Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Bogdzia 17:59, 21 lis 2013

Kindzia napisał(a)

Święta tylko przez chwilę były Następna odsłona po połowie grudnia dopiero.
Z żalem stwierdzam, że żadnych innych przygotowań świątecznych nie rozpoczęłam...chociaż moja rodzinka już o ilości pierogów mówi (ile mam zrobić...)
Buziol

Ja pierogi robię na poczatku grudnia zeby potem nie było za duzo pracy , też musze zrobic dużo bo sama najwięcej jem.Pozdrówka.
Kindzia 18:45, 21 lis 2013

Kasik napisał(a)
U mnie takie lampeczki zawiesiliśmy w tamtym roku. Wiatr je tak potargał, że nie było co zbierac,
W tym roku będzie oświetlona tylko choineczka, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać, bo najładniej wygląda w połączeniu ze śniegiem.

Brrrrrrrrrrrr
Nie wywołujmy "wilka" z lasu.

O wietrze zupełnie nie pomyślałam...chociaż to strona, z której najmniej wieje. Nawet nie będę mówić eMusiowi, że mogą nie przetrwać. Tak się z nich cieszy.
O tak, to najlepsze połączenie : choinka i śnieg Nasza jodełka, która za choinkę świąteczną robi, dalej z leksza oklapnięta, ale już igieł nie gubi z miesiąc...szansa jest, że dotrzyma
Agania 18:47, 21 lis 2013

Kindzia, ale u Ciebie świątecznie i pięknie z lampkami, ale dostałaś powera,

super masz oświetlony dom, siadam i popatrzę sobie
Kindzia 18:48, 21 lis 2013

asc napisał(a)
Wnusio sprytny... gwiazdka na kominie to jedno, a to co dziadek wrzuci do komina to drugie

Kubuś jeszcze w aniołka wierzy z prezentami Całe przedstawienie robimy, żeby prezenty pod choinkę zanieść. M lata z nim od okna do okna, a my i tak mu potrafimy wmówić, że akurat tym drugim oknem wleciał...Szkoda, że już niedługo to potrwa...
Kindzia 18:50, 21 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja pierogi robię na poczatku grudnia zeby potem nie było za duzo pracy , też musze zrobic dużo bo sama najwięcej jem.Pozdrówka.

Ja też mniej więcej o tej porze. Całą wielką szufladę mam zamrożoną zawsze i potem bronię do niej dostępu jak lwica Dopiero w Wigilię pozwolenie dostają

Buziol
Kindzia 18:53, 21 lis 2013

Agania napisał(a)
Kindzia, ale u Ciebie świątecznie i pięknie z lampkami, ale dostałaś powera,

super masz oświetlony dom, siadam i popatrzę sobie

To nie moja zasługa Agatko, eMusia skręcało
A siadaj sobie, kawki chcesz?
Agania 19:03, 21 lis 2013

milusia i gościnna jak zawsze Emusiowi podziękuj ode mnie za ten śliczną iluminację postarał się bardzo
malgorzata_s... 19:39, 21 lis 2013

Hej Kasiu. To są najfajniejsze lata jak dzieci w aniołka wierzą i w mikołaja. Potem to tylko już kasę chcą
Kindzia 19:46, 21 lis 2013

Agania napisał(a)
milusia i gościnna jak zawsze Emusiowi podziękuj ode mnie za ten śliczną iluminację postarał się bardzo

Noooo, blisko masz przecież Pisarzowice zaliczysz, do mnie potem koniecznie

Przekażę Jeszcze będzie rozkładał światełka, z tymi się pospieszył, jeszcze nie jest tak zimno.
Kindzia 19:49, 21 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Hej Kasiu. To są najfajniejsze lata jak dzieci w aniołka wierzą i w mikołaja. Potem to tylko już kasę chcą

I teraz Gosiula trafiłaś...pytam mojego Grzesia jakie preferencje prezentowe ma, może jakiś list do Aniołka by napisał? I odpowiedź...najlepiej kasiorka, na rower zbieram.
Matko i córko!!! Ile on już tych rowerów załatwił...ale jeździ sporo...z Zabrza do Pszczyny też przyjeżdża...