A na róże i nie tajny Tylko, że tam trzeba osobiście, nie wysyłają. Niedaleko mnie są. Chcesz telefon do nich?
Ci z Radomia właśnie sprawdzeni, od nich ta wielka paka przyszła Gierczuś W pracy sadzonki stoją, jutro obfocę. Nawet sobie aparat naszykowałam, żeby nie zapomnieć...wiesz, rano mogłabym o zdjęciach nie myśleć wychodząc z domu
Czy to ci sami , na których dostałam namiar od Anki z ogrodoterapii ??.. Bo tak mi cuś pasuje....
Pszczyna .. Jeśli tak ,to własne do nich dzwoniłam .. Maja różę , której szukam i to nie goły korzeń
, tylko w donicy .. Wiec dla mnie debiutantki jest lepiej
A Ty Kasiu będziesz u nich coś kupowała w tym sezonie ???... Bo gdyby tak i nie byłby to problem , to może kupiłabyś mi różę , którą mam na oku , a ja bym sobie ją z Zabrza odebrała.... Jest taka możliwość ??
Bo jak masz specjalnie jechać , to nie.....
Chętnie wybrałabym się w Twoje okolice , ale chyba lepiej byłoby latem.. Tymczasem oni zaczną chyba sprzedaż na przełomie marca i kwietnia , i to będzie młyn przedświąteczny a potem to się boje ,że mi ją sprzatną sprzed nosa jak to było we floribundzie .. Wiec gdyby była taka możliwość ,żebyś mi kupiła to bym się cieszyła ..daj znać
U mnie nie ma prawie wcale kwiatów.. Ogród jest raczej ozdobny z liści..kobei w tym roku już nie siałam , bo mnie nerwnęła tym swoim póżnym kwitnieniem.. No i szukałam czegoś w zamian .. Na taras ... A jakby jeszcze pachniało ,to już by było super ..... Nooo i Ania Różana tak mnie zachęciła,że stwierdziłam ,że raz kozie śmierć .. Może się uda , zobaczymy .)
Tak, Ania ma ode mnie telefon. Pani mi go podała osobiście, bo nigdzie nie mogłam do nich namiaru znaleźć...nie wiedziałam tylko czy aktualny.
Ja kupuję tylko w donicach Zero ryzyka
Jest taka możliwość, pewnie. Ode mnie to jest tak z 10 km, rzut kamieniem. Pojadę. Tylko musisz mi trąbić w czwartek przed tym weekendem, w którym mam kupić. I jaką oczywiście muszę wiedzieć
Przywiozę Ci do Zabrza, a Ty sobie do mnie na kawkę z naklejką podskoczysz I róże odbierzesz