Ale Frosted nie jest stercząca, pokłada się...i tylko 30 cm wzrostu Prędzej się na tego brązowego rozczochrańca zdecyduję...
Stipę znalazłaś...jak się wysiała??? Toż to chyba nitki są???
Nie chcę siać stipy...
Hi hi hi - one tak już mają Te trawki co od Uli to wiem że jest bronze form one chyba bardziej się pokładają od buchananii - ale wiem że Ty jeszcze jakieś brązowe tam masz więc pewnie o te drugie Ci chodzi Pasowałaby ta buchananii
Wiesz jak nic się nie dzieje to lepiej niż jakby się działo coś złego no nie? Będzie dobrze, młode są to długo śpią jak to nastolatki Ashahi nie posiadam - mus kupić???
W Bestwince to ja też jeszcze nie byłam - dasz wiarę??? choć to ode mnie rzut beretem i to suchym jak mówi mój znajomy - normalnie na wrotkach bym zajechała więc tak na pewno to nie wiem ale raczej to jest dość duża szkółka.
A Gosię to idę pomolestować
Zapytaj jeszcze Uli - ale mnie ona mówiła że to bronze... z tym że ja miewam sklerozę... Jedno to już coś... ja miałam od Uli dwa a teraz mam 6 a jakbym się uparła to mogłoby być 8... trawa się szybko rozrasta... chyba.... przynajmniej ta u mnie...
Z tej od Uli mam zrobione dwie sadzonki, na razie czekam aż się jakoś ruszą, bo kompletnie po nich nie widać czy żyją Potem je przesadzę na docelowe miejsce, na razie tylko sobie w ziemi czekają
Lecę głównie obrazki... Madzen już sie zapytała co to za aparat, że takie foty robi Piękna wiosna i te czerwone berberysy.. żurawki cudniaste.. aaaa i wszytko..
Robię edit, bo pomieszałam kto mnie pytał o jeżówki, a to nie Ty a Małgosia....