć im w korzonki.
Milka 16:46, 13 mar 2014

Zrób test Marzenki, jesli pociągniesz i wyjdzie, znaczy jest podejrzenie...
szarlotka 12:07, 14 mar 2014

Polinko gratuluję zbliżającej się 100 Piszę teraz bo w weekend nie będę zaglądać a nie chcę przegapić.
Życzę Ci spełnienia wszystkich ogrodowych marzeń i dorzucam kwiatka
polinka 08:29, 15 mar 2014

Szartlotka dziękuję za pamięć i kwiatuszka Cofnęłam się na początek mojej przygody ogrodowej i pisałaś o remoncie domu, planowałaś wyciąć stare świerki, posadzić smaragdy. Udało się plan wykonać? Daj znać co tam u Ciebie w ogrodzie widać?
polinka 08:38, 15 mar 2014

U nas długo wyczekiwany deszcz, M. kupi dzisiaj 6 smaragdów, zaczynam akcję wymiany żywopłotu Najwyżej w kąciku wypoczynkowym będzie w tym roku tylko buczek ale zieloną ścianę muszę mieć. Jeśli ktoś usłyszy, przeczyta, że planuję kupić jakieś inne rośliny niż smaragdy nakazuje się krzyczeć na właścicielkę tego ogrodu i przypominać o tym wpisie.
Gabrysia_ 08:41, 15 mar 2014

A ja czekam nadal na deszcz,wiatr od rana szaleje!
Szmaragdy sadziliśmy tydzień temu i tym oto sposobem żywopłot został wreszcie dokończony
Buziaki zostawiam i wpadne na relacje później
JoannA 08:42, 15 mar 2014

polinka napisał(a)
Jeśli ktoś usłyszy, przeczyta, że planuję kupić jakieś inne rośliny niż smaragdy nakazuje się krzyczeć na właścicielkę tego ogrodu i przypominać o tym wpisie.

Uśmiałam się z tego wpisu Polinko
O wpisie będę przypominać tylko czy ogrodniczka się zdyscyplinuje to ja nie wiem
U nas też pada ale cieszę się bo ogród podleje. Wiatr wieje mocno, a to już mniej cieszy to nawiało mi kory na trawnik.
Pozdrawiam Polinko
polinka 09:12, 15 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
A ja czekam nadal na deszcz,wiatr od rana szaleje!
Szmaragdy sadziliśmy tydzień temu i tym oto sposobem żywopłot został wreszcie dokończony
Buziaki zostawiam i wpadne na relacje później

Gabrysiu dojdzie i do Was deszczyk. Żywopłotu zazdraszczam Relacja dopiero we wtorek, weekend jeszcze pracowniczy.