Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

malgorzata_s... 21:11, 26 kwi 2014

Kasiu takie te żurawki Sadziłam, miały śliczne młode korzenie

Dzięki za spotkanko uwielbiam się z wami spotykać Jutro też jeszcze raz bym skoknęła na te targi.
Wiesz to takie malutkie szkolne targi ale za to ceny też szkolne Niektóre żurawki po 5 zł
Kindzia 21:11, 26 kwi 2014

Luki napisał(a)
Ojj jak dobrze, że ja nie mogłem jechać przecież takich rojników przytachałbym z pół bagażnika. Mimo, że chcę się pozbyć skalniaka to rojnikom nigdy nie potrafie się oprzeć Jak chcesz więcej to pisz, przywioze do Pisarzowic, a mam ok 30 odmian

Wiesz, że myślałam nawet o Tobie jak je wybierałam Po 4 złote polskie były
Przywieź, mam miejsce na skarpie
Kindzia 21:12, 26 kwi 2014

Tess napisał(a)

Powaga!!!
Kindzia 21:14, 26 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu takie te żurawki Sadziłam, miały śliczne młode korzenie

Dzięki za spotkanko uwielbiam się z wami spotykać Jutro też jeszcze raz bym skoknęła na te targi.
Wiesz to takie malutkie szkolne targi ale za to ceny też szkolne Niektóre żurawki po 5 zł

O matko, jakie ładne!!! Zamówiłaś mi??? Jedziecie jutro też??? O której??? Jesteś niemożliwa!!!
malgorzata_s... 21:54, 26 kwi 2014

Kasiu zamówiłam zaraz ci jeszcze telefon do Pani na pw wyślę Ja nie mówię nawet Krzysiowi że bym jeszcze kciała bo żyć chcę
Nikita 02:34, 27 kwi 2014

Kasiu, przedrepciłam się troszkę po twoim ogrodzie...łezka fajnie wygląda...i w ogóle cały ogród śliczny!
Buksiki przywiezione przez Gosię super (wszystkich zaskakiwała ich wielkość), a po strzyżeniu kuleczki - po prostu rewelacyjne.
Obejrzałam sobie też dzisiejsze...o sorry...wczorajsze zakupy - do pozazdroszczenia ... i jeszcze to spotkanko w uroczym gronie...och!!!!

Pozdrawiam, miłej niedzieli życząc...na pewno jeszcze zajrzę do ciebie nie raz!
Madzenka 10:30, 27 kwi 2014

Kasiu jetsem na bieżaco. Przez ten Wasz torcik idę sobie kawę z tiramisu zrobic!

Żurawki od ginki odbiorę w poniedziałek. A co !!! Też będę znów miała!!!
anna_g 12:23, 27 kwi 2014

Kindzia - wielkie dzięki za odwiedziny, za super atmosferkę i kupę radochy Wczoraj już nie dotarłam na forum więc dzisiaj dziękuję
bociek 13:14, 27 kwi 2014

Taniutkie te zurawki a wypasione
Kindzia 18:04, 27 kwi 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu zamówiłam zaraz ci jeszcze telefon do Pani na pw wyślę Ja nie mówię nawet Krzysiowi że bym jeszcze kciała bo żyć chcę

Dobrze, że tą wiadomość teraz odczytałam...
Ale poprowadziliście mnie telefonicznie rewelacyjnie Pani jak usłyszała, że przez tel.o żurawkach z Tobą rozmawiam zaraz mnie zapytała czy to o te lime zamówione chodzi MAM, MAM, MAM !!! Buchanani też

Pani mówiła, że jest plaga opuchlakowa, wszystkie podlewają Larvanem, co roku.. i co roku się zdarzają. Jutro za sadzenie się wezmę, to Ci powiem czy moje też czyste.

Musisz odpocząć od sadzenia troszkę Małgoś, bardzo zaszalałaś Ale jaki efekt masz Pięknie!!!