Czi Ty mi żalujeszzzz ??......
Tobie może w mieście, ludzie bardziej obyczajni...u mnie na wsi by się zbiegowisko zrobiło...i co bym z tego golasa miała??? Siem pytam??? Ja kupuje róże w donicy i zielone mieć musi...zdarzało mi się kupować z kwiatami, w zeszłym roku Caramellę tak kupiłam. Od razu cieszy Czyli w pierwszą sobotę kwietnia mogę jechać, czy w ostatnią marca? Dasz mi cynk kiedy jechać i pojadę. KROPA. Taką Giardinę upchnę??? Wiesz jaka rośnie??? 3 m do góry i 1,5 w bok!!! To nie kopytnik...
Z golasa zawsze coś można wykrzesać ... Poplułam ekran Dam cynk kiedy jechać 1,5 m w bok mówisz ??.... Aaa... To ja calusi taras różany bedem miała ... Ale może jak w pojemniku , to nie będzie tak szaleć
Temat różany i i awatarek na temat Kasia ja dziś kupiłam dwie róże w Castoramie ,nie takie jak twoja ale też ładne,aż jałowca musiałam wyciepnąć bo miejsca zabrakło,a jutro lilie sadze drugą ture ,bo paczka przyszłapozdrawiam
Gierczusia nie żałuje tylko się troszczy Przecież nie wiemy co może nawyrabiać taki obcy (golas)
Ja już nawet nie chcę myśleć co z tego golasa mam wycisnąć... Grzesiu przyleciał ze swojej dziupli...popłakałam się Będziesz miała piękny taras różany, ona już w pierwszym roku daje czadu, u Ani czytałam Będzie SZALEŃSTWO !!!