Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 08:49, 11 wrz 2013

nebel napisał(a)
Kindziu, dzisiaj tylko trochę pospacerowałam i ...pozdrawiam

Wczoraj ładna pogoda była, dobra na spacery

Macham
Kindzia 08:53, 11 wrz 2013

grazyna napisał(a)

Oj nie lubią Wiem to z doświadczenia: gdy 3 lata temu powódź była w naszym kraju to taka ilość opadów spowodawała, że na działce woda stała na całej długości, akurat gdzie rosło ponad 30 cisów. Uratowałam może 5 szt, reszta padła

Widziałam cudne Twoje róże, piękne wrzosy I biedną jodełkę

Tak, pamiętam, pisałaś o nich...z cisami trudno by u mnie było. Tylko jedno miejsce mam suche...nad drenażem, ale zajęte

Róże ozdabiają ogród do końca, ciekawe jak tam mączniak...
Wrzosy z roku na rok ładniejsze
Nie wiem co z tą jodłą
Kindzia 08:54, 11 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
A ja myślę ze ta jodła jest zdrowa . Od środka wszystkie iglaste gubią igły bo nie dociera do nich słońce, zobaczysz że w przyszłym roku będzie rosła dobrze.

Teraz to mnie zaskoczyłaś Bogdziu...nie wywalam jej jeszcze, zobaczę jak na wiosnę...czy ruszy...ale nadzieję mi dałaś
Gabrysia_ 09:51, 11 wrz 2013

Kasiu...pozdrawiam deszczowo
...zrobiłam fotkę miśków
Kindzia 09:57, 11 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kasiu...pozdrawiam deszczowo
...zrobiłam fotkę miśków

Właśnie u Ciebie buszowałam Gabrysiu Widziałam!!! Jakie sztywne, super!!!
Syla 11:26, 11 wrz 2013

Kasia .... odpowiem u Ciebie swoje koreanki przesadzałam na wiosnę .... dwa lata temu.... wykopaliśmy dosyć dużą bryłę i dwóch panów przy tym było .... bałam się uszkodzić korzenie ..... ale się udało bo tak po prawdzie to nie bardzo mi zależało czy się przyjmie czy nie ale obie się ładnie przyjęły i rosną ku uciesze moich oczu

dla poprawności zeznania .... biegnę do zdjęć ..... może uda mi się dokopać do właściwych i bez przekłamań powiem kiedy dokładnie przesadzałam ..... tak po prawdzie to ja jakoś nie patrzę w terminy kiedy można przesadzam kiedy muszę ..... już lecę do archiwum
Kindzia 11:42, 11 wrz 2013

Syla napisał(a)
Kasia .... odpowiem u Ciebie swoje koreanki przesadzałam na wiosnę .... dwa lata temu.... wykopaliśmy dosyć dużą bryłę i dwóch panów przy tym było .... bałam się uszkodzić korzenie ..... ale się udało bo tak po prawdzie to nie bardzo mi zależało czy się przyjmie czy nie ale obie się ładnie przyjęły i rosną ku uciesze moich oczu

dla poprawności zeznania .... biegnę do zdjęć ..... może uda mi się dokopać do właściwych i bez przekłamań powiem kiedy dokładnie przesadzałam ..... tak po prawdzie to ja jakoś nie patrzę w terminy kiedy można przesadzam kiedy muszę ..... już lecę do archiwum

Szybciorkiem odpowiedziałaś, dzięki
A te Twoje duże już były jak przesadzałaś? Może zdjęcia jakieś masz z tamtego okresu? Jeżeli znajdziesz, wklej u mnie, proszę
Syla 12:48, 11 wrz 2013

Dotarłam do zdjęć archiwalnych ..... Koreanki przesadzałam 18.06.... dwa lata temu
Syla 12:50, 11 wrz 2013

już zamieszczam .... takie były .... o tu tu gdzie łopata
Syla 13:04, 11 wrz 2013

a tu masz bryłkę tej dużej Koreanki