Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

gierczusia 19:20, 12 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Tak, Ania ma ode mnie telefon. Pani mi go podała osobiście, bo nigdzie nie mogłam do nich namiaru znaleźć...nie wiedziałam tylko czy aktualny.
Ja kupuję tylko w donicach Zero ryzyka
Jest taka możliwość, pewnie. Ode mnie to jest tak z 10 km, rzut kamieniem. Pojadę. Tylko musisz mi trąbić w czwartek przed tym weekendem, w którym mam kupić. I jaką oczywiście muszę wiedzieć
Przywiozę Ci do Zabrza, a Ty sobie do mnie na kawkę z naklejką podskoczysz I róże odbierzesz

Noo patrz .. I wszystko uda się załatwić .., ale super ....

Czyli dobrze ,że jednak są z donicy a nie golas ... A kiedy Tu się Koffana tam wybierasz ??.. No ja chcę giardinę pnącą

I mówisz ,ź 3 lata mam czekać na efekty ??.. O mammmma.. Cierpliwość to nie jest moja mocna strona
Kindzia 19:26, 12 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Noo patrz .. I wszystko uda się załatwić .., ale super ....

Czyli dobrze ,że jednak są z donicy a nie golas ... A kiedy Tu się Koffana tam wybierasz ??.. No ja chcę giardinę pnącą

I mówisz ,ź 3 lata mam czekać na efekty ??.. O mammmma.. Cierpliwość to nie jest moja mocna strona

Jak już będziesz wiedzieć, że mają otwarte i handlują, to daj mi znać w czwartek przed weekendem. Wtedy w sobotę pojadę i Ci kupię. Jak będziesz tam dzwonić, to zapytaj, od której do której mają w soboty otwarte.
Zaraz sobie wygooglam te Twoją różę...
ka1sia 19:30, 12 mar 2014

Kasia, mam objawy "różyczki" parę królowych u mnie już rośnie, ale jak patrzę na Twoją rabatkę, to mam niedosyt

Elusia, nie lubisz golasków? ja sadziłam, mają się dobrze
Kindzia 19:30, 12 mar 2014

Matko i córko!!!!!! Jaka cudna!!!!!!!!!!
Dlatego tam mają, bo to róża Tantau`a, a oni mają dużo z tej hodowli.

Teraz tylko się modlić, żeby takie się do mnie też nie przykleiły...gdzie ja bym je sobie posadziła...
Kindzia 19:32, 12 mar 2014

ka1sia napisał(a)
Kasia, mam objawy "różyczki" parę królowych u mnie już rośnie, ale jak patrzę na Twoją rabatkę, to mam niedosyt

Kasiu, ja mam nieustający niedosyt...a teraz Gierczusia z tą giardiną wyjechała...chora jestem od razu jak ją zobaczyłam !!!
Ja też golasów nie lubię...w ogrodzie oczywiście
Urszulla 19:39, 12 mar 2014

Śliczny awatarek Kasiu
Wiem, że już u mnie byłaś...na hortki teraz wiosną będzie świeciło słoneczko więc będą szybko ruszały z liskami a potem orzechy je trochę przysłonią. |Ale mam nadzieję że fajnie będzie jak jeszcze trawy dołożę
Siem narobiłam, ale pogodę miałam wymarzoną

A propos róż, gdzie Ty posadzisz???
chyba kostkę będziesz zmniejszać na podjeździe
gierczusia 19:41, 12 mar 2014

Mnie może i golas po ogrodzie biegać , nie rozumię czemu by mi to miało przeszkadzać ....

A tak serio ... Nie miałam w życiu ańi jedenej róży , więc kupowanie patyka i to łysego było dla mnie jakimś dziwnym pomysłem .. Teraz już wiem ,że to standard , ale na początku to robiłam " oczy "...

Kaśiu .. Jak Ci siem przyklei , to jeszcze gdzieś ją upchniesz .. Noo jak ja upchnem , to Ty nie upchniesz ???.... Noo przestań dasz radę

Kobitka mi powiedziała ,że chce zacząć sprzedaż na przełomie marzec kwiecień chyba ,że jakieś anomalia pogodowe zajdą ...
gierczusia 19:43, 12 mar 2014

ka1sia napisał(a)

Ja nie lubieć " golasków "????.. Achhh to zależy jak na to patrzeć
Mirka 19:44, 12 mar 2014

O matylu chyba zabłądziłam w różanym avatarku
Kindzia 19:44, 12 mar 2014

Urszulla napisał(a)
Śliczny awatarek Kasiu
Wiem, że już u mnie byłaś...na hortki teraz wiosną będzie świeciło słoneczko więc będą szybko ruszały z liskami a potem orzechy je trochę przysłonią. |Ale mam nadzieję że fajnie będzie jak jeszcze trawy dołożę
Siem narobiłam, ale pogodę miałam wymarzoną

A propos róż, gdzie Ty posadzisz???
chyba kostkę będziesz zmniejszać na podjeździe

Hortusiom ładnie z trawkami Jesteś na miejscu, możesz podlewać jak trzeba w każdej chwili U mnie szkołę przetrwania miały i kwitły dość ładnie.

Nie wiem...coś wymyślę...jakoś...widziałaś tą giardinę??? Jeszcze lariska za mną chodzi przez Alinkę...