No popatrz, jak bym siebie podczas meczu słyszała Z Iranem gramy już końcem tygodnia u nich, a później u nas... ...piłkę nożną M ogląda, ale już się tak nie emocjonuje jak siatkówką...prędzej Kuba, ale ten nad książkami teraz siedzi(no przynajmniej mam taą nadzieję).... ...to życzę "Końskiego Zdrowia"
pt i niedziela o 18.30 I niestety Kurek nie bedzie grał...
Kindziula ty tak nie chlastaj bo pusto będzie hihhi jak ty mało pokazujesz takich fajnie skomponowanych rabat uprasza się o więcej
Madziu Kurek niech w formie będzie na MŚ przełom sierpnia i września...tamta impreza ważniejsza.....bo w Polsce
Kasiu lilie piękne nie spodziewałam się że będą miały tyle kwiatów, a powiedz mi czy te co ci teraz sprzedałam kwitną już ,bo u mnie dopiero w pączkach.
Wszystko wczoraj było...patałachy to najbardziej delikatnie... Twój Kubuś zdolny i pracowity przede wszystkim, zupełnie nie masz powodu do obaw. Ja to wiem Dziękuję
Tam mus był Mało? Mnie się wydaje, że sporo pokazuję...masz z dalsza i moją hortusiową z limkami i misiami
Na tej ostatniej koloru teraz brakuje. Muszę ostróżki białe i różowe dosadzić.
Wiesz, że patrząc na tę rabatę zawsze widziałam tylko lilie dopiero Ty zwróciłaś moją uwagę na berberysy...widać co rządzi na rabacie