Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 19:03, 20 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No super że juz jesteś. Dekoracje super. Wnusio mądry. Po co potem marznąć. Buziaczki

Te od frontu lampki przybite na amen. Nie będziemy ich ściągać, za dużo z tym zachodu, rusztowanie M stawiał, z drabiny kłopot wielki. Tyle tylko, że w okresie świątecznym świecić będą. Wyłącznik mam w garażu. Z balkonu muszą być zdjęte po świętach...gdzie będę pościel wietrzyć?
Kindzia 19:06, 20 lis 2013

ewa004 napisał(a)
Już lampki wiszą !!!
Ale w sumie nie głupie żeby już powiesić,w zeszłym roku tam umarzłam przy wieszaniu bo chińskie dziadostwo jakieś nie chciało się palić .
Skończyło się tym że trzy dni w łóżku poleżałam

Na stałe są przymocowane...będą wisieć aż padną...

Na tych w ogóle nie było producenta, to musisz wiedzieć, że są extra Ale świecą się wszystkie...kwestia tylko taka na jak długo
Kindzia 19:07, 20 lis 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
No ale dziadek ma zadanie na komin wejśc...ale czego nie robi się dla wnuczka

Do jednego komina jest elegancki dostęp ze strychu, nawet nie trzeba całkowicie na dach wychodzić. Powieci mu tą gwiazdkę, niech ma dziecko...dobrze, że na strychu kontakty mamy...
Kindzia 19:12, 20 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
No to prawie świeta u Ciebie.Domek ślicznie wygląda i ciasto pewne, chyba pierwsza jestes tak do świat przygotowana. Pozdrawiam.

Święta tylko przez chwilę były Następna odsłona po połowie grudnia dopiero.
Z żalem stwierdzam, że żadnych innych przygotowań świątecznych nie rozpoczęłam...chociaż moja rodzinka już o ilości pierogów mówi (ile mam zrobić...)
Buziol
malgorzata_s... 19:18, 20 lis 2013

Racja, tam gdzie można zostawić to zostawić Emuś nie będzie musiał zdrowia znów na drabinie narażać Buziaki.
Urszulla 19:22, 20 lis 2013

Kaśka!
z tymi lampkami to wyskoczyłaś przed szereg,
ale stwierdzam, że miło mieć takie wiszące oświetlenie- nastrój już jest więc nie dziwne że o świętach myślisz
Kindzia 19:34, 20 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Racja, tam gdzie można zostawić to zostawić Emuś nie będzie musiał zdrowia znów na drabinie narażać Buziaki.

Z drabiny nie było szans...skarpa jest. Rusztowanie stawiał
A niech wiszą sobie sopelki...w lecie też
Kindzia 19:38, 20 lis 2013

Urszulla napisał(a)
Kaśka!
z tymi lampkami to wyskoczyłaś przed szereg,
ale stwierdzam, że miło mieć takie wiszące oświetlenie- nastrój już jest więc nie dziwne że o świętach myślisz

Chociaż raz pierwsza jestem
Wprowadziliśmy modę na oświetlenie domu wśród sąsiadów Ciekawe, co w tym roku sąsiedzi wymyślą. Lubimy sobie w przerwie między świętami a Sylwestrem na spacery chodzić i oglądać. Wnusio się cieszy i nam w brzuchach się układa na spacerku
Kasik 20:55, 20 lis 2013

U mnie takie lampeczki zawiesiliśmy w tamtym roku. Wiatr je tak potargał, że nie było co zbierac,
W tym roku będzie oświetlona tylko choineczka, ale jeszcze troszkę trzeba poczekać, bo najładniej wygląda w połączeniu ze śniegiem.

Brrrrrrrrrrrr
Nie wywołujmy "wilka" z lasu.
Mala_Mi 16:49, 21 lis 2013

Wnusio sprytny... gwiazdka na kominie to jedno, a to co dziadek wrzuci do komina to drugie