Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

JulkAd 22:08, 23 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Mam nadzieję, że nie zarośnie do tego czasu 10 lat temu byś jej nie chciała, gwarantuję Ci Teraz najlepsza córcia jest Ale ciągle się cieszę, że nie mieszka z nami Niech sobie zięcia męczy

To ja doczekać się nie mogę mojej za 10 lat....ale już powoli lepiej jest, więc nadzieja też jest
Kindzia 22:09, 23 cze 2014

JulkAd napisał(a)

ojtam, ojtam....wykonanie Twoje i Twojego eMa, a to najważniejsze, bo ciężka praca

Julcia...poszło Ci to wtedy jak z płatka Szybciorem...nie wiem, ile bym się wtedy namęczyła...dzisiaj już trochę mądrzejsza zieleninowo jestem

Jeszcze Gierczusia zasługę w mojej łezce ma, przytargała mi stożki do cycków w dobrej cenie
JulkAd 22:14, 23 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Julcia...poszło Ci to wtedy jak z płatka Szybciorem...nie wiem, ile bym się wtedy namęczyła...dzisiaj już trochę mądrzejsza zieleninowo jestem

Jeszcze Gierczusia zasługę w mojej łezce ma, przytargała mi stożki do cycków w dobrej cenie

Pewno wenę twórczą miałam, teraz nad swoim frontem muszę podumać....czas kredki kupić
Kindzia 22:14, 23 cze 2014

JulkAd napisał(a)

To ja doczekać się nie mogę mojej za 10 lat....ale już powoli lepiej jest, więc nadzieja też jest

Moja 29 lat skończyła, najwyższy czas zmądrzeć

Patrząc na moje dziecię, nadzieję jak najbardziej możesz mieć...matko, jak ona nam popalić dała, jak 16 - 19 lat miała...
Jak wyszła za mąż i tego miodu się napiła (dorosłe życie się zaczęło wtedy dopiero), urodziła dziecko, to zrozumiała wreszcie w czym rzecz...ale na to jeszcze troszeczkę poczekać musisz
Potem, jak ze swoją rodziną będzie do Ciebie przyjeżdżać, też plewić będzie
Doczekasz się
Kindzia 22:16, 23 cze 2014

JulkAd napisał(a)

Pewno wenę twórczą miałam, teraz nad swoim frontem muszę podumać....czas kredki kupić

U siebie chyba trudniej zacząć...kredki mam Kubusiowe w Pszczynie, pożyczę
JulkAd 22:19, 23 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Moja 29 lat skończyła, najwyższy czas zmądrzeć

Patrząc na moje dziecię, nadzieję jak najbardziej możesz mieć...matko, jak ona nam popalić dała, jak 16 - 19 lat miała...
Jak wyszła za mąż i tego miodu się napiła (dorosłe życie się zaczęło wtedy dopiero), urodziła dziecko, to zrozumiała wreszcie w czym rzecz...ale na to jeszcze troszeczkę poczekać musisz
Potem, jak ze swoją rodziną będzie do Ciebie przyjeżdżać, też plewić będzie
Doczekasz się

Na razie marzę, żeby pyszczyć przestała, to już będzie super...najmilsza jest jak chce coś dla siebie ugrać...no i ma te swoje właśnie 17 lat
JulkAd 22:20, 23 cze 2014

Kindzia napisał(a)

U siebie chyba trudniej zacząć...kredki mam Kubusiowe w Pszczynie, pożyczę

O widzisz mój Kuba też ma kredki we Wrocławiu to mi na wakacje przywiezie...ostatnio mapki kolorował
Krys 22:27, 23 cze 2014

Kasiu jak Ty masz pięknie Rabaty tak dopracowane a zakupy rewelacyjne:0 czy Golden Rocket szybciej rośnie od Marii?
Kasik 22:29, 23 cze 2014

No gałązki jakby inne, ale zastanawiam się jaka na dzień dzisiejszy oprócz Anabellki tak ma rozbudowane kwiaty?
Berberyski pięęęęęęknoty. , a i lilie cudnie wyglądają, choć ich nie lubię.
Tylko, ze u Ciebie wszystko pięknie wymuskane i zachwyca.

Moich zakupów mi nie przywieźli- pewnie jutro . Już się cieszę.
Kindzia 22:31, 23 cze 2014

JulkAd napisał(a)

Na razie marzę, żeby pyszczyć przestała, to już będzie super...najmilsza jest jak chce coś dla siebie ugrać...no i ma te swoje właśnie 17 lat

Paskudny wiek...Grzesiu bezproblemowo go przeżył...za to co innego ma. No cóż "nobody' s perfect"