Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 21:21, 03 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu ciekawe czy już zakwitła u ciebie?

Nie wiem Bogusiu, w zeszłą niedzielę jeszcze w głębokim pąku była, zobaczę Pachnąca jest?
Kindzia 21:22, 03 lip 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu to szykuje się intensywna praca w weekend .Floksy sadziłam dziś a patyczki w sobotę będę mogą poczekać musze sobie podłoże przygotować i eM mi szklarenkę robi pofocę i pokażę.

Damy radę, Mirusia
To na zdjęcia czekam
Agania 21:27, 03 lip 2014

Kasiu weekend się zbliża, jest zapowiedź robót, i jest plan, pogoda na pewno Wam dopisze...znowu będą nowe fotki

Moje horti bukietowoe strasznie wolno się zbierają z tym kwitnieniem, ciekawa jestem twoich vanilek.....tardiva jest piękna, ale może przeszkadzać vanilkom

Liliowce muszą mieć rozrośniętą karpę wtedy są kwiaty na non stopie...ja je zestawiam razem z trawami i iglakami...tak mi pasuje

buziak
boguslawa_ma... 21:30, 03 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Nie wiem Bogusiu, w zeszłą niedzielę jeszcze w głębokim pąku była, zobaczę Pachnąca jest?

Niestety nie pachnie.
Kindzia 21:37, 03 lip 2014

Agania napisał(a)
Kasiu weekend się zbliża, jest zapowiedź robót, i jest plan, pogoda na pewno Wam dopisze...znowu będą nowe fotki

Moje horti bukietowoe strasznie wolno się zbierają z tym kwitnieniem, ciekawa jestem twoich vanilek.....tardiva jest piękna, ale może przeszkadzać vanilkom

Liliowce muszą mieć rozrośniętą karpę wtedy są kwiaty na non stopie...ja je zestawiam razem z trawami i iglakami...tak mi pasuje

buziak

Pogoda to niespecjalnie robotom sprzyjać będzie Rano opędzimy, potem w basenie się moczyć będziemy. Wieczorem, jak mnie komary nie zeżrą, do plewienia się zagonię

Jak też jestem ich ciekawa, to świeżoki, jeszcze nie kwitły u mnie. Nie pasuje mi zupełnie jedyna z vanilkami...tylko gdzie ją przesadzić??? Zupełnie nie mam na nią miejsca...chyba

Mimo, że Twoje te dwukolorowe liliowce mnie zauroczyły zupełnie, nie mam miejsca na nie...

Twój ogród pokazowy, wszystko super pasuje!
barbara_kraj... 21:38, 03 lip 2014

Kasiu, pięknie zapowiadają Ci się dalie
Cenię je za długie kwitnienie aż do przymrozków. Są takie różnorodne

Lilie też obejrzałam, warto było
Kindzia 21:38, 03 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Niestety nie pachnie.

Szkoda...ale i tak jest piękna To pierwsza u mnie taka nakrapiana
Kindzia 21:41, 03 lip 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Kasiu, pięknie zapowiadają Ci się dalie
Cenię je za długie kwitnienie aż do przymrozków. Są takie różnorodne

Lilie też obejrzałam, warto było

Basiu, daliom u mnie wybitnie pasuje, dlatego nie mam zamiaru ich się pozbyć Właśnie, to długie kwitnienie i obfite bardzo do mnie przemawia

Lilie, te najładniejsze, jeszcze przed nami
malgorzata_s... 21:56, 03 lip 2014

Kasiu jak ci dostarczyć te maści?? Niedziela szybka kawa przed południem u Was??Czy Wy przyjedziecie do nasCzy paczka ? Buziak
gierczusia 22:17, 03 lip 2014

Kasiek .. A jak tam zdrówko ??.. Po przeglądzie technicznym ??.. Git ??

A kiedy Julka będzie to już wiemy ??
Ściskam