Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

gierczusia 15:16, 12 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Tam kupisz dobrej jakości sadzonki, zawsze trafiałam na kompetentnego sprzedawcę, szybko znajduje czego Ci potrzeba

Dobrze, że wiesz gdzie to jest, ja bym Ci nie wytłumaczyła...za Chiny Ludowe...

Czyli telefon aktualny Dobrze

A co to za tajny namiar ??.. Jeśli wolno spytać ??

A ta szkółka z radomia to sprawdzona , czy w ciemno ??.. A może raczej : fajne zakupy przyszły ?? Jesteś zadowolona ??

Buziaki
malgorzata_s... 15:45, 12 mar 2014

Dzięki Kasiu Fotki bedom jutro?? Popatrzę chętnie jakie duże te sadzonki Buziole
Kindzia 18:07, 12 mar 2014

gierczusia napisał(a)

A co to za tajny namiar ??.. Jeśli wolno spytać ??

A ta szkółka z radomia to sprawdzona , czy w ciemno ??.. A może raczej : fajne zakupy przyszły ?? Jesteś zadowolona ??

Buziaki

A na róże i nie tajny Tylko, że tam trzeba osobiście, nie wysyłają. Niedaleko mnie są. Chcesz telefon do nich?
Ci z Radomia właśnie sprawdzeni, od nich ta wielka paka przyszła Gierczuś W pracy sadzonki stoją, jutro obfocę. Nawet sobie aparat naszykowałam, żeby nie zapomnieć...wiesz, rano mogłabym o zdjęciach nie myśleć wychodząc z domu

Macham
Kindzia 18:10, 12 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dzięki Kasiu Fotki bedom jutro?? Popatrzę chętnie jakie duże te sadzonki Buziole

Polecam się
Zobaczysz sama. Pamiętam w zeszłym roku sadzonki morning light...takie 4 tamte to ta jedna variegatus...

gierczusia 18:46, 12 mar 2014

Kasiu .. Piękny ten nowy awatarek ... Achhh różany....
Kindzia 18:51, 12 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Kasiu .. Piękny ten nowy awatarek ... Achhh różany....

Za 3 miesiące takie róże będą u nas hulać

Na prawdę Cię na róże wzięło? Witaj w klubie
gierczusia 18:54, 12 mar 2014

Kindzia napisał(a)

A na róże i nie tajny Tylko, że tam trzeba osobiście, nie wysyłają. Niedaleko mnie są. Chcesz telefon do nich?

Macham

Czy to ci sami , na których dostałam namiar od Anki z ogrodoterapii ??.. Bo tak mi cuś pasuje....

Pszczyna .. Jeśli tak ,to własne do nich dzwoniłam .. Maja różę , której szukam i to nie goły korzeń
, tylko w donicy .. Wiec dla mnie debiutantki jest lepiej

A Ty Kasiu będziesz u nich coś kupowała w tym sezonie ???... Bo gdyby tak i nie byłby to problem , to może kupiłabyś mi różę , którą mam na oku , a ja bym sobie ją z Zabrza odebrała.... Jest taka możliwość ??
Bo jak masz specjalnie jechać , to nie.....

Chętnie wybrałabym się w Twoje okolice , ale chyba lepiej byłoby latem.. Tymczasem oni zaczną chyba sprzedaż na przełomie marca i kwietnia , i to będzie młyn przedświąteczny a potem to się boje ,że mi ją sprzatną sprzed nosa jak to było we floribundzie .. Wiec gdyby była taka możliwość ,żebyś mi kupiła to bym się cieszyła ..daj znać
gierczusia 18:57, 12 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Za 3 miesiące takie róże będą u nas hulać

Na prawdę Cię na róże wzięło? Witaj w klubie

U mnie nie ma prawie wcale kwiatów.. Ogród jest raczej ozdobny z liści..kobei w tym roku już nie siałam , bo mnie nerwnęła tym swoim póżnym kwitnieniem.. No i szukałam czegoś w zamian .. Na taras ... A jakby jeszcze pachniało ,to już by było super ..... Nooo i Ania Różana tak mnie zachęciła,że stwierdziłam ,że raz kozie śmierć .. Może się uda , zobaczymy .)

Buziaki
Kindzia 19:01, 12 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Czy to ci sami , na których dostałam namiar od Anki z ogrodoterapii ??.. Bo tak mi cuś pasuje....

Pszczyna .. Jeśli tak ,to własne do nich dzwoniłam .. Maja różę , której szukam i to nie goły korzeń
, tylko w donicy .. Wiec dla mnie debiutantki jest lepiej

A Ty Kasiu będziesz u nich coś kupowała w tym sezonie ???... Bo gdyby tak i nie byłby to problem , to może kupiłabyś mi różę , którą mam na oku , a ja bym sobie ją z Zabrza odebrała.... Jest taka możliwość ??
Bo jak masz specjalnie jechać , to nie.....

Chętnie wybrałabym się w Twoje okolice , ale chyba lepiej byłoby latem.. Tymczasem oni zaczną chyba sprzedaż na przełomie marca i kwietnia , i to będzie młyn przedświąteczny a potem to się boje ,że mi ją sprzatną sprzed nosa jak to było we floribundzie .. Wiec gdyby była taka możliwość ,żebyś mi kupiła to bym się cieszyła ..daj znać

Tak, Ania ma ode mnie telefon. Pani mi go podała osobiście, bo nigdzie nie mogłam do nich namiaru znaleźć...nie wiedziałam tylko czy aktualny.
Ja kupuję tylko w donicach Zero ryzyka
Jest taka możliwość, pewnie. Ode mnie to jest tak z 10 km, rzut kamieniem. Pojadę. Tylko musisz mi trąbić w czwartek przed tym weekendem, w którym mam kupić. I jaką oczywiście muszę wiedzieć
Przywiozę Ci do Zabrza, a Ty sobie do mnie na kawkę z naklejką podskoczysz I róże odbierzesz
Kindzia 19:03, 12 mar 2014

gierczusia napisał(a)

U mnie nie ma prawie wcale kwiatów.. Ogród jest raczej ozdobny z liści..kobei w tym roku już nie siałam , bo mnie nerwnęła tym swoim póżnym kwitnieniem.. No i szukałam czegoś w zamian .. Na taras ... A jakby jeszcze pachniało ,to już by było super ..... Nooo i Ania Różana tak mnie zachęciła,że stwierdziłam ,że raz kozie śmierć .. Może się uda , zobaczymy .)

Buziaki

Ja z kobeą miała jednorazową przygodę w zeszłym roku, nie powaliła mnie na kolana Dogladam se teraz cynii i astrów w doniczkach, rosną sobie

Jaka ta róża ma być?

Nie zniechęcaj się zbyt szybko, róża dopiero w trzecim roku od posadzenia pokazuje cuda