Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 10:39, 12 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Postraszyła je że wykopie i listki puściły

Tak, to prawda, że im powiedziałam, że do soboty, 10.maja mają czas Zdążyły
Kindzia 10:40, 12 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
No to po kłopocie.

Bogdziu, a Ty wierzyłaś, że dadzą radę
Mirka 11:13, 12 maj 2014

No sorki nie tylko Bogdzia ja też wierzyłam sama u siebie nic nie wywalam zawsze czekam nawet trzy patyki hortensji miałam w doniczce cały zeszły rok golutkie bez jednego listka trzymałam a one w tym roku jak by nigdy nic zaczęły wypuszczać liście z łodyg i od korzeni ot i co ty na toCierpliwy ogrodnik zawsze nagrodzonybuziam z poniedziałku
Kindzia 12:57, 12 maj 2014

Mirka napisał(a)
No sorki nie tylko Bogdzia ja też wierzyłam sama u siebie nic nie wywalam zawsze czekam nawet trzy patyki hortensji miałam w doniczce cały zeszły rok golutkie bez jednego listka trzymałam a one w tym roku jak by nigdy nic zaczęły wypuszczać liście z łodyg i od korzeni ot i co ty na toCierpliwy ogrodnik zawsze nagrodzonybuziam z poniedziałku

Już Cię poleciałam za przeoczenie przeprosić
Toś Ty super cierpliwy ogrodnik...ale wszystko przede mną. Właśnie pisałam u Uli, że jeden Variegatus nie daje oznak życia...czyli czekam

Pozdrawiam Mireczko i macham z Zabrza
polinka 13:02, 12 maj 2014

Kasiu Mospilan i Confidor naprzemiennie co 7 dni. Danusia poleca użyć Substrala ''Długo działa owadobójczy Pro Agro 100" ( to taka długa, dziwna nazwa) i tym środkiem podlać i opryskać.
Ja wczoraj opryskałam Mospilanem a w nocy deszcz Muszę poszukać tego Substrala bo podobno najskuteczniejszy.
Gabrysia_ 13:17, 12 maj 2014

Matko kochana,jak wy pędzicie z tymi wątkami,już chyba nie uda mi sie być na bieżąco,więc tylko pismo obrazkowe mi zostaje

Kasiu,czy ty chcesz nadal koreankę,którą ci obiecałam?
Buziaki zostawiam i lecę dalej
Mirka 13:32, 12 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Już Cię poleciałam za przeoczenie przeprosić
Toś Ty super cierpliwy ogrodnik...ale wszystko przede mną. Właśnie pisałam u Uli, że jeden Variegatus nie daje oznak życia...czyli czekam

Pozdrawiam Mireczko i macham z Zabrza
Przeprosiny przyjęte KasiuNo mus cierpliwym być.Laptop strajkuje i nie mogę fotek dać
anna_g 14:33, 12 maj 2014

Mirka napisał(a)

Oczywiście że wierzyłyśmy...
Mirka pocieszyłas mnie w sprawie hortek... bo z tych patyczków od Kindzi to najpierw mi się wydawało że wszystkie się przyjmą teraz że chyba żaden Zatem zostawiam do przyszłego roku i czekam co będzie. Dzięki
Kindzia 18:27, 12 maj 2014

polinka napisał(a)
Kasiu Mospilan i Confidor naprzemiennie co 7 dni. Danusia poleca użyć Substrala ''Długo działa owadobójczy Pro Agro 100" ( to taka długa, dziwna nazwa) i tym środkiem podlać i opryskać.
Ja wczoraj opryskałam Mospilanem a w nocy deszcz Muszę poszukać tego Substrala bo podobno najskuteczniejszy.

Dziękuję Ci Polinko Zobaczę w piątek czy tam faktycznie coś siedzi i jeżeli tak, to spróbuję Confidorem. Na różane mszyce jest bardzo skuteczny, to może na buczkowe też.
Zaraz sobie wygooglam to Pro Agro.
Kindzia 18:28, 12 maj 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Matko kochana,jak wy pędzicie z tymi wątkami,już chyba nie uda mi sie być na bieżąco,więc tylko pismo obrazkowe mi zostaje

Kasiu,czy ty chcesz nadal koreankę,którą ci obiecałam?
Buziaki zostawiam i lecę dalej

Eee, Gabrysiu u mnie nie jest tak źle, tylko Ty rzadko bywasz
Teraz to mnie zaskoczyłaś...muszę pomyśleć i dam znać.