Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 14:47, 24 kwi 2014

anna_g napisał(a)

Tak jest psze Pani - bo ja tylko tak na szybko patrzyłam... i nie mówię przecież nie brzydkie... ładne, ale buchananii w tym przypadku lepsiejsze

Ja już nawet nie chcę mówić, co se na szybko możesz...
Przede wszystkim wiosną buchanani widać, a prosa nie
Kindzia 14:50, 24 kwi 2014

atena35 napisał(a)
Jestem, zaglądam nawet jak nie komentuję
Sprawozdanie finansowe już skończyłam zbadane nawet mam

Cieszę się, że zaglądasz
Ja nie takie sprawozdanie pisałam, o którym Ty myślisz. Takie piszę ludzkim językiem na Walne Zebranie I z takim się trochę pogimnastykować trzeba...musi zrozumiałe być, mówiąc bardzo oględnie
atena35 14:51, 24 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Tosia toś Ty tyż księgowa???

jasne
atena35 14:52, 24 kwi 2014

Kindzia napisał(a)

Cieszę się, że zaglądasz
Ja nie takie sprawozdanie pisałam, o którym Ty myślisz. Takie piszę ludzkim językiem na Walne Zebranie I z takim się trochę pogimnastykować trzeba...musi zrozumiałe być, mówiąc bardzo oględnie

Aaaa no tak Kasia , u nas dziewczyny mówią "jak krowie na rowie"
Kindzia 14:53, 24 kwi 2014

atena35 napisał(a)

jasne

Ania, przecież u nas sami nauczyciele i księgowi...no 80% :
Kindzia 14:53, 24 kwi 2014

atena35 napisał(a)

Aaaa no tak Kasia , u nas dziewczyny mówią "jak krowie na rowie"

Nie chciałam tego powiedzieć
malgorzata_s... 16:56, 24 kwi 2014

Kasia mi sie też żurawki śniły Takie wielkie i pikne były Buziam
Urszulla 18:26, 24 kwi 2014

Kasiu- czytam rozważania o trawkach bo sama mam ten kłopot co do buksików:
narazie mam carex morrowii green dance, a miało być ice dance (wg mnie ładniejsze bo jaśniejsze). A pomiędzy chcę czosnki główkowate (jesienią będą ładne).

A jeśli chodzi o tą moją trawkę, to mam chyba bronze form- ale to tylko przypuszczenie bo była kupowana bez etykiety. Dostałyście ją z Anią ode mnie.Tak wyglądała w zeszłym roku,tj w drugim sezonie od posadzenia. Lubi sucho. Ja lubię to jej pokładanie- patrz fotka poniżej

A jesienią w bestwince oszalałam jak zobaczyłam wybór traw. Patrzyłam głównie na carexy (bo zimują) i kupiłam carex comans amazon mist i carex buchananii red rooster ( ale dopiero w tym roku zobaczę ich urodę)
Pozdrowionka, miłych łowów My chorujemy i pojadę tam niestety w innym terminie.
Kindzia 19:27, 24 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia mi sie też żurawki śniły Takie wielkie i pikne były Buziam

Matko i córko, Ciebie też ta sama choroba dopadła...
Kindzia 19:34, 24 kwi 2014

Urszulla napisał(a)
Kasiu- czytam rozważania o trawkach bo sama mam ten kłopot co do buksików:
narazie mam carex morrowii green dance, a miało być ice dance (wg mnie ładniejsze bo jaśniejsze). A pomiędzy chcę czosnki główkowate (jesienią będą ładne).

A jeśli chodzi o tą moją trawkę, to mam chyba bronze form- ale to tylko przypuszczenie bo była kupowana bez etykiety. Dostałyście ją z Anią ode mnie.Tak wyglądała w zeszłym roku,tj w drugim sezonie od posadzenia. Lubi sucho. Ja lubię to jej pokładanie- patrz fotka poniżej

A jesienią w bestwince oszalałam jak zobaczyłam wybór traw. Patrzyłam głównie na carexy (bo zimują) i kupiłam carex comans amazon mist i carex buchananii red rooster ( ale dopiero w tym roku zobaczę ich urodę)
Pozdrowionka, miłych łowów My chorujemy i pojadę tam niestety w innym terminie.

Sucho lubi??? Nie mam jej na sucho zaplanowanej, nooo, tej od Ciebie. Na razie podzielona na dwa sobie w ziemi siedzi i czeka na przesadzenie na docelowe miejsce, ale to miejsce nie jest suche!!! Myślałam, że podobne warunki lubi co ta moja stara, to chyba mi na buchanani wygląda, bo stercząca jest. Marzenka mi ją zidentyfikuje. U mnie stała 3 razy w wodzie po powodziach i żyje!!! Teraz muszę kombinować gdzie te od Ciebie na salonową rabatkę posadzić, tam sucho, rabata na drenażu jest...dobrze, że piszesz o tym suchym, bym je zamordowała nieświadomie...
Powiedz mi jeszcze skąd mam wiedzieć, że te od Ciebie żyją...trochę im czupryny chlasłam, wypuszczać chyba coś musi ponad to chlaśnięcie, tylko kiedy???

Szkoda Ula, że Cię nie będzie...