Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

grazyna 14:59, 29 lip 2013

Kasiu a szarlotki nie jadłam

Ściskam
Mala_Mi 16:00, 29 lip 2013

Kindzia - ależ z Ciebie równa babka
JulkAd 17:29, 29 lip 2013

No koniecznie reklamuj płytę (już sobie to wyobrażam jak Cię Ania opiórkała...dużo bym dała, żeby posłuchać)...po minach widzę, że spotkanie udane...chociaż się zapewne umęczyliście drogą to.....i tak zazdroszczę
Madzenka 18:57, 29 lip 2013

Kindzia może rozplenicę hammeln zamień little bunny lub boy . Występuje u mnie na zdjęciach przy rabacie bez kosacca. Hammeln przesadź w inne miejsce lub zostaw 1 szt
Kindzia 19:55, 29 lip 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, świetnie było, widziałam a te dziury!!! reklamuj!!!!

Nie będzie to takie proste...czytałam o identycznych przypadkach,nikomu nie uznali reklamacji
Do sądu na pewno nie pójdę...
Kindzia 19:56, 29 lip 2013

grazyna napisał(a)
Kasiu a szarlotki nie jadłam

Ściskam

No wiesz...nie dali?
Z tego wynika, że musisz na nią po prostu do nas przyjechać !!!
Kindzia 19:57, 29 lip 2013

asc napisał(a)
Kindzia - ależ z Ciebie równa babka

A co myślałaś????

Ja tam wiedziałam jaka Ty jesteś
Kindzia 20:06, 29 lip 2013

JulkAd napisał(a)
No koniecznie reklamuj płytę (już sobie to wyobrażam jak Cię Ania opiórkała...dużo bym dała, żeby posłuchać)...po minach widzę, że spotkanie udane...chociaż się zapewne umęczyliście drogą to.....i tak zazdroszczę

Czekaj Julcia...nie wiesz wszystkiego...ten chłop od reklamacji był w piątek i powiedział od razu, że to cukier + garnek emaliowany...i że Bosch bankowo nie wymieni tej płyty z gwarancji...i wtedy Ania mnie ochrzaniła, że za szybko się poddałam, eMuś nie dzwonił dzisiaj do tego chłopa, nie miał kiedy...jeszcze wieczorem, po pracy, jedzie do Pszczyny, żeby jutro rano podlać...susza jak byk. Będę miała męża znowu jutro wieczorem
W piątek już mieczyki były padnięte, dopiero jak wody dostały to ożyły, dalie też cieniutko. To, co nie było posadzone z hydrożelem wołało głośno wody!
Hortusie były, o dziwo, w dobrej formie, ale one miały "napitą" ziemię z żelem...

Droga super, klimatyzacja na 18 stopni Gorzej, jak się drzwi samochodu otworzyło...
Do Pszczyny ściągnęliśmy przed pierwszą w nocy, jeszcze wtedy było 27 stopni...

Następnym razem się szykuj, koniecznie!
Kindzia 20:09, 29 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kindzia może rozplenicę hammeln zamień little bunny lub boy . Występuje u mnie na zdjęciach przy rabacie bez kosacca. Hammeln przesadź w inne miejsce lub zostaw 1 szt

W tym roku jeszcze to wszystko tam się zmieści. Na wiosnę wysadzę stamtąd żurawki i zostawię po jednej rozplenicy z każdej strony, wtedy będzie dobrze

Zaraz zobaczę u Ciebie, ale zdjęcia jednak nie oddają rzeczywistej wielkości...wiele razy widziałam Hameln na zdjęciach...i co???!!! Dopiero na żywo u Alinki mnie przeraziły...
Kondzio 20:49, 29 lip 2013

to cholera ile masz wątków hi hi hi no to powtarzam jeszcze raz chciałem podziękować wam za towarzystwo tobie i mężowi jesteście świetni hi hi hi hi