Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 09:10, 01 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Bardzo fajnie Ci poszło to cięcie A i wiosenka u Ciebie już całkiem w pełni. Duże masz lilie i jeżówki - u mnie jeszcze takie nie porosły Też życzę dobrej nocy

To na salonowej rabatce tak dobrze im idzie, południowej. Gdzie indziej dopiero łepki wystawiają, a biedronkowa jeżówka jeszcze śpi...lilie też gdzie indziej małe jeszcze, albo wcale.

Ale wiosna się zaczęła na całego Fajnie, nie???
Kindzia 09:15, 01 kwi 2014

atena35 napisał(a)

Extra

Przy ostatniej kulce się rozkręciłam na dobre...gdyby nie ból kręgosłupa...pewnie bym na pole za siatkę leciała kulkować chwaściory
Kindzia 09:27, 01 kwi 2014

Kasik napisał(a)
Witaj Kochana.
Jak tam plecki po sadzeniu i strzyżeniu? Efekt jest super - jak Ci sie znudzi dotychczasowa robota to możesz sie najmować do buksików. A tak w ogóle to ja marudzę, ze mam dużo terenu, a u Ciebie też niemalutko. Nie wiem czy nie więcej, bo u mnie połowa to przecież sad. Widać mam sie brać do roboty a nie marudzić.

Pytałaś gdzie się zatrzymamy? - zarezerwowaliśmy nocleg w Kętach- w Piwnicy Rycerskiej i już się ciesze na spotkanie.

Wczoraj wieczorem ręce trochę czułam, kręgosłup mnie zawsze boli, to się przyzwyczaiłam i specjalnej uwagi na niego nie zwracam Chyba, że mi wstać nie pozwala... Dzisiaj juz w porządalu

Nie wiem tylko czy tym strzyżeniem na moje ogrodowe chciejstwa bym zarobiła

Nie mam jakoś specjalnie dużo, dajemy radę Ale jeszcze jednego tysiąca metrów bym nie chciała... Chyba, że z ogrodnikiem

Kęty...muszę zobaczyć jak to jest daleko od nas. Zresztą po Pisarzowicach i tak Was nie wypuszczę...kierunek Pszczyna!!!

Buziaczki
Mala_Mi 10:57, 01 kwi 2014

Z hiacyntami domniemanie, że jak sie wykopie to będą lepsze, bo ja nie wykopuję i są coraz gorsze Czyli trzeba robić odwrotnie do tego c osie robię dotychczas.. może pomoże, a na pewno nie zaszkodzi
Enya73 11:04, 01 kwi 2014

Kasia, dzięki za namiary na buksiki i za astry Z Tobą nie sposób się nagadać Mam nadzieję, że niedługo znów się spotkamy Pozdrawiam serdecznie
Kindzia 11:11, 01 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Z hiacyntami domniemanie, że jak sie wykopie to będą lepsze, bo ja nie wykopuję i są coraz gorsze Czyli trzeba robić odwrotnie do tego c osie robię dotychczas.. może pomoże, a na pewno nie zaszkodzi

A ja myślałam, że wykopujesz i dlatego takie dorodne masz...
Teraz w czerwcu wykopię wszystkie cebulowe. I tak muszą miejsce zmienić. Zobaczymy jakie będą. Dostały już raz azofoskę płynną, jeszcze raz im dam po kwitnieniu. Niech mają. A nóż coś z nich będzie...
Kindzia 11:14, 01 kwi 2014

Enya73 napisał(a)
Kasia, dzięki za namiary na buksiki i za astry Z Tobą nie sposób się nagadać Mam nadzieję, że niedługo znów się spotkamy Pozdrawiam serdecznie

Widzisz u mnie jakie duże, warto tam jechać jeżeli potrzebujesz większą ilość.
Astry posadziłaś? Szybko się rozrosną
Aaa, bo za krótko byliście!
Ja również pozdrawiam
malgorzata_s... 11:55, 01 kwi 2014

Kasiula to co jedziemy po następne Krzyś posadził wszystko a mnie nadgarstki bolą nie wspominając o odcisku od nożyc
Kindzia 13:11, 01 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiula to co jedziemy po następne Krzyś posadził wszystko a mnie nadgarstki bolą nie wspominając o odcisku od nożyc

Jeszcze nie...poczekaj, jakieś miejsce trza wygospodarować
Widziałam Twoje kulkowanie Fajnie wyszło
Ten Krzysiu to Cię oszczędza Jeszcze "mój kochany mężusiu" działa??? Muszę zastosować
Sebek 14:39, 01 kwi 2014

Pięknie wyszło Ci to cięcie Super to wygląda