Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

gierczusia 19:12, 13 lip 2014

Kasiu za wszystko bardzo , bardzo dziękuję za ten raj dla duszy i ciała o podniebieniu nie wspomnę ciesze się , że wreszcie do Ciebie dotarłam . Ogród piękniejszy niż na zdjęciach , serio

Czy ta Twoja hortka pomylona to nie jest ta ?

Spójrz :

ewsyg 21:43, 13 lip 2014

Kasiu, ale Ty masz ten swój ogród już dojrzały. Pooglądałam fotki u Gosi. Dojrzały i bardzo zadbany, kolorowy, cudny. A ja się cieszę bo dzisiaj zabrałam córkę do Ogrodów Pokazowych Państwa Kapias i się zaraziła Jak wróciliśmy to powiedziała, że to sadzenie jej się bardzo podoba i cieszy się, że jeszcze jest tyle terenu do zagospodarowania. Dzielnie mi ostatnio pomagała. Z taka pomocą to może też kiedyś będę miała tak ładnie jak TY
Kindzia 22:07, 13 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Kasiu i eMusiu Kasi - czyli Rysiu dziękujemy za fantastyczne spotkanie, za przepyszny obiad, niesamowite Wasze i Dziewczyn , no i Krzysia też) towarzystwo i za tych kilka godzin, których mi już nikt nie zabierze. Buziol dla Was

p.S Ogród cudowny, na żywo jeszcze piękniejszy niż na fotkach i dopieszczony w każdym calu

Dobrej nocy

Julciu to my dziękujemy, że przyjechaliście

Pamiętasz jak kiedyś mówiłam, że mogła byś być moją sąsiadką, miałabym z kim kawkę pić...szkoda

Za wszystko dziękuję Już wykorzystuję Wasz prezent, ładnie wyglądają różyczki, które od Gierczusi dostałam

Jeszcze drugi muszę wykorzystać...tylko tego zdjęcia nie mam...

Kindzia 22:09, 13 lip 2014

JulkAd napisał(a)
Kasiu jesteśmy w domu. Dzięki raz jeszcze

Już raniutko tu zaglądałam i aż się zdziwiłam, że jeszcze siłę miałaś do mnie wejść...dziękuję
Kindzia 22:12, 13 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
U Cioci pozachwycałam sie Twoim ogrodem... ależ jest piękny

Od Ciebie to wielka pochwała jest, po tym jakie opowieści o Twoim słyszałam. Zresztą masz swój udział w tworzeniu mojego ogrodu razem z Julcią...co ja bym bez Twoich rad na różne choroby roślin zrobiła???

Mam wielką nadzieję, że również do mnie dotrzesz

W przyszłym roku zjazd u nas planuję, nawet Gosia z Krzysiem mi miejsca parkingowe dla samochodów szukali To wtedy już musisz!!!
Kindzia 22:14, 13 lip 2014

malgocha1960 napisał(a)
Widzę Kasiu,ze było fajne spotkanko.My też miałyśmy wczoraj.
Wybieram się w końcu po kilku latach do Rybnika w tym roku,to chyba niedaleko od ciebie?

Małgosiu było fantastycznie

Zapraszam do nas oczywiście w dalszym ciągu, nic się nie zmieniło

JulkAd 22:16, 13 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Julciu to my dziękujemy, że przyjechaliście

Pamiętasz jak kiedyś mówiłam, że mogła byś być moją sąsiadką, miałabym z kim kawkę pić...szkoda

Za wszystko dziękuję Już wykorzystuję Wasz prezent, ładnie wyglądają różyczki, które od Gierczusi dostałam

Jeszcze drugi muszę wykorzystać...tylko tego zdjęcia nie mam...

Kasiu ale to każde inne grupowe z O sobie wrzuć, albo takie letnie swojego ogrodu, żebyś miała na co w zimie popatrzeć...

...uciekam spać, mój Krzysiek śpi już od 18 (trzeci raz już dzisiaj), oj wlazła mu ta droga powrotna za skórę (zwłaszcza, że nie spał ponad 24 godziny)
Buziolki dla Was i spokojej nocki

p.s. mój Kuba mi chwasty zaczął wytykać w ogrodzie, Olga zresztą też - mówi, że się zaczyna na nich znać, nie ma jednak szans na wypieszczenie ogrodu tak jak Ty to robisz
Kindzia 22:19, 13 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kasiu ja się zastanwiam jak ogród może byc taki piękny skoro bywasz w nim tylko w weekendy?

Ja myślę, że Dziewczynki przesadzają, na prawdę nie jest wypieszczony, chwaściory są, w piątek padało prawie cały dzień, tylko róże oporządzić zdążyłam.
To bardzo miłe co piszesz, aż mi się wierzyć nie chce, że to o moim kawałku ziemi...wiesz, że bardzo Cię cenię i tym bardziej jest mi miło Marzenko

Kindzia 22:21, 13 lip 2014

Sebek napisał(a)
Super spotkanie, ale ogród rzeczywiście wycackany jakbyś codziennie w nim kilka godzin spędzała

Chyba mój kręgosłup by tego nie zdzierżył

Dziękuję Sebuś
Bogdzia 22:25, 13 lip 2014

Obejrzałam zdjęcia u Małgosi i u Ciebie, ale Wam dobrze. Buziaki.