Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kasik 19:49, 12 mar 2014

Cóż za awatar?. No bardzo ładny- przecież róże to Twój znak, choć ja wolałam jak patrzyłaś na mnie z tej huśtawki. Czułam, ze do Ciebie mówię, a teraz tylko piszę., Ale to nic- przyzwyczaję się.

Dałaś mi znowu do myślenia z tym przycięciem vanilek.
Przecież moje limki za wysoko podcięte- ja wole niej , by się zagęszczały. Przyleciałam z pracy i po obiadku sekator poszedł w ruch. Patyczki tym razem włożyłam do wody- będę podpatrywać, które lepiej się ukorzeniają.
Kindzia 19:50, 12 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Mnie może i golas po ogrodzie biegać , nie rozumię czemu by mi to miało przeszkadzać ....

A tak serio ... Nie miałam w życiu ańi jedenej róży , więc kupowanie patyka i to łysego było dla mnie jakimś dziwnym pomysłem .. Teraz już wiem ,że to standard , ale na początku to robiłam " oczy "...

Kaśiu .. Jak Ci siem przyklei , to jeszcze gdzieś ją upchniesz .. Noo jak ja upchnem , to Ty nie upchniesz ???.... Noo przestań dasz radę

Kobitka mi powiedziała ,że chce zacząć sprzedaż na przełomie marzec kwiecień chyba ,że jakieś anomalia pogodowe zajdą ...

Tobie może w mieście, ludzie bardziej obyczajni...u mnie na wsi by się zbiegowisko zrobiło...i co bym z tego golasa miała??? Siem pytam???

Ja kupuje róże w donicy i zielone mieć musi...zdarzało mi się kupować z kwiatami, w zeszłym roku Caramellę tak kupiłam. Od razu cieszy

Czyli w pierwszą sobotę kwietnia mogę jechać, czy w ostatnią marca? Dasz mi cynk kiedy jechać i pojadę. KROPA.

Taką Giardinę upchnę??? Wiesz jaka rośnie??? 3 m do góry i 1,5 w bok!!! To nie kopytnik...
Kindzia 19:51, 12 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Ja nie lubieć " golasków "????.. Achhh to zależy jak na to patrzeć

Ty na swojego golaska możesz bez grzechu tylko...jak jakiś inny będzie latał...oczy zamknij!
Kindzia 19:52, 12 mar 2014

Mirka napisał(a)
O matylu chyba zabłądziłam w różanym avatarku

Jakoś się tak wcześniej w tym roku o różach zrobiło...dopasowałam się
Mirka 19:56, 12 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Jakoś się tak wcześniej w tym roku o różach zrobiło...dopasowałam się
Kindzia 19:56, 12 mar 2014

Kasik napisał(a)
Cóż za awatar?. No bardzo ładny- przecież róże to Twój znak, choć ja wolałam jak patrzyłaś na mnie z tej huśtawki. Czułam, ze do Ciebie mówię, a teraz tylko piszę., Ale to nic- przyzwyczaję się.

Dałaś mi znowu do myślenia z tym przycięciem vanilek.
Przecież moje limki za wysoko podcięte- ja wole niej , by się zagęszczały. Przyleciałam z pracy i po obiadku sekator poszedł w ruch. Patyczki tym razem włożyłam do wody- będę podpatrywać, które lepiej się ukorzeniają.

Tamten dłuuugo był A zrobiony był przez naszą Ogrodowiskową Koleżankę w jej osobistym ogrodzie, na jej osobistej huśtawce Nie przyzwyczajaj się Kasiątko, nie wiem jak ten długo będzie

Pokaże jutro te swoje, jakie wysokie przyszły, ciachnę kawał, właśnie gęściejsze chcę. Mają po 3 odnogi, ale wysokie, trzeba zagęścić. Twoje gęściutkie, widać, że starsze krzaczki są.

Ciekawa jestem jak to ukorzenianie wyjdzie...

Buziolek
Kindzia 19:57, 12 mar 2014

Mirka napisał(a)

Ty się nie śmiej, od czerwca będę Was zamęczać różami...
gierczusia 20:07, 12 mar 2014

My na to czekamy
gierczusia 20:08, 12 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Ty na swojego golaska możesz bez grzechu tylko...jak jakiś inny będzie latał...oczy zamknij!

Czi Ty mi żalujeszzzz ??......
Kindzia 20:08, 12 mar 2014

gierczusia napisał(a)
My na to czekamy

Wyjścia nie będziecie miały...