Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

malgorzata_s... 19:56, 21 lis 2013

No to przynajmniej w zdrowy ruch inwestujecie a nie w kolejne koszule i spinki do mankietów albo randki synusia
Kindzia 20:00, 21 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No to przynajmniej w zdrowy ruch inwestujecie a nie w kolejne koszule i spinki do mankietów albo randki synusia

Przecież dopiero koszule kupowałam...ale koło ilości Waszych nie możemy stanąć

Twój to Elegant, mój na spinki nawet nie chciałby spojrzeć. Guziki muszą być!
gierczusia 20:35, 21 lis 2013

Kaśka .. Uśmiałam się dziś u Ciebie .. Już sobie wyobraziłam , jak Twój eMuś skacze po kominie coby gwiazdeczkę zawiesić ... Padłam

Ale domek oświetlony wygląda magicznie .. Dzięki .... Coraz bardzie dociera do mnie ,że do Świąt szykować sie już czas ... To takie miłe

Z drugiej strony jak Dzieci jeszcze wierzą ,że prezenty przynosi ....noooo , nie wiem....Dzieciątko czy tam aniołek ... To jest najfajniejszy czas
gierczusia 20:35, 21 lis 2013

Aaaaaa .... Czy przy zamrażarce z pierogami jest ustanowiona jakowaś warta ??....
malgorzata_s... 20:49, 21 lis 2013

gierczusia napisał(a)
Aaaaaa .... Czy przy zamrażarce z pierogami jest ustanowiona jakowaś warta ??....

Ela robisz rozeznanie przed napadem i rabunkiem pierożków Kindziowych?
Celina 22:51, 21 lis 2013

[pytam mojego Grzesia jakie preferencje prezentowe ma, może jakiś list do Aniołka by napisał? I odpowiedź...najlepiej kasiorka, na rower zbieram.
Matko i córko!!! Ile on już tych rowerów załatwił...ale jeździ sporo...z Zabrza do Pszczyny też przyjeżdża...

Ja też już mojego najmłodszego pytałam. A ten to konkretnie- buty do biegania!

No znaczy wiedziałam, że są takowe, ale mnie uświadomił,że jest specjalny sklep , gdzie mierzą człeka

ważą, sprawdzają na jakiś bieżniach w jaki sposób układa stopy podczas biegu, no w ogóle cuda na kiju!!

No ale nie powiedział jednego! Ile trzeba na nie wydać!!

Sebek 23:21, 21 lis 2013

Super wyglądają te lampki

A dobre buty do biegania kosztują dużo....Ale w trampkach też się fajnie biega
Ja jeszcze nie wymyśliłem co chcę od Mikołaja....bo rózgę to sam sobie mogę kupić
Celina 23:43, 21 lis 2013

Sebek napisał(a)
Super wyglądają te lampki

A dobre buty do biegania kosztują dużo....Ale w trampkach też się fajnie biega
Ja jeszcze nie wymyśliłem co chcę od Mikołaja....bo rózgę to sam sobie mogę kupić

Sebciu, w trampkach to do ogródka można

W maratonach to raczej nie. Kolana szybko by były do wymiany
Kindzia 07:45, 22 lis 2013

gierczusia napisał(a)
Kaśka .. Uśmiałam się dziś u Ciebie .. Już sobie wyobraziłam , jak Twój eMuś skacze po kominie coby gwiazdeczkę zawiesić ... Padłam

Ale domek oświetlony wygląda magicznie .. Dzięki .... Coraz bardzie dociera do mnie ,że do Świąt szykować sie już czas ... To takie miłe

Z drugiej strony jak Dzieci jeszcze wierzą ,że prezenty przynosi ....noooo , nie wiem....Dzieciątko czy tam aniołek ... To jest najfajniejszy czas

Powiem Ci, że się szykuje na wieszanie kominowe tej gwiazdki

Powolutku trzeba zacząć jakiś plan porządków przedświątecznych przygotowywać To najpiękniejsze święta, prezenty, może śnieżek w tym roku...

Dzieciątko na Śląsku mówią Mnie zostało z czasów dziecięcych Aniołek, z Częstochowy
Kindzia 07:46, 22 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Bronię swoją piersią