Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Luki 22:27, 30 mar 2014

No zwiałem bo się numerami nie wymieniliśmy, wpadka na całej lini, a na pantacji byłem prawie godzinke. Jeszcze będzie okazja nadrobić w końcu w jednym województwie mieszkamy
Pola 22:29, 30 mar 2014

Przyleciałam fotki obejrzeć z sadzenia ....no widok wymiata, a jak je przytniesz będą cudne
danuta_szwajcer 22:45, 30 mar 2014

Kasiu ale u Ciebie sie dzieje od dzieje Mam tyly ale czytam, ze tyle pracy zriobione i buksiki nowe posadzone i latarnia Super. Pogoda dopisuje czym wiecej teraz zrobimy to wiecej czasu moze na spotkania bedzie Pozdrawiam i powo przy buksikach
Kindzia 23:05, 30 mar 2014

Luki napisał(a)
No zwiałem bo się numerami nie wymieniliśmy, wpadka na całej lini, a na pantacji byłem prawie godzinke. Jeszcze będzie okazja nadrobić w końcu w jednym województwie mieszkamy

Ja sobie już opisuje w telefonie nr-y "ogrodowisko"

U Ciebie te buksiki to skala makro I rewelacyjny pomysł z tym cięciem przed. Zapamiętam sobie

Pewnikiem się spotkamy
Kindzia 23:05, 30 mar 2014

Pola napisał(a)
Przyleciałam fotki obejrzeć z sadzenia ....no widok wymiata, a jak je przytniesz będą cudne

Twoje jutro będą? Przylecę zobaczyć

Tylko to cięcie przeżyć...
Kindzia 23:09, 30 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu ale u Ciebie sie dzieje od dzieje Mam tyly ale czytam, ze tyle pracy zriobione i buksiki nowe posadzone i latarnia Super. Pogoda dopisuje czym wiecej teraz zrobimy to wiecej czasu moze na spotkania bedzie Pozdrawiam i powo przy buksikach

Ja całą zimę mówiłam, że w tym roku nic...tylko po jeżówki do Starczy pojadę...ale się jakoś tak rozwinęło... A teraz jeszcze za stipami się rozejrzeć muszę. Tylko wstępnie oglądałam...kurcze, różne są i nie wiem jakie tam wsadzić...muszę ochłonąć, zacznę pytać wtedy
Jutro urlop mam, to jeszcze coś zrobię na ogrodzie, pogoda ma być
Pozdrawiam Danusiu
malgorzata_s... 23:17, 30 mar 2014

O mamo ale wpisów Kasieńko cieszę się że mogłam ci przywieźć te buksiki To taka przyjemność jak ktoś się cieszy Jak zwykle było u was cudownie Do następnego razu Buziolki
Kindzia 23:26, 30 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
O mamo ale wpisów Kasieńko cieszę się że mogłam ci przywieźć te buksiki To taka przyjemność jak ktoś się cieszy Jak zwykle było u was cudownie Do następnego razu Buziolki

Nawet nie masz pojęcia jaką radość mi zrobiliście. Ty mi tutaj nie mydlij oczu...za szybko uciekliście...karafka została, znowu schować musiałam
Kasik 19:31, 31 mar 2014

Kasiula- jak tam kuleczki? - pewnie piękne. Super to wygląda.

Wiesz ja się tak zastanawiam- jeśli co roku podcinamy te nasze kulki , to kiedy one mają urosnąć?
Pewnie głupio pytam, ale ja moje strzygę i one cały czas tej samej wielkości - pewnie za mocno , co?

A tak na marginesie- zamówiłiśmy hotel na 16 maja w Waszej okolicy - znakiem tego- jedziemy.
gierczusia 20:42, 31 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Ja sobie już opisuje w telefonie nr-y "ogrodowisko"

U Ciebie te buksiki to skala makro I rewelacyjny pomysł z tym cięciem przed. Zapamiętam sobie

Pewnikiem się spotkamy

Ja zapisuję nickami z Ogrodo